Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
AZ owndoc-os link:
A szállítási költség 9 dollár szokott lenni.
Ugyanazok a pecsétek vannak itt, mint az ebayen, csak kétszer annyiért. Az ebay-ről viszont tudsz rendelni, mert ott ingyenes a szállítás.
Másold ide az owndoc-os linket, had nézzem meg a pecsétet. Te hány mm-eset veszel? Nekem csakis 2 mm-es kell.
Olyan Peptid maszkot kérek, írd meg az árát, utána megmondom mennyi kell.
Rendeld meg magadhoz az egész cucimucit, utána priviben megírom a címet, ahová továbbítod. Jó így?
Természetesen a továbbítás postáját én fizetem.
Gyakran rendelek a netről, a múlthéten az Emlámat borítékban 400Ft-ért hozta a postás, elsőbbséggel.
Ditz, Sajna az ebayen a belinkelt helyen nem lehet 1,5mm-es nagy pecsétet venni, hiába írják. Én megrendelem az owndocról.
Neked mi kellene az owndoctól?
Még valaki szeretne beszállni és terméket rendelni innen? Osztozunk a postaköltségen- tényleg Ditz,én hogyan juttatom majd el neked?
Én veszek egy csomó maszkot, meg a nagy pecsétet.
Ma reggelre már alig piros az arcom, viszont elkezdett finoman hámlani. Sokkal finomabban, mint rollerezés után.
Még mindig nincsenek apró fehér pattik, szerintem már nem is lesz.
Soha többet roller, csakis pecsét!!!
A címen amit megírtál van 2mm-es is! Kettő kell!
Meg a maszkok.
Bali még nem írt.
Nyugodtan kirándulhatsz, nem lesz semmi bajod, az októberi napocska ártalmatlan.
Mellesleg tavasszal pár napos képpel szoliban voltam (ami ugye tilos), kimondottan jót tett az arcomnak, gyorsabban helyrejött, elmúltak az apró fehér pattik.
Most a pecsét használata után az sincs!
Teljesen el vagyok dőlve a pecséttől! :))))
Megnéztem, ez az amit használok! Nekem 2mm-es kellene. Meg olyan maszk, amit a MaciLaci is használ, de abból nem egy, hanem legalább öt, ha nem romlandó :))
Az orrom és környékét nem tudom rendesen megcsinálni, hozzáférnék, de sehogy sem akar érzéketlen lenni, bármit csinálok.
Egy helyről nem tudsz pecséteket is, meg maszkot is? Az lenne a jó, egy csomagban megjönne az egész cucc.
Most látom, hogy az ebayen ugyanazok a termékek vannak,mint az Owndoc-on, csak kb. fele annyiért.
Na szép.
Csak baj volt a szállítással, nemde?
Akkor rendelek egy ilyet az ebay-ről:
Ditz, mi kell neked az owndoc-tól?
Oksi, megnézem én is, mit árulnak az ebay-en.
A kicsi fejű pecsét jó volt, mert odafértam olyan helyekre, ahova a naggyal szerintem nem menne. Az orr melletti részt te tudod pecsételni a naggyal?
Sarah 1 percen belül válaszolt, és visszaadta a pénzt, a számlámon van :-) Szerintem tök jó fej csaj.
Szerinted holnap elmehetek kirándulni egész napra? Nem lesz gáz a napon? Veszek kalapot...
Most nem lettek bevérzéseim, hála a jó égnek :-)
S te mit szeretnél az owndoc-tól? Peptid maszkot?
Úgy emlékszem, hogy az ebay-ről, de hogy konkrétan kitől, nem tudom.
Pár hónapja beszéltünk utoljára, nem tudom most mi van vele.
Az imént írtam neki, biztosan válaszolni fog, ha gépnél lesz.
Az én pecsétemnek semmi baja, nekem tetszik, jól bevált. Ha a tiéd olyan rossz minőségű, akkor nem onnan kell rendelni.
Írtam Balinak, kértem, ha tud még rendelni ugyanattól akitől múltkor, akkor rendeljen nekünk.
Sajnos ritkán van a gép előtt, de várjuk meg, míg válaszol. Szerintem. Oks?
S BALI honnan rendelte,nem tudod?
Azt hittem, h az owndoc-osat használod!
Mi van vele amúgy? Nagyon eltűnt, s elég hirtelen.
Sosem használok alapozót, a napra ha néhány percre kimegyek (terasz), nincs már olyan ereje, mint nyáron.
Nem én rendeltem a pecsétet, hanem Bali.
Ha gondolod írok neki, hogy tud-e még ugyanonnan rendelni.
Az owndoc-tól rendelted a pecsétet? Neked nincsen semmi baja?
Én egy kicsit ki vagyok akadva, mert egyrészről kijöttek a tűk, másrészről meg 3 tűnek is el van hajolva a vége, úgyhogy ezt nem lehet használni többet.
Írok a Sarah-nak, hogy ezt akkor cseréli-e- s aztán rendelhetünk....
Uborka,
Én azért úgy tudom, hogy egy napig nem javasolt, hogy alapozózzál és napra menjél. Olvasd el a protokolt. Miért nem a hétvége előtt csinálod?
Az én pecsétem téglalap alakú, kb. 1,8X2,8 cm.
Nekem gyorsan ment vele a művelet, szorgosan nyomogattam egymás mellé átfedéssel, hol vízszintbe, hol függőlegesen, közben a pecsétet is úgy fordítottam, hogy a lehető legjobban hozzáférjek az adott helyhez. Nagyon vérzett, a pecsét is tocsogott a vérben, de nekem rollerrel is mindig ömlött a vér.
Nem dagadt be annyira az arcom, mint rollerezés után, de eléggé piros. Azt gondoltam, hátha nem kell 3 nap, míg utcára mehetek, de amint látom, pecséttel is kell ennyi idő.
Na akkor rendelünk?
Pecsét kell nekem és maszk.
Hát neki estem én is még1x alaposabban csütörtök este. Pénteken kisütött a nap, mehettem dupla alapozóval dolgozni :(
1,5 mm-es pecséttel csinálom, használtam Lydocain krémet - de semmit sem ért - és most jobban is fájt. Számoltam lányok közben (20-30x) és arra gondoltam, hogy mérges vagyok nagyon ezekre a hegekre - így bírtam csak "adni nekik". Másnap duzzadt és piros volt az arcom, remélem, nem barnulok be a naptól. Tegnap este találtam otthon bepanthen krémet, azzal lekentem éjszaka és ma egész jó. Viszont a hegeken nem látok semmi változást. Másnap kicsit duzzadt volt és kifeszült, akkor szebbnek tűnt, de ma "visszaállt" a régi formájára.
Aki pecsétel, milyen hosszal használja? Elég az 1,5 mm-es?
Szia Ditz,
Én voltam, aki közös rendelést kezdeményezett! Én copper peptide-t akartam rendelni :-)
Én is ma nyúztam :-) ELég hosszú szertartás volt, gyorsan végigmentem rollerral, pár húzással, majd jött a pecsét. Hát ez pepecselős egy meló, mit ne mondjak, marha sokáig tartott. A múltkor belevágtam az arcomba, mintha "kapálnák", lehet, h azért volt bevérzéses. Most szép lassan csináltam, de iszonyú sokáig is tartott.
Nekem a szám alatt van a kevésbé elzsibbadós terület, pedig ott van egy csomó heg. Amúgy pecséttel nem olyan fájdalmas, úgyhogy bírtam nyúzni, egy darabig, míg ki nem fáradtam teljesen.
Nekem piros az arcom, de nem annyira vérzett a lassú pecsételéstől, mint amikor belevágtam az eszközt. Talán bevérzéses sem leszek. Nekem jobban bejön a pecsét, csak lenne nagyobb :-) Most nagyobbat fogok rendelni!
És milyen gáz, néha akadnak a tűk és kis ellenállást érzek és nehéz kihúzni, és egy tű kijött a pecsétből :-( Ez volt a 2. alkalom, hogy használtam.
Totál kivagyok, hogy mindenki programot szervez a csodaszép napos hosszú hétvégén, én meg itthon fogok dekkolni....
Emlások!
Ti hol és mennyiért szerzitek be az Emlát?
(Ha nem akarunk pénzről beszélni, légyszi írjátok meg priviben.)
Megjött az Emlám, este végre megejtettem a szezon első nyúzását. Pecséttel. Előkészítettem a rollert is, de nem használtam.
Hát ez a pecsételés sokkal kíméletesebb, mint a rollerezés! Igaz, itt is ömlött a vér a képemből, fájt is rendesen, de utána nem lett lila a bőröm, nem égett, lüktetett, nincs zúzódás.
Csak simán piros és feszül, enyhén dagadt. Reggelre sztem szokás szerint úgy bedagad a fejem, hogy alig látok ki a szememen :))
A probléma az, hogy a szám felett, valamint az orrom és a körülötte levő részt egyáltalán nem érzésteleníti el az Emla. Pedig kentem már vastagon, vékonyan, belemaszíroztam, volt már 2 órát is rajta a fólia, nincs eredmény. Képtelen vagyok akár egyszer is belenyomni ezeken a helyeken a pecsétet.
Máshol sem érzéketlen, de jelentősen kisebb a fájdalom.
Késő van, már nem keresek vissza, de valaki ajánlotta a közös pecsétrendelést, kértem várjon októberig. Hát most aktuális lenne.
Holnap megcsinálom a nyakam és a dekoltázsom is.
Szerintem lépegess úgy, ahogy a bátorságod engedi. Először én is elég kíméletes voltam, s aztán ahogy egyre jobban bebátorodtam, úgy lett keményebb a kezelés is. A kis lyukakon nem sok változást látok, de szebb az arcom.
A heti kezelést elvileg nem ajánlott csinálni, a 1,5mm-es tűvel 4 hetente ajánlott a kezelés.
A rollerrel nekem is ég, feszít a bőröm, a pecsétnél ilyet nem tapasztaltam. A rollerezsnél égő vörös az arcom, de ha pénteken csinálom, vasárnap kis alapozóval már ki tudok menni. Na, ez a pacséttel nem ment, durván bevérzéses volt az arcom.
Most a kombinált variáció jön, először roller, aztán pecsét :-)
Ha nincs 3-4 napom otthon maradni, akkor én is csak 5X szúrom meg a hegeket(kb 2 hetente), majd megyek tovább a következőre, mikor rendes kezelést csinálok és megoldott, hogy legalább 4 napot otthon maradhassak(havonta 1X) akkor 15-20X is megszúrom a problémás helyet. 1-2 szúrás nem ér semmit.
Ha egyáltalán nem látsz semmit a kezelés másnapján, az szerintem azt jelenti nem dolgozol jól. Nekem másnapra vörös a kezelés helye, és úgy meg van dagadva/gyulladva a bőr, hogy a problémák úgy kisimulnak, mintha kivasaltam volna az egész arcot.
Attól függ, mire használod... ha lukak vagy hegek vannak a bőrödön, akkor többször is érdemes szurkálni egy adott területen. Ha csak általánosan javítani szeretnél a bőröd állapotán, akkor elég 1x-.
A pecsét kevésbé fájdalmas, mint a roller, ebben egyetértek. Nekem ettől függetlenül jobban vérzett, és ugye sok bevérzést is okozott, de kb 5 nap múlva elmúlt. Most lesz a következő :-)
Sziasztok,
tegnap 1,5 mm-es pecséttel kezdtem (rollert kihagytam). Azt hittem, hogy nem is megy bele a bőrömbe, mert először nem éreztem semmit (pedig érzéstelenítő nélkül csináltam). Aztán megbátorodtam és jól belenyomtam. Nagyon picit vérzett, nem fájt jobban, mint egy kozmetikai tisztítás. Viszont utánna kifejezetten égett és piros volt. Mára semmi, csak picit húzodik (dolgozik talán belül a bőr?). Egyenlőre nem látok semmi változást külsőleg. Aloe First sprayt használok és a szokásos esti/nappali krémemet.
Még valami: aki pecsétet használ, kb. hányszor kell átmenni a problémás területeken? Elég pici a felülete kb. 1 cm átm. Olyan 4x-5x mentem végig az arcomon.
sziasztok,másfél éve rendeltem 10%-os lidokaint,de nincs ráírva meddig jó.
Hűtőben tároltam amúgy.
Tudja esetleg vki,h mennyi a szavatossági ideje?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?