Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

659. Tempest (válaszként erre: 652. - 5e1c4ed8ef)
2011. szept. 8. 18:13
Köszi, a hengert meg az emla-t azt neten tudom beszerezni csak? Ha igen akkor valaki tud egy megbízható eladót akitől vehetnék?
658. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 657. - Frankiboy1)
2011. szept. 8. 16:09

Hát, nem tudom, nekem ez azért meggondolatlan húzásnak tűnik, nem is értem hogyan jutott eszedbe, hogy megszurkáld a gyógyuló bőrt?!

Félre ne értsd, csak a féltés szólt belőlem, nem az elítélés, hiszen a Te bőröd, te döntesz felette...

Mindenképpen számolj be a fejleményekről, és légyszi, ha lehet, holnap ne menj át a területen újra!:)

2011. szept. 8. 15:29
Egyenlőre jól bírom de jó vörös az arcom.Most szerintem nagyon erősen le fogok hámlani.A két szemem ha látnátok teljesen feldagadt mintha vizes lennék.Durva.
656. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 655. - Frankiboy1)
2011. szept. 8. 12:40

Ááá, Ember, mit művelsz, még olvasni is fájt?!:)

Mi volt az indíttatás, miért gondolod, hogy ez így esetleg hatékony lehet?

Nem is tudom elképzelni mekkora fájdalommal járhat a még sajgó, vöröslő bőrterület megszurkálása, nem ájultál el közben?

Nagyon kíváncsi leszek a bőröd reakciójára, bár egy kicsit megszédültem a gondolattól!:)

2011. szept. 8. 12:06
Ma olyat csináltam amit még soha de ki akartam próbálni beszámolok 1-2 nap múlva.Ma újra rámentem a tegnap rollerezett arcomra.Újra megnyúztam.Persze nem olyan durván de végig mentem újra.Kíváncsi vagyok.
654. brownie (válaszként erre: 648. - Bellavita21)
2011. szept. 8. 08:33

Néhány napot célszerű várni, de szükség törvényt bont néha:)). Azt hiszem az áprilisi nyúzásom után volt az, hogy szerdán délben történt az esemény és másnap déli 1-kor mentem fodrászhoz. Akkor kénytelen voltam vakolni a pofimat, de én is azt mondom, hogy a másnapot jobb kihagyni, ha lehetséges. Ismét megemlítem, hogy ahogy telik az idő, egyre gyorsabban regenerálódik a bőr és nem is olyan csúnya kezelés után. Nekem legalábbis. Igaz, egyik barátnőm azt mondta - miután mms-en küldtem fotót nyúzás után -,hogy neki még fel kell nevelni a lányát, kíméljem meg az ilyen akcióktól vagy szóljak előtte :-))

Mindenkinek bárányfelhős napokat kívánok!

653. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 650. - Frankiboy1)
2011. szept. 8. 07:04

Hú, akkor most fájhat a képed rettenetesen, amikor legutóbb szemkezelést végeztem napokig sajgott a pofikám, még belegondolni is fáj!

Gyors regenerálódást!:)

652. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 649. - Tempest)
2011. szept. 8. 07:03

Igen kihozható, ha EMLA-val érzéstelenítesz,akkor talán egy kicsit kifuthatsz a keretből, de nekem a Lidó nem sokat segít..

Roller: kb.4 e,

EMLA:4e(Lidó:1,5e)

Neomagnol eszközfert.: 1e,

Octenisept bőrfert.:2e,

Kesztű, mullap: párszázas ajánlat...

Sok sikert!

651. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 648. - Bellavita21)
2011. szept. 8. 06:54
Én nem sminkelek egyáltalán, így nincs benne rutinom, hogy mennyi időt kellene várni, én várnék vele 4-5 napot, de tudomásom van róla, hogy a sokan a 2-3 napon már így mennek munkába, szóval szerintem az első 24-48 órára mindenképpen békén kellene hagyni, és utána belátásod szerint vakolni!:)
2011. szept. 8. 06:21
Itthon vagyok szabadságon.Tegnap délután megint megnyúztam magam.Jó dagadt vagyok és különös hangsúlyt fektettem a szemkörnyékre.
649. Tempest
2011. szept. 7. 21:27
Nagyon szeretném én is elkezdeni, ezért kérdezem, hogy nagyjából az összes hozzávaló ( 1,5 -ös hengerrel, kencék , fertőtlenítők meg minden) kijön kb. tizenezer forintból, csak hozzávetőlegesen, nagyságrendileg. Mert kb. annyit tudnék most beinvesztálni rá.
2011. szept. 7. 20:45
Szerintetek hány napig nem szabad sminket feltenni (ezt a 1,5mm-es esetében kérdezem inkább). Ha mondjuk vasárnap délelőtt rollerezek, akkor kedden már mehetek alapozóval az arcomon? Ti hogyan csináljátok? Én alapozó nélkül nem tudok kilépni az utcára, reméljük ez egy év múlva már nem így lesz....
647. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 646. - Brownie)
2011. szept. 7. 09:19

Jaj, de jó ezt olvasni, erőt ad mindannyiunknak, és hitet, hogy a feszes, makulátlan bőrkép nemcsak a 20-asoké többé, szóval Társaim, nem adjuk fel, szántsuk csak a mezőket rendületlenül!

Dermafaktor rulez!

646. brownie
2011. szept. 7. 04:49

Kedves Sorstársaim!

Múlt hét végén átestem a 6. nyúzáson és mindenkit csak bátorítani szeretnék, aki kicsit csügged az elején. Február elején volt az első és mint korábban is leírtam már, kb. a 4. kezelés után kezdődött a látványos javulás. Hétfőn lehámlott szépen, igaz leradíroztam, mert annyira viszketett, hogy ez tűnt a legjobb megoldásnak. Persze rengeteg hidratálót beszippantott, tegnap este pedig felkentem a Naspolya krémet, ami nekem utókezelésként bevált. Ma reggelre (hajnalra:)) olyan feszes és szép a pofim, hogy majd kiugrottam a maradék bőrömből! Úgyhogy hajrá és türelem, türelem és még egyszer türelem! Jó hír nekünk, hogy felhős napok következnek!

645. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 644. - Myny)
2011. szept. 5. 22:52

Sztem nincs szükséged 2,5-es tűméretre, főleg nem tapasztalatok nélkül. Még egy 1,5-es roller is megfelelő volna, de 2mm-esnél hosszabbat ne vegyél, majd ha meglesz a rutinod, tapasztalatod, és a bőröd reakciója, akkor le tudod szűrni a tanulságokat, hogy esetleg hosszabb tűket is elbírna a bőröd, de ne indíts ezzel a mérettel.

A képeknek, és a beszámolóknak mindig örülünk, így csak biztatni tudlak ebben a kérdésben, és sok sikert, csodás eredményeket kívánok a nyúzásokhoz! Majd gyere és oszd meg velünk az élményeidet!

644. myny
2011. szept. 5. 22:39
szerintetek egyébként nagyon durva lenne a 2,5 mm-es roller?
643. myny
2011. szept. 5. 22:37
köszönöm szépen a segítséget, egyenlőre még nem merült fel bennem kérdés:) mivel nagyon még senkinek nincs tapasztalata striákkal, úgy gondoltam, hogy mindenképp készítek előtte-utána fotókat és akit érdekel, azzal megosztom majd szívesen...bár nyilván ez még sokára lesz:)
642. Frankiboy1 (válaszként erre: 641. - Bellavita21)
2011. szept. 5. 18:57
Ne haragudj de nem értek egyet.A dermarollert fel-le gögeted sokszor és vízszintesen is biztosan megszúrja többször egy négyzetmiliméteren ha rendesen megdolgozod.Jó a rendes roller is a striákra.
641. Bellavita21 (válaszként erre: 639. - Myny)
2011. szept. 5. 16:57

Hali,

Ahogy Fekebali is írta, látható a procedúra leírás lentebb.

Én mondjuk úgy gondolnám, hogyha csíkjaid vannak, akkor inkább egysoros rollert vegyél,mert azon sorban vannak a tűk és akkor biztos a stria csíkjába mennek bele. Ha sima rollert veszel, azon össze-vissza vannak elhelyezve a tűk és ez azt jelenti, hogy nem feltételenül arra a helyre megy, ahova kellene.

Én Neomagnolt használok eszközfertőtlenítőként, de van sokféle, szerintem mindegyik megteszi. Egyébként azt írták az owndoc-on, hogy alkohol alapú fertőtlenítővel fertőtlenítsünk...hát nem tudom.

A striára minimum 1,5mm-essel rollerezzél. Szérumot nem szoktam használni, csak Copper Peptide szérumot, meg most kipróbáltam az Indafolan-t, de csak a kisebb tűknél használom. Striára nem hiszem, hogy kellene.

2011. szept. 5. 07:06

Szia!

A folyamat részletes leírása 3 rolleres tapasztalatai alapján:

579 HSZ Bellavita21

580 HSZ Frankiboy

583 HSZ FekeBali

Érdemes elolvasnod, és ha még utána is felmerül kérdés, nyugodtan tedd csak fel itt, válaszolni fogunk, ha tudunk!:)

Mi eddig arckezeléseket végeztünk, végzünk, de vszeg a striák kezelése is hasonló folyamatokat kíván meg.

Talán annyi különbséggel, hogy a hason én lehet, hogy inkább 2mm-es tűket használnék, illetve oda talán hatékonyabb volna egy DermaStamp, eddig a neten striákra, főleg külföldi oldalakon úgy látom, hogy ezt ajánlják leginkább. Ez egy pecsét kinézetű eszköz, rajta ugyanolyan vastag tűk, mint a rolleren, csak sűrűbben, és értelemszerűen nem görgeted a bőrön, hanem az adott testfelületre pecsételed, így jobban irányítható hova szűrod a túket, és kimondottan a striák vonalát tudod kezelni. Ettől függetlenül sztem egy 2mm-es dermaroller is jó választás lehet.

639. myny
2011. szept. 5. 03:42

Sziasztok! Tudom hogy kicsit hosszadalmas es faraszto leszek de a segitsegeteket szeretnem kerni...szeretnek vssarolni rollert, de nem igazan tudom mekkorat kellene,illete kedves lenne toletek ha magat a folyamatot leirnatok nekem...a hasamon levo striakat szeretnem kezelni (hatslmasak es meg vorosek)...a keredeseim a kovetkezok lennenek:

Mia folyamata a kezelesnek?

Milyen erzestelenitot illetve fertotlenitot hasznaltok?

Juttattok e be valamilyen szerumot?

Illetve hogy hany millimeteres roller kellenr?

Koszi a segitseget elore is:)

638. brownie (válaszként erre: 636. - 5e1c4ed8ef)
2011. szept. 1. 21:25
Nem annyira:-)) Volt, hogy többen ültünk az autóban - akkoriban még a hátsó ülésen lapultam visszafelé - és ilyenkor mindig van valami vihogásra késztető beszólás. Én azon külön jókat kuncogok mindig,mikor elképzelem a rendőr arckifejezését, ha igazoltatna akció után. Rögtön hívná a mentőket, hogy gyilkossági kísérlet áldozatára bukkant:))Mára már vagánykodok, egyedül is nekivágok az útnak és piros lámpánál igyekszem nem rápillantani a mellettem várakozókra, nehogy infarktust kapjon valaki miattam.
637. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 635. - Brownie)
2011. szept. 1. 20:22
Lehet, talán fel kellene küldenem az anyagomat valamelyik bolygóra, hátha kapnék az otthoniaktól némi útmutatást rollerezés témakörben!:)
636. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 634. - Brownie)
2011. szept. 1. 20:20
Pedig vihogás nélkül nem bírjuk, igaz?:))
635. brownie (válaszként erre: 632. - 5e1c4ed8ef)
2011. szept. 1. 19:34
Nekem az 1. után volt több napig kritikus a helyzet, aztán mindig gyorsabban jött rendbe.Te bőröd lehet ezt tekintette első nyúzásnak:))
634. brownie (válaszként erre: 631. - Bellavita21)
2011. szept. 1. 19:28
Teljesen normális reakció:-))) Nekem már hazafelé úgy szokott égni és feszül, hogy nehezemre esik beszélni, a vihogás meg kész kínszenvedés.
633. Bellavita21 (válaszként erre: 632. - 5e1c4ed8ef)
2011. szept. 1. 18:54
Ja,lehet, hogy egyre kegyetlenebbek vagyunk :-) Érdekes jelenség mindenesetre...
632. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 631. - Bellavita21)
2011. szept. 1. 18:24

Érdekes, de én ugyanezt tapasztaltam a vasárnapi nyúzás után, égett képem egész éjszaka, iszonyatosan vörös és lila lett, mondjuk én nagyon fel is dagadtam, és sajgott is veszettül.

Mára múlt el úgy-ahogy a vörösség, és elkezdett hámlani, de 4 napig be volt dagadva és vöröslött, égett is lgbb 2.3 napig...

Én annak tulajdonítottam, hogy talán egyre kegyetlenebb tudok lenni....

2011. szept. 1. 17:00
Képzeljétek, tegnap 0,5m-essel hengereltem, és teljesen új jelenséget tapasztalok ma. Lehet, hogy az Indafolan a tettes, amit rollerezés után felkentem, de lehet, hogy csak változik a bőröm. Totál égett az arcom egész éjjel, mintha totál leégett volna a napon. Ma égővörös!!!! És még picit fáj is. Bedagadva nem látom, hogy lenne, csak marha furán nézek ki. Mi lesz így a 1,5mm-essel???
630. brownie (válaszként erre: 629. - 5e1c4ed8ef)
2011. aug. 31. 09:00
Én már több alkatrészemet is kinéztem, hogy felújításra szorul:))) Ilyenek például: felkar belső része, combok, popsi, has és cicik. Így 40 felett már szükségszerű az állagmegóvás, még akkor is, ha viszonylag szerencsés géneket örököltem és minimális cellulit szomorít.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook