Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Hát, nem tudom, nekem ez azért meggondolatlan húzásnak tűnik, nem is értem hogyan jutott eszedbe, hogy megszurkáld a gyógyuló bőrt?!
Félre ne értsd, csak a féltés szólt belőlem, nem az elítélés, hiszen a Te bőröd, te döntesz felette...
Mindenképpen számolj be a fejleményekről, és légyszi, ha lehet, holnap ne menj át a területen újra!:)
Ááá, Ember, mit művelsz, még olvasni is fájt?!:)
Mi volt az indíttatás, miért gondolod, hogy ez így esetleg hatékony lehet?
Nem is tudom elképzelni mekkora fájdalommal járhat a még sajgó, vöröslő bőrterület megszurkálása, nem ájultál el közben?
Nagyon kíváncsi leszek a bőröd reakciójára, bár egy kicsit megszédültem a gondolattól!:)
Néhány napot célszerű várni, de szükség törvényt bont néha:)). Azt hiszem az áprilisi nyúzásom után volt az, hogy szerdán délben történt az esemény és másnap déli 1-kor mentem fodrászhoz. Akkor kénytelen voltam vakolni a pofimat, de én is azt mondom, hogy a másnapot jobb kihagyni, ha lehetséges. Ismét megemlítem, hogy ahogy telik az idő, egyre gyorsabban regenerálódik a bőr és nem is olyan csúnya kezelés után. Nekem legalábbis. Igaz, egyik barátnőm azt mondta - miután mms-en küldtem fotót nyúzás után -,hogy neki még fel kell nevelni a lányát, kíméljem meg az ilyen akcióktól vagy szóljak előtte :-))
Mindenkinek bárányfelhős napokat kívánok!
Hú, akkor most fájhat a képed rettenetesen, amikor legutóbb szemkezelést végeztem napokig sajgott a pofikám, még belegondolni is fáj!
Gyors regenerálódást!:)
Igen kihozható, ha EMLA-val érzéstelenítesz,akkor talán egy kicsit kifuthatsz a keretből, de nekem a Lidó nem sokat segít..
Roller: kb.4 e,
EMLA:4e(Lidó:1,5e)
Neomagnol eszközfert.: 1e,
Octenisept bőrfert.:2e,
Kesztű, mullap: párszázas ajánlat...
Sok sikert!
Jaj, de jó ezt olvasni, erőt ad mindannyiunknak, és hitet, hogy a feszes, makulátlan bőrkép nemcsak a 20-asoké többé, szóval Társaim, nem adjuk fel, szántsuk csak a mezőket rendületlenül!
Dermafaktor rulez!
Kedves Sorstársaim!
Múlt hét végén átestem a 6. nyúzáson és mindenkit csak bátorítani szeretnék, aki kicsit csügged az elején. Február elején volt az első és mint korábban is leírtam már, kb. a 4. kezelés után kezdődött a látványos javulás. Hétfőn lehámlott szépen, igaz leradíroztam, mert annyira viszketett, hogy ez tűnt a legjobb megoldásnak. Persze rengeteg hidratálót beszippantott, tegnap este pedig felkentem a Naspolya krémet, ami nekem utókezelésként bevált. Ma reggelre (hajnalra:)) olyan feszes és szép a pofim, hogy majd kiugrottam a maradék bőrömből! Úgyhogy hajrá és türelem, türelem és még egyszer türelem! Jó hír nekünk, hogy felhős napok következnek!
Sztem nincs szükséged 2,5-es tűméretre, főleg nem tapasztalatok nélkül. Még egy 1,5-es roller is megfelelő volna, de 2mm-esnél hosszabbat ne vegyél, majd ha meglesz a rutinod, tapasztalatod, és a bőröd reakciója, akkor le tudod szűrni a tanulságokat, hogy esetleg hosszabb tűket is elbírna a bőröd, de ne indíts ezzel a mérettel.
A képeknek, és a beszámolóknak mindig örülünk, így csak biztatni tudlak ebben a kérdésben, és sok sikert, csodás eredményeket kívánok a nyúzásokhoz! Majd gyere és oszd meg velünk az élményeidet!
Hali,
Ahogy Fekebali is írta, látható a procedúra leírás lentebb.
Én mondjuk úgy gondolnám, hogyha csíkjaid vannak, akkor inkább egysoros rollert vegyél,mert azon sorban vannak a tűk és akkor biztos a stria csíkjába mennek bele. Ha sima rollert veszel, azon össze-vissza vannak elhelyezve a tűk és ez azt jelenti, hogy nem feltételenül arra a helyre megy, ahova kellene.
Én Neomagnolt használok eszközfertőtlenítőként, de van sokféle, szerintem mindegyik megteszi. Egyébként azt írták az owndoc-on, hogy alkohol alapú fertőtlenítővel fertőtlenítsünk...hát nem tudom.
A striára minimum 1,5mm-essel rollerezzél. Szérumot nem szoktam használni, csak Copper Peptide szérumot, meg most kipróbáltam az Indafolan-t, de csak a kisebb tűknél használom. Striára nem hiszem, hogy kellene.
Szia!
A folyamat részletes leírása 3 rolleres tapasztalatai alapján:
579 HSZ Bellavita21
580 HSZ Frankiboy
583 HSZ FekeBali
Érdemes elolvasnod, és ha még utána is felmerül kérdés, nyugodtan tedd csak fel itt, válaszolni fogunk, ha tudunk!:)
Mi eddig arckezeléseket végeztünk, végzünk, de vszeg a striák kezelése is hasonló folyamatokat kíván meg.
Talán annyi különbséggel, hogy a hason én lehet, hogy inkább 2mm-es tűket használnék, illetve oda talán hatékonyabb volna egy DermaStamp, eddig a neten striákra, főleg külföldi oldalakon úgy látom, hogy ezt ajánlják leginkább. Ez egy pecsét kinézetű eszköz, rajta ugyanolyan vastag tűk, mint a rolleren, csak sűrűbben, és értelemszerűen nem görgeted a bőrön, hanem az adott testfelületre pecsételed, így jobban irányítható hova szűrod a túket, és kimondottan a striák vonalát tudod kezelni. Ettől függetlenül sztem egy 2mm-es dermaroller is jó választás lehet.
Sziasztok! Tudom hogy kicsit hosszadalmas es faraszto leszek de a segitsegeteket szeretnem kerni...szeretnek vssarolni rollert, de nem igazan tudom mekkorat kellene,illete kedves lenne toletek ha magat a folyamatot leirnatok nekem...a hasamon levo striakat szeretnem kezelni (hatslmasak es meg vorosek)...a keredeseim a kovetkezok lennenek:
Mia folyamata a kezelesnek?
Milyen erzestelenitot illetve fertotlenitot hasznaltok?
Juttattok e be valamilyen szerumot?
Illetve hogy hany millimeteres roller kellenr?
Koszi a segitseget elore is:)
Érdekes, de én ugyanezt tapasztaltam a vasárnapi nyúzás után, égett képem egész éjszaka, iszonyatosan vörös és lila lett, mondjuk én nagyon fel is dagadtam, és sajgott is veszettül.
Mára múlt el úgy-ahogy a vörösség, és elkezdett hámlani, de 4 napig be volt dagadva és vöröslött, égett is lgbb 2.3 napig...
Én annak tulajdonítottam, hogy talán egyre kegyetlenebb tudok lenni....
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?