Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Én még nem próbáltam, de érzéstelenítve szerintem nem okoz fájdalmat. Nekem doki rendes steril injekciós tűvel szúrta a képem próbaképp, hogy elzsibbadt-e már?:)))Aztán jöhetett a roller. Semmit nem éreztem, pedig folyt a vérem rendesen...Mélységét tekintve biztos kb. 1 mm lehet. Ki kell próbálni:)))
Igen, de érzéstelenítővel(Lidocain) mentem végig.1.5-össel.Fájt. Meglepő eredményen azt értem, hogy amikor a fele arcommal voltam kész, és láttam a másik felét a tükörben, azon lepődtem meg, mennyire sima a rolleres felület( mondjuk, lehet, hogy a feldagadástól) De 4. napra üde lett a bőröm, és olyan egészséges, és azóta is ... napról napra látom,vastagabbnak, vagyis feltöltöttebbnek.Én hyaluront tettem rá, de annyira kiszáradt, mintha rinocérosbőröm lenne, de aztán helyrejött, mert többször leradíroztam.
Köszönöm szépen a segítséget:)!
Veszek egy 1,5mm rollert, bár a 0,5mm-nél is majd kiguvadt a szemem a fájdalomtól:(((
Ezek a tűk mekkora fájdalmat tudnak okozni?
Illetve, hogyan tudod, hogy meddig szúrhatod be őket, hisz gondolom azért csak nem kellene átszúrni vele a koponyáig?
Egyénenként változóóóóóó???, ne már, lehet, hogy nekem 3 mm mélyen csücsül dermis haverom, azért nem vérzek, pedig brutális vagyok???
Uhhh, ezek a tűk egyre szimpatikusabbak nekem is, mert úgy érzem a lyukacsokra az lenne a legjobb...Nem hiszem el, hogy a roller is beszúr a mélyebb részekre
Ja! Csajok! Megkaptam a tűket az owndoc-tól! Sima tűk a mélyebb hegekre (nekem lyukacsok vannak az arcomon és nagyon mély nevetőráncom), erre vettem. Csütörtökön éjjel rendeltem, és ma már itt is volt, Csehországból szállítanak. Komolyan néznek ki a tűk. Rendeltem még Indafolan-t vagy hogy hívják, marha jókat írnak róla, kipróbálom. Rendeltem még c-vitaminos port, kutyulok majd magamnak szérumot, meg Copper Peptid mask-ot a rollerezés utánra. Majd nemsokára beszámolok a tapasztalatokról!
Én utánaolvastam, a 0,5 mm és alatta igazából nem jó semmire, mármint a ráncokra és hegekre. A dermis rétegig kell lemenni, ami egyénenként változó mélység, de ajánlott a 1,5mm. Én a felest azért csinálom, hogy beinduljon a bőr saját keringése, vérellátása és a fotokárosodásra is jó ( Hiper és hipopigmentáció, töredezett, fénytelen, fakó, élettelen bőr.) Nekem eddig bevált. Én csak ősszel merek nekiállni a hosszabb tűs kezeléseknek, mivel pigmentfoltosodásra hajlamos vagyok.
Hát most Balcsizni megyek, úgyhogy örüljetek :-)) Utána meg végre jön a rollerezős ősz :-) Napra nem merek menni a foltok miatt, úgyhogy most kipróbáltam az uvmentes fújós cuccot. Kicsit izgultam, hogy csütörtökön rollereztem felessel, nem lesz-e gáz. Reméljük, nem lesz....
Nekem a 1,5 -es jött be, orvos csinálta. Fertőtlenítőnek Octeniseptet, érzéstelenítőnek Emla-t, kiegészítésnek pedig Tetran kenőcsöt az esetleges gyulladásokra, a véraláfutásokra, duzzanatokra pedig Medhirud krémet + napsugárzás ellen minimum 20-as faktorú fényvédőt. Februárban kezdtük, már egész szépen javulgat:)
Nekem az 1mm es jó hegekre... ráncaim nincsenek, szóval arról nem tudok nyilatkozni. :D
Ahhoz, hogy megfelelő mélységben tudják "megsérteni" a bőrt a tűk, azt mondják, hogy lgbb 1,5-esre van szükség.
Van itt a fórumon olyan, aki 1-es tűvel ért el látványos eredményeket, viszont Ő nem ráncokat szeretett volna feltölteni, bár a hegek is lgbb olyan ragaszkodóak tudnak lenni....
Nem tudom, én is 1,5-es ajánlom, de az is igaz, hogy fájdalommal jár, de úgy tűnik a hatás sem marad el!
Sziasztok! Már régóta figyelemmel kísérem a rollerezési tapasztalataitokat.Nekem az elsőt a kozmetikus végezte 0,3 mérettel,( elég borsos áron:))), + kettőt magamnak csináltam 0,5 mérettel,ampullák nélkül, csak fertőtlenítettem. Nem tudom,hogy elég a 0,5-ös méret? Minikai ill. homlok ránctalanításra? Nagyon megköszönném segítségeteket, véleményeteket:)
Ez most jó hír, nem tudom eldönteni, hogy örüljünk vagy sajnáljunk?:))
Ja, ja igen :-) Kivárom, míg lekopik. Ma voltam barnítani magamat, hát magamra sem ismerek. Mintha egy másik ember nézne vissza a tükörből :-)
Szia!
Én nem ismerem ezt a módszert, de ha festéket szórnak rád, akkor nem biztos, hogy nyúznod kellene, ki tudja milyen reakciót váltana ki, ha bele rollereznéd a bőrödbe....
Sziasztok! Hétfőn megyek tartós barnításra a bynature-el, és azt nem tudom eldönteni, hogy utána rollerezhetek-e? Szerintetek? Végülis a festék rajta lesz a bőrön, nem akarom berollerezni a mélyebb rétegekbe. Mi a véleményetek?
Én a fenekemen lévő striákon próbáltam a 1,5mm-est, nem fájt. Lehet, hogy a 2mm kellene. Én most ezzel leálltam, prioritás az arcom. Nincs idegzetem végigrollerezni arcom, dekoltázsom, fenekem...
Ja, amúgy én ugyanazzal a rollerreel megyek végig a dekoltázson is!
Igen, az arcot legtöbben másfelessel nyúzzuk, combon nincs tapasztalatom, de azt olvastam több helyen, hogy a testen ált. 2mm-essel rollereznek hatékonyan.
Köszönöm szépen :) Nincs sok bizodalmam a felületi érzéstelenítéssel kapcs., de akkor az emla-nak adok egy esélyt. Anélkül úgysem mernék belefoni..
Ja igen. Combra striára mekkorát ajánlanak általában? 2 mm? Arcra mehet a másfeles?
Még egy adalék: az érzéstelenítés nagyon fontos. A gyógyszertárban lehet kapni Lidokain-t, de az nem sokat használ, így itt szinte mindenki az EMLA nevű krémre esküszik, ami viszont patikában nem szerezhető be, ehhez is a netet veszem igénybe, pl. Vatera. Sajnos az ára borsos, de tényleg hatékony.
Szia!
Az eszközhöz: Neomagnol tablettát, ebben áztatom.
(Illetve én utána még egy Mikrozid nevű pumpás fertőtlenítővel lefújom, de ez nem fontos, ha már egyszer lefertőtlenítetted a feloldott tablettával)
Az arcra: Egy Octenisept nevű bőr fertőtlenítőt fújok rollerezés előtt és után.
A Neomagnol gyógyszertárban veszem, a másik 2 szert a neten rendelem.
Valaki leírná, miket használ a dermarollerezéshez? Már a rolleren kívül :) Milyen fertőtlenítőt hová, stb.. Nem nagyon tudom, milyen fajta lenne jó abból, amivel az arcomat fertőtlenítem és abból, amivel az eszközt. Köszönöm!
A 486-os HSZ Nyari321-nek ment, bocsi, ez nem az én napom!
Jaj, majd elfelejtettem: a múltkor beharangoztam új felfedezésemet, a JÉGKOCKÁS projektet, nos, ha valaki kipróbálta érdekelne a véleménye, mert én most leálltam vele, arcüreg gyuszim lett tőle, és vhogy mintha előhozta volna a bőröm egyenetlenségeit, még az szemem alatti apró vonalak is felerősödni látszanak, vajon ettől lehet?
Próbáljátok ki, és számoljatok be a hatásról!
Végigzúztál a nyakadon is? Mekkora tűvel, és mik a tapasztalatok, mit értesz azon, hogy meglepő eredmény?
A nyúzás napján én sem használok semmit a képemre, csak fertőtlenítem, és egy éccakát pucéran apátlankodik velem, de másnap már kapja Földanya termékeit rendesen. Ki kell kísérletezni, hogy mi a jó a bőrödnek, mindenkinek más a tuti...azért szeretem, ha leírjátok, hogy Nektek mi vált be, mert abból lehet csemegézni, próbálgatni, és a hatékony megoldásokat beolvasztani a napi rutinba!
Nekem az ampullák nem jöttek be, mondjuk csak C-vitamint próbáltam, de priviben küldök egy linket, ahonnan vettem, nem tudom, hogy árban mit képviselnek, mert máshol nem is néztem, a hengerük 4ezer HUF volt, és nagyon szerettem.
Bárányfelhős szép nyarat mindannyiunknak!:))
Én simán csináltam a nyakamon is ugyanazzal az eszközzel, és semmi fertőzés nincs utána. Amúgy nekem az első is nagyon jót tett a bőrömnek, meglep az eredmény. A kókuszolajas ötlet szuper, biztos bevetem, és az oliva is szimpi.csak nem mertem rákenni, mert ugye az a sok apró sérülés... A steril hatóanyafos ampullákat szerintetek hol lehet beszerezni? Legjobbakat mindenkinek!
Jövő héten letelik újabb 3 hét, jejeje, már alig várom!
Egy újabb kérdés is felmerült bennem: Sztetek nem volna gond, ha jövő héten a képes felem megnyúzása után ugyanazzal a hengerrel a mellemre is elkalandoznék? Végül is ugyanaz a test, ugyanaz a vér......miért kellene külön henger hozzá, nemde?!!?
Ezen jót nevettem. Normális emberek a napsütést várják, mi meg annak örülünk, ha néhány napig nem süt ki:))))
Hát,úgy néz ki, szerény kis társaságunk egyértelműen a "nyúzás függők" közössége, mindenki nagyban fogadkozott,hogy őszig leáll a cuccal, ehhez képest végig fakírkodjuk a nyarat!:))
Tegnap este ismét megrollereztem magam.Jó keményen most fel vagyok dagadva rendesen.Jól vérzett.Utánna forralt kihűlt vízzel és steril gézzel letísztitom a vért és kész.Holnap reggeltől hideg vízzel zuhanyozom az arcom napi 4-5 szőr majd hámlani kezd.Nekem ez vált be.
További ajánlott fórumok: