Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
De jó nektek!!!!!! Bárcsak itt esne :(
Megpusztulok, olyan meleg van :(
NA; ENNYIT A BEVÁSÁRLÁSRÓL!!!
A csajost, ki se lehet robbantani a tv elöl!!
Feladtam, sír, hisztizik, visit, szóval ö nyerte a zajcsatát! :D:D:D:D:D
Inkább feladtam, mert a szomszéd mát nagyon verte a falat!!
Kivan a csaj, inkább megeszi azt is amit amugy nem szeret, csak ne kelljen menni vásárolni és nézhesse a tv-t!!!!
Én jobban örülnék az esőnek amúgy...
Legalább felfrissítené a levegőt.
Reggel még itt is be volt borulva, de most már ezerrel tűz a nap :( :)
huuu de vakít a nap! :P
(jujjj,de gonosz vagyok :D)
Na, azt meg már nem is mondom. Tiszta röhej, hogy egyik héten emelik, másik héten csökkentik...Én busszal járok, de egyszerűen nevetséges, hogy hatszáz ft-ért megyek (csak be) Pestre, és itt vagyok 15km-re.
És most emelik majd az áram árát is, tehát megint emelkedik majdnem minden ára megint.. :S
Szija,
én marha nehezen bírom...megy a ventillátor, el van sötétítve, ablak nyitva...és ugyan úgy izzadok :(
Szörnyű fülledt idő van nálunk.
:DDDDDDDDDD
Ahol lakom, csak Coop van :D
Ez nem volt annyira nagy bevásárlás, hogy megérte volna átmennem busszal, hévvel máshová... Csak azért felháborít, hogy ilyen árak vannak.
Az a baj, Balázsom hozott volna Pestről cuccot, csak későig dolizik pénteken.
Mindegy..néha kibírja az ember, de még szerencse, hogy nem itt vásárolok mindig. :S
Sziasztok Lányok:-)))
Szép napot Nektek,remélem bírjátok ez a kánikulát!
Puszika
Uennyit költöttem én is, szinte semmiért...
Hvégén voltunk piacon, ott 250 volt egy kg paradicsom..itt fent a boltban 350 ft... :S muszáj volt viszont vennem, mert a grillezésre paradicsomsalátát csinálok :S és ugye, két kg kellett..plusz hozzá sajt, így máris kéteft-nál tartok majdnem :S
Ez a Coop nálunk olyan árakon van, mint kb egy éjjel-nappali :S
Mitől kaptál sokkot? :DD
menj vásárolgatni,jól teszed!!!!
csak óvatosan a sebességgel! :-)
ok,ok!!
Rendben!! èn most azt hiszem sokkot kaptam! :D:D:D:D:D:D:D:D
Ugyhogy ha egy darabig ha nem leszek, akkor ezért van :D:D:D:D:D
Na, meg azért mert megyek és kiélem nöi ösztöneim és vásárolok, meg élvezem a sunsine-t!! :D:D:D:D:D:D:D
JA; ÉS FELAVATOM A §HETE VÁSÁROLT NAPSZEMÜVEGEM VÉGRE :D:D:D:D:D:D:D
Sziasztok!!!!
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz!! Megint jól belehúztatok, így kora reggel!!
èn is alig gyözöm olvasni!!
Képzeljétek, ide ért a 3hete igért meleg!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
èn lassan megyek vásárolni, mert semmi nincs amit a csaj megenne, elég válogatós!! :S:S:S:S:S
Megasztán a kocsit is itthol hagyták..........:):):):)
...akkor mikor az nincs!De belegondoltál,hogy a teljesen hétköznapi dolgok amiket nem veszel észre,ha megszűnik,hogy tud hiányozni?...és belegondolsz abba,de jó volt amikor...!
egyszerű példa:szoktam egy ismerősömmel,kávézgatni,cigizni,közben dumálgatni!ő már nincs...hiányoznak ezek a dolgok bakker!
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!