Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
April! Hatóanyagot csak a 0,5mm-esnél használok, Copper Peptide serumot és Indafolant. Ha e kettőt használom, 3 napig égővörös az arcom és hámlik is, de jobban látom az eredményét. Most 1,5mm sel rollereztem, és nem kentem utána semmit, kicsit tartok attól, hogy a mély lyukakba belemenjen valamilyen anyag, főleg, ha nem steril.
Egyébként elég a roller használata önmagában. A kozmetikusok használnak inkább hatóanyagokat, mert a rövidebb tűs kezelések inkább a hatékonyabb hatóanyag felszívódásra jók. A nagyobb tűk már orvosi szintűek (mi mind a saját orvosaink vagyunk :-)), s önmagában is elegendő.
Nyilván egyénenként változó a tapasztalat.
A hengert minél jobban rányomod, annál jobban belemegy a bőrbe. Én módjával nyomom rá. Mindig parázok :-) Idővel már nyilván olyan rutinom lesz, mint Frankiboynak, aki brutál rollerezéseket nyom:-))
Rollerezők! Előfordult nálatok olyan,hogy piros pöttyök maradtak az arcotokon? Nekem egy pötty (mintha apró bevérzés lenne) van az arcom oldalán és egy a szemöldökcsontnál. Felszívódik szerintetek?
Fekebali! A kis heglukakba találtam bele nehezen, igen:-). Szerintem vékonyabb a tű feje, mint a hengeren, s mivel érzéstelenítve volt, nem éreztem semmit.:-) Egyébként mélyebbre szúr az ember ugyan, de mivel kevesebb helyen éri a tűt a bőr a rollerhez képest, semmi extra fájdalom nem lehet. S igencsak vékonyka a tű!!!!
April! Frankiboy a vezető szaktekintély nálunk, neki nagyon jók az eredményei. Én az óvatosabb típusba tartozom, ezért a hegek tekintetében minimális változást látok, de a bőröm feszesebb, feltöltődöttebb, rugalmasabb és egyenletesebb kinézetű.
Gabelierika! Ne használjad a rollert gyulladt, pattanásos bőrön semmiképp! A fertőzött, gyulladt területbe beleszúrt rollert végigvinnéd az egész bőrön, s totál gyulladás és fertőzés lenne a vége. Mivel menses előtt nekem is jönnek még ki pattik, úgy időzítem a rollerezést, hogy pattimentes időszakra essen. A pattikat nagy ívben ki is kerülöm egyébként. Óvatosan!
Érdemes visszaolvasnod, én biztosan először ezzel kezdeném a rolleres "tanulmányaimat"!
Kérdezz minket bátran, ha tudunk, válaszolunk!
Köszönöm a válaszod!
Olvasgatlak Titeket és erőt merítek!
Szia!
Mi otthon végezzük a kezeléseket, persze ezt megfelelő felkészültséggel(higiénia betartása, fertőtlenítés...)tesszük.
Nem írtad, hogy milyen okból szeretnéd használni az eszközt, de igazából nekünk az a tapasztalatunk, hogy 4 kezelés nem elegendő szinte egyetlen bőrproblémára sem. Nyilván elérhető eredmény így is, de pl. ami a hegeket illeti, vannak köztünk olyanok, akik nem túl mély hegekkel rendelkeznek, túl vannak 10-15 kezelésen is akár, és bár finomodott a bőrkép, és a heg mérete, még mindig van mit javítani rajta. Szóval ez nem egy pár alkalmas projekt, én azt gondolom!
Gyulladt bőrre mi sem használjuk, és Te se tegyed, én pl. ha van pattanásom, akkor azt a területet ki szoktam hagyni a nyúzásból, de ha a gyulladás az egész arcodra kiterjedt, akkor várd meg míg rendbe jön a bőröd!
Sziasztok Dermaroller használók!
Tanácsot kérnék Tőletek! A bőrgyógyászom azt mondta, hogy megcsinálja a rolleres kezelést alkalmanként 30000 Ft-ért és kb 4 alkalomra lenne szükségem Ő szerinte. Jelenleg azt mondta, hogy nem tudja megcsinálni mivel gyulladt a bőröm és felírt Isotrexint.
Szerintetek otthon meg tudom-e csinálni a rolleres kezelést ? Ti gyulladt bőrön is csináljátok?
Előre is köszi a válaszokat!
Egy kezdő
Milyen lyukakba nem találtál bele? A hegekre gondolsz?
A fájdalom szempontjából mik a tapasztalatok, mármint ami a különálló tűt illeti, milyen érzés volt?
Gratulálok a bátorságodhoz, szép munka volt, legközelebb már a tükröd is átszúrod, annyira megedződsz!:)
Biztos nem 5640-es???:))
Örülök, hogy látványos javulással jár a kezelés, kiváltképpen, hogy a Te esetedben, ha jól emlékszem, 1-es hengerrel történik a nyúzás!
Gratula!
Alakíthatnánk egy társaságot, és meglovagolnánk a szurkálás adta lehetőségeket, betörhetnénk a rolleriparba. Ha nagyon belelendültünk terveznénk érdekesebbnél érdekesebb formákat, felületeket, úgymond művészetté fejlesztenénk a pöcsételést.
Lehetnénk hivatásos nyúzók, biztosan hatékonyabban kezelnénk a pácienseket, mint a kozmetikákban, mi valós szolgáltatást is nyújtanánk a pénzünkért....
Egyenlőre ennyi, de kezdetnek sztem bomba ötlet!:)
Milyen szép is lenne valami maszkszerű roller, ugye ?! Azt hiszem abban aludnék...
Én is agyalok mindenen, mert a közszférában eltöltött röpke 3 év megerősített abban, hogy teljesen alkalmatlan vagyok az ilyen jellegű feladatok ellátására és még a gondolatától is rosszul vagyok, hogy 25-30 éve egy helyen tespedő emberek közé kerüljek ismét. Depresszió és teljes agyelszívás melegágya. Ha valakinek van valami jó ötlete - rollerezésen kívül - munkával, pályamódosítással kapcsolatban, szívesen veszem és előre is megköszönöm! Felhős napokat mindenkinek és gyorsabb szépülést!
Na, most egy kis szakma!:))
Tegnap kipróbáltam a Derma Stamp-et, amit bár vasárnapra terveztem, de már-már elviselhetetlenné vált torokgyuszim miatt gondoltam nyúzok egyet, hátha a nyúzás fájdalma elveszi a figyelmet a nyelési nehézségeimről.
Hát, nekem találták ki ezt a jószágot, tökéletes!
Minden egyes bélyegzésnél éreztem, ahogyan tökéletesen belvájom a tűket a bőrömbe, és minden pecsételést vérzés is kísért, ami nálam eddig nem volt jellemző.
A hangok leírhatatlanok, 2-3x erősebb recsegés, ropogás mint a rollernél, hiszen hallod, ahogyan a sűrűbben elhelyezkedő tűk átszúrják a bőrödet, kegyetlen hangok, legközelebb fülhallgatóval próbálkozom.
Mindezek mellett én ezentúl pöcsételésre szakosodom kis társaságunkon belül, nekem ez vált be jobban, bár be kell majd szerezzek egy nagyobb felületű járművet, mert ezzel nagyon lassú a folyamat.
Igen, igen, vmit nagyon tudunk!
Nagyon szorítok Neked, hogy nemcsak a pórusok és a hegek finomodjanak sikeresen, de az ötleted is hasonló utat járjon be!
Aki ilyen jó érzékkel választ szépülési alternatívát, lehetetlen, hogy az életben más akadályokat ne venne sikerrel!
Hajrá banda!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?