Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Én mindig kifogom amikor sok vannak.
Annyira ráérzek mikor kell menni))))))
Én is ellépek fél órára, sietek. :)
Edit: vizet vigyél! :)
Nem. (bár vele itt vitáztam már igen :D )
Ez egy sekélyes ribanc volt, aki rászállt a páromra. Mikor ez kiderült, még ő volt felháborodva... Na, akkor voltam én is, minden, csak nem kedves.... Dehát..nekem egy olyan nő, aki két gyereket két apától szült, és váltogatja a faszijait, az aktuálisakat meg mindig megcsalja, eltartatja magát, és még helyesírni sem tudott.... ne dumáljon, ne oktasson ki. :)
A véleményemet kulturáltan írtam le..mert ugye, szépen is el lehet küldeni vkit a fenébe :DDD
Á, soha nem szabad felvenni a kesztyűt, mert azoknak épp az jelentené az élvezkedést.
A legjobban úgy lehet őket felhúzni, ha higgadt, kedves, vicces marad az ember. :)
Nekem volt ilyen, egy másik oldalon...és a csaj egyre durvábbakat írt a leveleiben, mert én is tök kulturáltan, normálisan válaszolgattam, még a k...a anyázásokra is. :)
De engem nézett.
Ne születhet mindenki tökéletesnek mint egyesek....
Öreg arcú csúnya dög? :S :O
Szerintem vki másnak a lapját nézegethette, nem a tiéd :))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!