Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

719. Frankiboy1 (válaszként erre: 718. - April85)
2011. szept. 21. 10:03
Nem haszmálok de ezt kevesen bírják ki szerintem.Nekem nincs kedvem küszködni vele előtte 40 percet utána meg letörölgetni.Nagyon nagy a fájdalom küszöböm és bírom pedig nagyon erősen rányomom.Pár perc után annyira védekezik a szervezet,hogy nem is fáj már úgy.Termelődik a természetes fájdalom csíllapító.
718. april85
2011. szept. 20. 20:14
Köszi a válaszokat Frankiboy!:)Még egy kérdés,érzéstelenítőt használsz?
717. Frankiboy1 (válaszként erre: 706. - April85)
2011. szept. 20. 19:26
Nyomd rá bátran a hengert nem baj ha fáj szorítsd össze a fogad és hengerelj!:-) Aztán levegő és megint hengerelj:-)3-4 perc után már nem is fáj annyira.Majd fogod hallani érezni mikor rastan a bőrőd ha behatolnak a tűk.Nem baj ha véres az arcod majd a végén letörlöd a saját véred nem okoz bajt inkább még védi is a bőrőd. Csak hengereld tovább.
2011. szept. 20. 19:14
Nem használok hatóanyagot mert egyenlőre a lyukak feltöltődése a célom.Később ha jobb lesz majd kipróbálom de hatóanyag nélkül kell a hegeknek javulnia.
715. Frankiboy1 (válaszként erre: 713. - April85)
2011. szept. 20. 19:13
Nekem már nem mélyek régen sokkal mélyebbek voltak de rengeteget javult.Össze vissza 15 dermarolleres kezelésen vagyok túl itthon csináltam én magamnak 1,5 mm-es tűs hengerrel.Javul de lassú folyamat egyáltalán nem megy olyan simán mint az orvosok előadják,hogy 4-5 kezelés és kész.Ez nem igaz!Pedig én aztán brutálisan nyomom hidd el nekem.Tiszta vér mindig az egész arcom és 40x 50x is hengerelek fel le vizszintesen is.Ameddig bírom nincs szabály nálam.Mindig jól feldagadok.Olvass utánna miket írtam.Ha betartod a higéniai szabályokat nem lesz baj.Mindig alapos bőrfertőtlenítés és eszközfertötlenítés ennyi.Én kesztűt nem használok csak tiszta a kezem.A legvégén mikor végzek már nem fertőtlenítem le hanem felforralok vízet egy edényben a legelején és mire végzek kihül annyira,hogy steril gézzel lemosom alaposan a vért az arcomról és hagyom békén.A második nap este már hideg vízzel mosom az arcom de csak simán vízzel.Utánna napi többször hideg vízzel és szépen lehámlik megnyugszik 3-4 nap alatt.Nekem úgy képzeld el olyan kis apró hegeim vannak mintha szú rágta volna meg a fát.Így tudom jellemezni.Régen sok pattanásom volt ésmegsérültek a pórusok.De egyre jobban töltődnek fel szépen.Már nem feltünőek.Próbáltam én aztán mindent az elmúlt 15 évben.Gyógynövényes mélyhámlastás 7db (green peel,ázsiai),Ilcsi AHa savas hámlasztás 13db,mikrodermabrázió 15 db de semmi nem használt neki nem tűnt el tőle.Ez a dermaroller most a legjobb eddig főleg mert a ráncokat is nagyon kezeli sokat javultak a szemem mellett a nevetőráncok is.Ez türelemjáték szerintem még legalább 20 kezelés kell nekem ha olyan bőrt akarok amit várok,de lehet,hogy az sem lesz elég.Ne engedd magad lehúzni pénzéhes orvosok és kozmetikusoknak mert igérnek mindent hamar de ne hidd el .Nem elég 4-5 kezelés.
714. GabeliErika (válaszként erre: 711. - Frankiboy1)
2011. szept. 20. 16:02
Nekem nem vészes a bőröm, mindig volt 6-8 mély pattanás az arcom alsó részén, de most fél éve jön feljebb az orcára is és nagyon nehezen múlik. A baj az, hogy még nincsenek orvosi eredmények mitől lehet, most van folyamatban. De köszönöm a sok segítséget!
713. april85
2011. szept. 20. 09:46
Kedves Frankyboy!Ahogy olvasgattam te vagy a legtapasztaltabb,és szerintem hasonló a problémád mint nekem.Hány kezelésen vagy túl?Mik az eredmények amiket eddig elértél?Kevésbé mélyek,vagy kisebbek a lyukak?Válaszod köszönöm.Én most vettem 1,5 mm rollert.Hatóanyagot használsz?
712. Frankiboy1 (válaszként erre: 702. - GabeliErika)
2011. szept. 20. 06:36
Gyulladt pattanásos bőrre ne csináld! Ha megnyugodott elkezdheted,most addig kezeld és szedd a gyógyszert.Nekem apró kis lyukak vannak mégsem jó még 15 kezelés után sem szóval türelem.Fogalmam sincs honnan szedi ezt a 4 kezelést a sok okos bőrgyógyász!Ráadásúl kizárt dolog ,hogy erősebben alaposabban megnyúz mint én itthon magamat.
711. Frankiboy1 (válaszként erre: 702. - GabeliErika)
2011. szept. 20. 06:32
Előre mondom messze nem lesz elég 4-5 kezelés!Még 10 sem.Ez lassú folyamat.Mennyire heges lyukacsos?
710. Frankiboy1 (válaszként erre: 707. - Bellavita21)
2011. szept. 20. 06:29
Nyugi nálam folyamatosan van a szemem alatt kis pöttyök bevérzések mindig felszívódik hamar .
709. april85 (válaszként erre: 707. - Bellavita21)
2011. szept. 19. 20:46
Értem,köszönöm a választ.Szóval minél erősebben csinálom,annál nagyobb az eredmény.
708. Bellavita21 (válaszként erre: 706. - April85)
2011. szept. 19. 20:38

April! Hatóanyagot csak a 0,5mm-esnél használok, Copper Peptide serumot és Indafolant. Ha e kettőt használom, 3 napig égővörös az arcom és hámlik is, de jobban látom az eredményét. Most 1,5mm sel rollereztem, és nem kentem utána semmit, kicsit tartok attól, hogy a mély lyukakba belemenjen valamilyen anyag, főleg, ha nem steril.

Egyébként elég a roller használata önmagában. A kozmetikusok használnak inkább hatóanyagokat, mert a rövidebb tűs kezelések inkább a hatékonyabb hatóanyag felszívódásra jók. A nagyobb tűk már orvosi szintűek (mi mind a saját orvosaink vagyunk :-)), s önmagában is elegendő.

Nyilván egyénenként változó a tapasztalat.

A hengert minél jobban rányomod, annál jobban belemegy a bőrbe. Én módjával nyomom rá. Mindig parázok :-) Idővel már nyilván olyan rutinom lesz, mint Frankiboynak, aki brutál rollerezéseket nyom:-))

2011. szept. 19. 20:33

Rollerezők! Előfordult nálatok olyan,hogy piros pöttyök maradtak az arcotokon? Nekem egy pötty (mintha apró bevérzés lenne) van az arcom oldalán és egy a szemöldökcsontnál. Felszívódik szerintetek?

Fekebali! A kis heglukakba találtam bele nehezen, igen:-). Szerintem vékonyabb a tű feje, mint a hengeren, s mivel érzéstelenítve volt, nem éreztem semmit.:-) Egyébként mélyebbre szúr az ember ugyan, de mivel kevesebb helyen éri a tűt a bőr a rollerhez képest, semmi extra fájdalom nem lehet. S igencsak vékonyka a tű!!!!

April! Frankiboy a vezető szaktekintély nálunk, neki nagyon jók az eredményei. Én az óvatosabb típusba tartozom, ezért a hegek tekintetében minimális változást látok, de a bőröm feszesebb, feltöltődöttebb, rugalmasabb és egyenletesebb kinézetű.

Gabelierika! Ne használjad a rollert gyulladt, pattanásos bőrön semmiképp! A fertőzött, gyulladt területbe beleszúrt rollert végigvinnéd az egész bőrön, s totál gyulladás és fertőzés lenne a vége. Mivel menses előtt nekem is jönnek még ki pattik, úgy időzítem a rollerezést, hogy pattimentes időszakra essen. A pattikat nagy ívben ki is kerülöm egyébként. Óvatosan!

706. april85
2011. szept. 19. 20:22
Érdeklődnék,hogy mik a tapasztalatok a hegek kezelésében?Atrophiás hegekre,lyukakra gondolok.Mennyi idő után enyhülnek?Használtok hatóanyagot is,vagy elég a roller használata?Honnan tudom,hogy megfelelő erőséggel nyomom a bőrre a hengert,szükséges,hogy vérezzen?Köszönöm a válaszokat!
705. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 704. - GabeliErika)
2011. szept. 19. 16:26

Érdemes visszaolvasnod, én biztosan először ezzel kezdeném a rolleres "tanulmányaimat"!

Kérdezz minket bátran, ha tudunk, válaszolunk!

704. GabeliErika (válaszként erre: 703. - 5e1c4ed8ef)
2011. szept. 19. 16:08

Köszönöm a válaszod!

Olvasgatlak Titeket és erőt merítek!

703. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 702. - GabeliErika)
2011. szept. 19. 15:26

Szia!

Mi otthon végezzük a kezeléseket, persze ezt megfelelő felkészültséggel(higiénia betartása, fertőtlenítés...)tesszük.

Nem írtad, hogy milyen okból szeretnéd használni az eszközt, de igazából nekünk az a tapasztalatunk, hogy 4 kezelés nem elegendő szinte egyetlen bőrproblémára sem. Nyilván elérhető eredmény így is, de pl. ami a hegeket illeti, vannak köztünk olyanok, akik nem túl mély hegekkel rendelkeznek, túl vannak 10-15 kezelésen is akár, és bár finomodott a bőrkép, és a heg mérete, még mindig van mit javítani rajta. Szóval ez nem egy pár alkalmas projekt, én azt gondolom!

Gyulladt bőrre mi sem használjuk, és Te se tegyed, én pl. ha van pattanásom, akkor azt a területet ki szoktam hagyni a nyúzásból, de ha a gyulladás az egész arcodra kiterjedt, akkor várd meg míg rendbe jön a bőröd!

2011. szept. 19. 15:09

Sziasztok Dermaroller használók!

Tanácsot kérnék Tőletek! A bőrgyógyászom azt mondta, hogy megcsinálja a rolleres kezelést alkalmanként 30000 Ft-ért és kb 4 alkalomra lenne szükségem Ő szerinte. Jelenleg azt mondta, hogy nem tudja megcsinálni mivel gyulladt a bőröm és felírt Isotrexint.

Szerintetek otthon meg tudom-e csinálni a rolleres kezelést ? Ti gyulladt bőrön is csináljátok?

Előre is köszi a válaszokat!

Egy kezdő

701. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 700. - 5e1c4ed8ef)
2011. szept. 19. 14:23
Közben rájöttem, hogy a kis kráterekre gondoltál, bocsánat, értetlenségből jelest kérnék!
700. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 699. - Bellavita21)
2011. szept. 19. 14:22

Milyen lyukakba nem találtál bele? A hegekre gondolsz?

A fájdalom szempontjából mik a tapasztalatok, mármint ami a különálló tűt illeti, milyen érzés volt?

Gratulálok a bátorságodhoz, szép munka volt, legközelebb már a tükröd is átszúrod, annyira megedződsz!:)

2011. szept. 19. 00:56
Ma este rollereztem. Először a tűvel kezeltem meg a kis krátereket. Az a baj a tűvel, hogy baromi hosszú a nyele és ha a tükörhöz közel akarsz hajolni, hogy lássad is, mit csinálsz, nekiütközik a vége a tükörnek.....nem jó ez a konstrukció....másrészről annyira remegett a kezem, hogy alig találtam bele a kis lukakba.:-) Ettől eltekintve ok. Utána átmentem a másfelessel az egész arcomon. Semmi extra. Most lángvörös vagyok :-) De jól esett. A feles és a másfeles (emlával) közötti különbség nem annyira érezhető a kezelés során, reméljük, az eredményben jobban látszik majd.....
698. Frankiboy1 (válaszként erre: 696. - Eszter1988)
2011. szept. 18. 22:42
Az furcsa,hogy kevésbé fáj miért fájna kevésbé?Tényleg behatol mélybe???
697. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 696. - Eszter1988)
2011. szept. 18. 17:41

Biztos nem 5640-es???:))

Örülök, hogy látványos javulással jár a kezelés, kiváltképpen, hogy a Te esetedben, ha jól emlékszem, 1-es hengerrel történik a nyúzás!

Gratula!

2011. szept. 18. 16:36
Engem 540es tűvel rollereztek. A tapasztalataim nagyon jók. Kevésbé fáj... és lehatol az ugyan olyan mélyre. Látványos javulás van tőle.
695. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 693. - Brownie)
2011. szept. 17. 10:18

Alakíthatnánk egy társaságot, és meglovagolnánk a szurkálás adta lehetőségeket, betörhetnénk a rolleriparba. Ha nagyon belelendültünk terveznénk érdekesebbnél érdekesebb formákat, felületeket, úgymond művészetté fejlesztenénk a pöcsételést.

Lehetnénk hivatásos nyúzók, biztosan hatékonyabban kezelnénk a pácienseket, mint a kozmetikákban, mi valós szolgáltatást is nyújtanánk a pénzünkért....

Egyenlőre ennyi, de kezdetnek sztem bomba ötlet!:)

694. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 692. - Brownie)
2011. szept. 17. 10:11
Tegnap küldtem Neked részletes beszámolót és képeket is a véres eseményről!:)
693. brownie (válaszként erre: 688. - Bellavita21)
2011. szept. 17. 10:05

Milyen szép is lenne valami maszkszerű roller, ugye ?! Azt hiszem abban aludnék...

Én is agyalok mindenen, mert a közszférában eltöltött röpke 3 év megerősített abban, hogy teljesen alkalmatlan vagyok az ilyen jellegű feladatok ellátására és még a gondolatától is rosszul vagyok, hogy 25-30 éve egy helyen tespedő emberek közé kerüljek ismét. Depresszió és teljes agyelszívás melegágya. Ha valakinek van valami jó ötlete - rollerezésen kívül - munkával, pályamódosítással kapcsolatban, szívesen veszem és előre is megköszönöm! Felhős napokat mindenkinek és gyorsabb szépülést!

692. brownie (válaszként erre: 691. - 5e1c4ed8ef)
2011. szept. 17. 09:59
Teljes át- és beleéléssel olvastam! Végre van vér is, így ebből az élményből sem kell kimaradnod! A hangokat meg se hallottam, bár van némi fogalmam róla...Olyan izgatott lettem, alig tudtam a vakolatot felkenni a képemre, ma vagyok 2 hetes és a szekerek mintha csilingelnének a szekrényben, hogy szabadítsam már ki őket:)))Nagyon várom, hogy milyenek lesznek az eredményeid, remélem elégedett leszel vele! A pecsét és a tű engem is egyre inkább érdekel. Én is szépülök szép lassacskán, most már nem rózsaszín malacka vagyok, visszatért az eredeti színem és alapozóval már egész jó a helyzet. Feszesség már majdnem tökéletes és a hegek - bár minden ellenforradalmár megirigyelhetné az ellenállásukat - is kénytelenek lesznek teljesen feltöltődni a sok gyilkolás hatására. Kitartás mindenkinek, az időjárás is nekünk dolgozik! Valaki dolgozzon is már..:))
2011. szept. 17. 06:36

Na, most egy kis szakma!:))

Tegnap kipróbáltam a Derma Stamp-et, amit bár vasárnapra terveztem, de már-már elviselhetetlenné vált torokgyuszim miatt gondoltam nyúzok egyet, hátha a nyúzás fájdalma elveszi a figyelmet a nyelési nehézségeimről.

Hát, nekem találták ki ezt a jószágot, tökéletes!

Minden egyes bélyegzésnél éreztem, ahogyan tökéletesen belvájom a tűket a bőrömbe, és minden pecsételést vérzés is kísért, ami nálam eddig nem volt jellemző.

A hangok leírhatatlanok, 2-3x erősebb recsegés, ropogás mint a rollernél, hiszen hallod, ahogyan a sűrűbben elhelyezkedő tűk átszúrják a bőrödet, kegyetlen hangok, legközelebb fülhallgatóval próbálkozom.

Mindezek mellett én ezentúl pöcsételésre szakosodom kis társaságunkon belül, nekem ez vált be jobban, bár be kell majd szerezzek egy nagyobb felületű járművet, mert ezzel nagyon lassú a folyamat.

690. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 688. - Bellavita21)
2011. szept. 17. 06:31

Igen, igen, vmit nagyon tudunk!

Nagyon szorítok Neked, hogy nemcsak a pórusok és a hegek finomodjanak sikeresen, de az ötleted is hasonló utat járjon be!

Aki ilyen jó érzékkel választ szépülési alternatívát, lehetetlen, hogy az életben más akadályokat ne venne sikerrel!

Hajrá banda!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook