Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Igen, sajnos alkati kérdés is.
Én pl. a hasamra hízok leginkább, még picit combra.
De pl ha meg fogyok, a seggemből megy le, meg a derekamról :S :)))
Alkat kérdése is...
Én mai naptól kezdem a diétát.
Így napközben nincsen...de estére tuti lesz, és akkor baromi nehéz megállni. Tegnap is farkaséhes voltam este, de nem ettem.... De nagyon rossz, hogy így "moderálnia" kell az embernek magát... :(
Ilyenkor irigylem Balit.. annyit eszik egy kajálásnál, mint egy hattagú család, és tök vékony... :( :))))))))
:)))))))))
Hát igen... bár, Balázs nem az az ideges fajta... Halak jegyű....néha már idegesít a nyugodtsága :S :)))
Múlt héten én is :S Csokit is ettem, elég sokat... :S úgyhogy most muszáj visszavennem megint.
Bár, ilyen melegben nem is nehéz , mert nagyon nincs étvágyam :S
:DDDDDDDD
Ne is mondd...sztem ma paradicsom és barackcsócsálás lesz....és lehet, megengedélyezek egy joghurtot is :DDDDDDDD
:))))
Én most vettem egy táskát, elég nagy...de már kezdem kinőni :DDDDD
Pl esernyő mindig van nálam, mert ugye, sosem tudni...a pénztárcám is nagy, akkor a smink, parfüm, iratok, toll...és mindig viszek vmi kisüdítőt is :DDDDD telefon, mp4 :))))
bazz,ne is mondd!van egy kis picsányi habos-babos fehér táskám,amit már nyújtok!benne van a fél életem...ha kivágnának vele a lakatlan szigetre,simán túlélném!:DDD
mondtam már,hogy a melóhelyen táskaturka van,háát az enyémbe már bele se néznek,fél óráig pakoltam vissza!
Köszönöm kérdésed jó mélyen.....
És te?
Magyarország minden tekintetben kullog a többi ország után... (kivéve az öngyilkosságot, meg az alkoholizmust) :S
Okés, jó főzőcskézést :)
szia!!
megyek zuhizni, meg fözni, néha azért rátok nézek ám!! :D:D:D:D:D:D:D:D
hát ja!! de sajna ilyen világot élünk! :(:(:(:(:(:(
AZT MÉG NEM HASZNÁLTAM; de sose lehet tudni!!
ezért szeretek itt lenni, a közbiztonságot össze sem lehet hasonlítani az otthonival!! Mintha egy másik bolygón lennék kb olyan!
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!