Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

509. brownie (válaszként erre: 506. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 16. 15:24
Én még nem próbáltam, de érzéstelenítve szerintem nem okoz fájdalmat. Nekem doki rendes steril injekciós tűvel szúrta a képem próbaképp, hogy elzsibbadt-e már?:)))Aztán jöhetett a roller. Semmit nem éreztem, pedig folyt a vérem rendesen...Mélységét tekintve biztos kb. 1 mm lehet. Ki kell próbálni:)))
508. nyari321 (válaszként erre: 485. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 16. 15:10
Igen, de érzéstelenítővel(Lidocain) mentem végig.1.5-össel.Fájt. Meglepő eredményen azt értem, hogy amikor a fele arcommal voltam kész, és láttam a másik felét a tükörben, azon lepődtem meg, mennyire sima a rolleres felület( mondjuk, lehet, hogy a feldagadástól) De 4. napra üde lett a bőröm, és olyan egészséges, és azóta is ... napról napra látom,vastagabbnak, vagyis feltöltöttebbnek.Én hyaluront tettem rá, de annyira kiszáradt, mintha rinocérosbőröm lenne, de aztán helyrejött, mert többször leradíroztam.
507. medo73
2011. aug. 16. 12:54

Köszönöm szépen a segítséget:)!

Veszek egy 1,5mm rollert, bár a 0,5mm-nél is majd kiguvadt a szemem a fájdalomtól:(((

506. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 503. - Bellavita21)
2011. aug. 16. 10:35

Ezek a tűk mekkora fájdalmat tudnak okozni?

Illetve, hogyan tudod, hogy meddig szúrhatod be őket, hisz gondolom azért csak nem kellene átszúrni vele a koponyáig?

505. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 502. - Bellavita21)
2011. aug. 16. 10:33
Egyénenként változóóóóóó???, ne már, lehet, hogy nekem 3 mm mélyen csücsül dermis haverom, azért nem vérzek, pedig brutális vagyok???
504. brownie (válaszként erre: 503. - Bellavita21)
2011. aug. 16. 07:22
Uhhh, ezek a tűk egyre szimpatikusabbak nekem is, mert úgy érzem a lyukacsokra az lenne a legjobb...Nem hiszem el, hogy a roller is beszúr a mélyebb részekre
2011. aug. 15. 22:57
Ja! Csajok! Megkaptam a tűket az owndoc-tól! Sima tűk a mélyebb hegekre (nekem lyukacsok vannak az arcomon és nagyon mély nevetőráncom), erre vettem. Csütörtökön éjjel rendeltem, és ma már itt is volt, Csehországból szállítanak. Komolyan néznek ki a tűk. Rendeltem még Indafolan-t vagy hogy hívják, marha jókat írnak róla, kipróbálom. Rendeltem még c-vitaminos port, kutyulok majd magamnak szérumot, meg Copper Peptid mask-ot a rollerezés utánra. Majd nemsokára beszámolok a tapasztalatokról!
2011. aug. 15. 22:53
Én utánaolvastam, a 0,5 mm és alatta igazából nem jó semmire, mármint a ráncokra és hegekre. A dermis rétegig kell lemenni, ami egyénenként változó mélység, de ajánlott a 1,5mm. Én a felest azért csinálom, hogy beinduljon a bőr saját keringése, vérellátása és a fotokárosodásra is jó ( Hiper és hipopigmentáció, töredezett, fénytelen, fakó, élettelen bőr.) Nekem eddig bevált. Én csak ősszel merek nekiállni a hosszabb tűs kezeléseknek, mivel pigmentfoltosodásra hajlamos vagyok.
501. Bellavita21 (válaszként erre: 496. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 15. 22:49
Hát most Balcsizni megyek, úgyhogy örüljetek :-)) Utána meg végre jön a rollerezős ősz :-) Napra nem merek menni a foltok miatt, úgyhogy most kipróbáltam az uvmentes fújós cuccot. Kicsit izgultam, hogy csütörtökön rollereztem felessel, nem lesz-e gáz. Reméljük, nem lesz....
500. brownie (válaszként erre: 497. - Medo73)
2011. aug. 15. 17:02
Nekem a 1,5 -es jött be, orvos csinálta. Fertőtlenítőnek Octeniseptet, érzéstelenítőnek Emla-t, kiegészítésnek pedig Tetran kenőcsöt az esetleges gyulladásokra, a véraláfutásokra, duzzanatokra pedig Medhirud krémet + napsugárzás ellen minimum 20-as faktorú fényvédőt. Februárban kezdtük, már egész szépen javulgat:)
2011. aug. 15. 16:32
Nekem az 1mm es jó hegekre... ráncaim nincsenek, szóval arról nem tudok nyilatkozni. :D
498. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 497. - Medo73)
2011. aug. 15. 14:15

Ahhoz, hogy megfelelő mélységben tudják "megsérteni" a bőrt a tűk, azt mondják, hogy lgbb 1,5-esre van szükség.

Van itt a fórumon olyan, aki 1-es tűvel ért el látványos eredményeket, viszont Ő nem ráncokat szeretett volna feltölteni, bár a hegek is lgbb olyan ragaszkodóak tudnak lenni....

Nem tudom, én is 1,5-es ajánlom, de az is igaz, hogy fájdalommal jár, de úgy tűnik a hatás sem marad el!

497. medo73
2011. aug. 15. 13:47
Sziasztok! Már régóta figyelemmel kísérem a rollerezési tapasztalataitokat.Nekem az elsőt a kozmetikus végezte 0,3 mérettel,( elég borsos áron:))), + kettőt magamnak csináltam 0,5 mérettel,ampullák nélkül, csak fertőtlenítettem. Nem tudom,hogy elég a 0,5-ös méret? Minikai ill. homlok ránctalanításra? Nagyon megköszönném segítségeteket, véleményeteket:)
496. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 495. - Bellavita21)
2011. aug. 15. 13:40
Ez most jó hír, nem tudom eldönteni, hogy örüljünk vagy sajnáljunk?:))
2011. aug. 15. 13:32
Ja, ja igen :-) Kivárom, míg lekopik. Ma voltam barnítani magamat, hát magamra sem ismerek. Mintha egy másik ember nézne vissza a tükörből :-)
494. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 493. - Bellavita21)
2011. aug. 13. 09:56

Szia!

Én nem ismerem ezt a módszert, de ha festéket szórnak rád, akkor nem biztos, hogy nyúznod kellene, ki tudja milyen reakciót váltana ki, ha bele rollereznéd a bőrödbe....

2011. aug. 12. 22:10

Sziasztok! Hétfőn megyek tartós barnításra a bynature-el, és azt nem tudom eldönteni, hogy utána rollerezhetek-e? Szerintetek? Végülis a festék rajta lesz a bőrön, nem akarom berollerezni a mélyebb rétegekbe. Mi a véleményetek?

Én a fenekemen lévő striákon próbáltam a 1,5mm-est, nem fájt. Lehet, hogy a 2mm kellene. Én most ezzel leálltam, prioritás az arcom. Nincs idegzetem végigrollerezni arcom, dekoltázsom, fenekem...

Ja, amúgy én ugyanazzal a rollerreel megyek végig a dekoltázson is!

492. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 491. - Felhasználóibecenév)
2011. aug. 12. 21:12
Igen, az arcot legtöbben másfelessel nyúzzuk, combon nincs tapasztalatom, de azt olvastam több helyen, hogy a testen ált. 2mm-essel rollereznek hatékonyan.
491. felhasználóibecenév (válaszként erre: 490. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 12. 20:49

Köszönöm szépen :) Nincs sok bizodalmam a felületi érzéstelenítéssel kapcs., de akkor az emla-nak adok egy esélyt. Anélkül úgysem mernék belefoni..

Ja igen. Combra striára mekkorát ajánlanak általában? 2 mm? Arcra mehet a másfeles?

490. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 488. - Felhasználóibecenév)
2011. aug. 12. 20:27
Még egy adalék: az érzéstelenítés nagyon fontos. A gyógyszertárban lehet kapni Lidokain-t, de az nem sokat használ, így itt szinte mindenki az EMLA nevű krémre esküszik, ami viszont patikában nem szerezhető be, ehhez is a netet veszem igénybe, pl. Vatera. Sajnos az ára borsos, de tényleg hatékony.
489. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 488. - Felhasználóibecenév)
2011. aug. 12. 20:18

Szia!

Az eszközhöz: Neomagnol tablettát, ebben áztatom.

(Illetve én utána még egy Mikrozid nevű pumpás fertőtlenítővel lefújom, de ez nem fontos, ha már egyszer lefertőtlenítetted a feloldott tablettával)

Az arcra: Egy Octenisept nevű bőr fertőtlenítőt fújok rollerezés előtt és után.

A Neomagnol gyógyszertárban veszem, a másik 2 szert a neten rendelem.

2011. aug. 12. 19:48
Valaki leírná, miket használ a dermarollerezéshez? Már a rolleren kívül :) Milyen fertőtlenítőt hová, stb.. Nem nagyon tudom, milyen fajta lenne jó abból, amivel az arcomat fertőtlenítem és abból, amivel az eszközt. Köszönöm!
487. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 485. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 12. 09:34
A 486-os HSZ Nyari321-nek ment, bocsi, ez nem az én napom!
2011. aug. 12. 09:33

Jaj, majd elfelejtettem: a múltkor beharangoztam új felfedezésemet, a JÉGKOCKÁS projektet, nos, ha valaki kipróbálta érdekelne a véleménye, mert én most leálltam vele, arcüreg gyuszim lett tőle, és vhogy mintha előhozta volna a bőröm egyenetlenségeit, még az szemem alatti apró vonalak is felerősödni látszanak, vajon ettől lehet?

Próbáljátok ki, és számoljatok be a hatásról!

2011. aug. 12. 09:31

Végigzúztál a nyakadon is? Mekkora tűvel, és mik a tapasztalatok, mit értesz azon, hogy meglepő eredmény?

A nyúzás napján én sem használok semmit a képemre, csak fertőtlenítem, és egy éccakát pucéran apátlankodik velem, de másnap már kapja Földanya termékeit rendesen. Ki kell kísérletezni, hogy mi a jó a bőrödnek, mindenkinek más a tuti...azért szeretem, ha leírjátok, hogy Nektek mi vált be, mert abból lehet csemegézni, próbálgatni, és a hatékony megoldásokat beolvasztani a napi rutinba!

Nekem az ampullák nem jöttek be, mondjuk csak C-vitamint próbáltam, de priviben küldök egy linket, ahonnan vettem, nem tudom, hogy árban mit képviselnek, mert máshol nem is néztem, a hengerük 4ezer HUF volt, és nagyon szerettem.

Bárányfelhős szép nyarat mindannyiunknak!:))

484. nyari321 (válaszként erre: 483. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 11. 20:55
Én simán csináltam a nyakamon is ugyanazzal az eszközzel, és semmi fertőzés nincs utána. Amúgy nekem az első is nagyon jót tett a bőrömnek, meglep az eredmény. A kókuszolajas ötlet szuper, biztos bevetem, és az oliva is szimpi.csak nem mertem rákenni, mert ugye az a sok apró sérülés... A steril hatóanyafos ampullákat szerintetek hol lehet beszerezni? Legjobbakat mindenkinek!
2011. aug. 11. 13:10

Jövő héten letelik újabb 3 hét, jejeje, már alig várom!

Egy újabb kérdés is felmerült bennem: Sztetek nem volna gond, ha jövő héten a képes felem megnyúzása után ugyanazzal a hengerrel a mellemre is elkalandoznék? Végül is ugyanaz a test, ugyanaz a vér......miért kellene külön henger hozzá, nemde?!!?

482. brownie (válaszként erre: 481. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 9. 15:20
Ezen jót nevettem. Normális emberek a napsütést várják, mi meg annak örülünk, ha néhány napig nem süt ki:))))
481. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 480. - Frankiboy1)
2011. aug. 8. 21:08
Hát,úgy néz ki, szerény kis társaságunk egyértelműen a "nyúzás függők" közössége, mindenki nagyban fogadkozott,hogy őszig leáll a cuccal, ehhez képest végig fakírkodjuk a nyarat!:))
2011. aug. 8. 17:31
Tegnap este ismét megrollereztem magam.Jó keményen most fel vagyok dagadva rendesen.Jól vérzett.Utánna forralt kihűlt vízzel és steril gézzel letísztitom a vért és kész.Holnap reggeltől hideg vízzel zuhanyozom az arcom napi 4-5 szőr majd hámlani kezd.Nekem ez vált be.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook