Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Szia!
Bocsi, de olyan zavaros volt a HSZ-ed, reméltem, hogy írsz még egyet!:)
Nem tudom, hogy az értágulatokon mit értesz, azokat a látható piros hajszálereket, amelyek az orron, orcákon jelennek meg leggyakrabban?
Ilyenek nekem vannak az orromon, és mivel én sem tudom , hogy szabd e őket szurkálni, eddig még nem is mertem az orromat rollerezni, pedig ráférne.
Ilyenekre gondolsz?
Szóval? senki nem tud segíteni?:(
Valaki priviben megírná ,hogy a vaterán kitől vette a rollert?
köszi!
Igen igen, én is így gondolom, de azért megnyugtatna, ha jól kivéreznék közben!:))
De tény, hogy az általad is említett videókon van, hogy ömlik a vér, és van, hogy bár látom, hogy rányomják. lgbb is úgy tűnik, és még sincs vérzés!
Kben, igen, hallom a ropogást,reccsenést, hát, olyankor kerülök az ájulás szélére...
Igazad van abban is, hogy az eredmény a lényeg, szóval nyúzzunk csak tovább, legyünk hamvasak, és gyönyörűek, ezt kívánom mindannyiunknak!
nekem is a homlokom vérzik leginkább, és az orromon szokott pár pont lenni. egyszer mikor a testvérem csinálta nekem, akkor sokkal véresebb voltam biztos ő jobban megnyúzott mint én magamat. de azért ha nem vérzik is lehet hallani ahogy a tű átszúrja a bőrt, biztos te is szoktál kis reccsenéseket hallani ha csinálod, és szerintem nem csak karmolja a bőrt hanem belemegy rendesen én például, most,hogy a combomon csináltam diret figyeltem, hogy szinte tövig bemennek a tüskék. meg hát az eredmény is mutatja,hogy hatásos szerintem ne aggódj.
és mikor nekem a dok csinlta először akkor sem voltam véresebb. és a youtube-on is valakinek véresebb és valakinek kevésbé, vagy te nem így látod?
Hát, az ilyen élmények simogatnák a lelkemet az biztos!
Gratulálok, egyértelműen sikeresnek minősíthető a projekt!Mi lesz, ha tovább folytatod, a végén még mész vissza az oviba!:))
Szia!
Én kb. 3 hónapja űzöm a mesterséget, így az igazi kollagén boom még várat magára, remélem!
Sajnos a képeken nekem korábban sem látszott, hogy baj lenne a bőrömmel, pedig életben tág pórusú, pigmentfoltos,nagyon rossz minőségű, így hiába mutatnék képet, az apró javulásokat csak az életben lehet látni...persze, ha hónapok múlva újra 16-nak nézek ki, akkor felteszek képeket, mert az látványos lesz!:)
:)
Nem mondod, még ebben a kérdésben is a férfiak húzták a jokert?!!
Akkor Te jóformán hátradőlve várhatod nyugdíjas éveidet, mert ha felturbózod a rácsosan pihiző kollagéneket, egy jó ideig nem lesz gondod rájuk, nekünk meg marad a havi terepmunka!
Sziasztok,
nincs előtte-utána képetek? Olyan kíváncsi vagyok rátok!
Igen, keményen rányomom!
Ha elmegyek az ősszel egy profi kezelésre, ahol brownie-nak rendesen kivérzett a képe, ott majd kiderül, vajon én nem vagyok -e elég kegyetlen...
Azért furcsa, mert nekem annyira vékonyka a bőröm, hogy pl. a szemem alatt átlátszik egy pár erecske, és ott sem vérzik soha, pedig nagyon rányomom, és mindig 2szeresére dagad!Ez van, végül is, ha hónapok múlva hamvas lesz a bőröm, akkor már nem is nagyon fogok ezzel foglalkozni!
Azon gondolkozom, hogy ha még itthon leszek szeptember végén, akkor lehet meglátogatnám egy nyúzás erejéig a dokidat, kíváncsi vagyok, vajon nála kivéreznék -e, illetve azért jól jönne, ha lgbb egyszer egy profi is végigszántana. 15 ezer HUF az sztem tisztességes ár egy dokitól, főleg ha olyan alapos, mint mesélted!
Milyen helyszíneken lehet Őt elérni? Pécsre emlékszem, pedig írtad a többit is,de az én koromban a memória nem a legnagyobb fegyverem!
Szia Frankiboy!
Ezt írtad:"Ha nem vérzik egyáltalán semmit akkor nem is jut mélyre a tű" - szerinted, ha nekem nem vérzik az arcom szinte egyáltalán, csupán a homlokom, pedig agyon hengerelem magam, tényleg kegyetlenül, és feldagadok rendesen, akkor vszeg nem is jutott elég mélyre a tű, te mit gondolsz?
Bocsi, mindenkit ezzel nyaggatok, de olyan idegesítő, hogy mindent megteszek, de mégsem vérzik csak a homlokom!
Köszi a választ!
Sziasztok! Még új vagyok itt! szeretném én is kínozni magam egy 1,5-sel:) De viszont az arcomon vannak értágulatok, kb ilyen: [link]
Nem tudom , hogy lehet e ebből valamiyen próblémám ha így csinálom, természetesen a higiéniára odafigyelve.
szerintetek? Segítsetek előre is köszönöm!:)
Kedves Maja!
Ha elolvasod a korábbi hozzászólásokat, akkor látni fogod, hogy elég alaposan kiműveltük már magunkat a témában. Én 5 alkalommal estem már át orvosi kezelésen és a saját magam nyúzásától se riadok vissza ezek után, mert tudom mit kell használni, mire kell ügyelni. A szaklapok és tisztességes orvosok is megmondják, hogy az 1 mm alatti tűhosszúság nem sok mindenre való. Az csupán felületi kezelés, felfrissíti a bőrt. Akinek komolyabb problémái vannak, pl. : tág pórusú bőr, aknés hegek, bárányhimlős hegek vagy baleseti, műtéti hegek, annak igenis kell a 1,5- 2 mm-es tű.
Az árakról pedig csak annyit, hogy a kozmetikus, aki 30 ezres gyógynövényes "csoda" hámlasztást végzett rajtam, ajánlotta utána a 0,5 mm-es rollerrel való nyúzásomat szintén 30 ezerért. Ezzel szemben az országszerte ismert orvosom 15 ezerért csinálta 1,5 mm-es tűvel, olyan alaposan, hogy az 1. kezelés után napokig csak a lakásban kuksoltam.
Még annyit, hogy saját szememmel látom a javulást sorstársaimon és igenis lehet a stríák állapotán is javítani. A dermarollernek pont az a lényege, hogy beindítja a kollagén termelést. Nekem az orvos egyetlen alkalommal sem használt semmilyen szérumot és mégis javul a bőröm, a kozmetikai kezelések pedig szinte semmit nem értek. Tudomásul kellene venni, hogy a súlyosabb bőrproblémák és sérülések felületi kezeléssel nem enyhíthetőek, mert mélyebben sérült a bőr. Lehet radírozgatni, csiszolgatni, hámlasztani, de valós eredmény csak igen komoly roncsolással érhető el.Az, hogy ki mit mer bevállalni otthon, mindenkinek saját felelőssége. Megjegyzem, egyetlen kozmetikában sem csinálnak bőrpróbát, mint nekem az orvos, úgyhogy gyakorlatilag semmivel nem veszélytelenebb, mintha otthon csinálja valaki azokkal a szerekkel, mint az orvosi rendelőben.
Ez az én véleményem, én csak a saját tapasztalataimat írtam le és azokét, akikkel egymásnak adjuk a kilincset a rendelőben.
Mindenkinek tartós szépülést és további szép nyarat kívánok. Valamint némi bárányfelhőt:))))
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?