Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
:)
Igen, amúgy ez így van.
Én annyira ismerem, hogy számítottam erre..meg az a baj, igazából nem tudok rá haragudni.
:S Akkor tényleg ne hívd többet... szemét :(((((((((
Fúh...mi nagyon régóta ismerjük egymást már...hat éve kb. Volt is köztünk kisebb affér annak idején, mikor az ex-emmel gázos volt a kapcsolatunk.
Neki is volt bnője, aztán tavaly a csaj otthagyta. Akkor nem lépett (pedig én éveken át vártam amúgy erre), és mostanság próbálkozik be újra... Ezzel kapcsolatosan írogatott.
Ha most anyagias szempontból gondolkodnék, tuti őt választanám (elég jól él), viszont tudom, hogy mi sokat vitatkoznánk.... sokszor összekapunk (jó, igaz, ennek ellenére még mindig tartjuk a kapcsolatot), de nem vagyok benne biztos, hogy jól működne a dolog (amúgy tipikus oroszlán pasi)...
Meg nekem itt van Balázs, ugye.... nem működik az, hogy csak azért, mert most Ő óhajtani kíván tőlem vmit, én egyből ugrom neki... Lett volna rá alkalma, mikor még nekem nem volt Balázs...mégsem lépett...
Az a baj, sok hülye csajjal akadt össze, és mondta is tegnap nekem, én vagyok az egyetlen nő, akiben sosem csalódott.... Kezd rájönni a dolgokra...csak lehet, már késő :)
hááát,mondjuk én is elég sokat forgolódtam!Tegnap felhívtam:de hülye voltam,SOHA többet nem keresem!Mindig sikerül,totál hülyét csinálnom magamból!:( azzal a gondolattal,hívtam fel,h.lesz ami lesz!Fel is vette:vissza tudsz később hívni?vacsizok!én:jó étvágyat,majd leraktam! kb 1 óra múlva hívom:nem veszi fel!vissza sem hív!áááh,faszom ki van vele már,most mondom elég!
és miket írt?
Hát rajtam sem volt szinte semmi, meg nyitva ablak,...de még így is csak forgolódtam. :(
Képzeld..felbukkant egy régi pasi, és most nyomul... tegnap egész este sms-eket írogatott...már kész voltam. :S
ugyi?Ez a gyorsan finomat kaja! :-)
én is szeretek ám kísérletezni!:DD
próbáld ki,nagyon fincsi!egy csomó kaját szoktam még csinálni,aminek nincs neve,de nagyon laktató!
UH!! Ez az igazi modern konyha!! :):) ezeket a mindent bele kajákat én is ismerem!! Szeretek kisérletezni, a konyhában (is), :D:D:D:D:D:D:D:D
DE ez amugy nagyon jól hangzik!! :):):):):)
Már le is nyultam a receptet, mielött levédetnéd!!
Jahm,nesze nekeeeem!Én nem diétázni akartam,csak visszafogni magamat!Nemrég értem haza,és jól magamba tömtem mindent! :S
neve nincs a kajának,ezt most dobtam össze!Főztem újkrumplit héjában,(nem egyet)elvágtam 4 felé,megpírítottam olajon,rá:petrezselyem,fokhagyma...pakoltam rá császárszalonnát kockára darabolva,öntöttem rá tejfölt,reszelt sajtot,és bement a sütőbe!paradicsomsalátát ettem mellé!wáááá,olyan fini volt,hogy fáj is! :DDD
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mi jó ettél??????
Nesze neked diéta!
Nah...fuccs a diétámnak....
Jön a barátnőm és habzsi-dőzsit tervez..
Nincs mit. :)
Az ásványvíz meg AquaSol. Lidl-ben lehet kapni. :)
Én is szoktam, úgy sokkal finomabb. Meg most találtam egy tök jó, és olcsó ásványvizet, ami citromos és édesítős.
Amúgy próbáljátok ki kígyóubival is a vizet. Egy-két karikát tegyél bele. Frissítő hatású nagyon az is :)
Az biztos. :)
Amúgy ha én sok vizet iszom, fáj a hasam tőle, és felpuffad...szóval rám szó szerint igaz :DDDD
Hallod..az tuti. Olyan hasmenésem lett tőle, mint az állat :DDDDDDDD
És az összes ismerősömnek is, aki itta...
Amúgy sztem a piros szörnyű...a sárga jó, mert az citrusos...
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!