Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
cukor: 4,7 9,6 7,7
- inzulin: 2,9 33 52,5
erre kérdezted?
2012. március 31.
0' cukor 4,6
60' cukor 5,0
120' cukor 4,5
0' inzulin 9,0
60' inzulin 35,3
120' inzulin 55,7
2013. február 8.
0' cukor 5,0
60' cukor 8,1
120' cukor 6,8
0' inzulin 4,4
60' inzulin 51,3
120' inzulin 55,1
nekem erre a mi profi Titánk javulást mondott, és fel sem merült IGT...
Nem akarom visszadátumoztatni, csak azt sem tudtam hogy van ilyen is. Csak kósza gondolat volt, majd novembertől kikérem a papírt, jövöre meg már akkor tudom hogy van ilyen és nem lesz gond.
De tényleg köszi az infokat.
oh, akkor a tiédet is megnézem:)
ellipszisem nekem is volt, de két év után eladtam, meguntam
Na, ez jó hír:)
És mit mozogsz? kell vmi tuti mozgásforma, amit örömmel tudnék hosszú távon is csinálni, ciki, h. ennyi idősen még nincs meg:(
látom, van naplód, olvasgatom majd:)
mozgással sajnos hadilábon állok, de muszáj lesz rávenni magam, kajában is van még mit tanulnom, mert kalóriát szoktam számolni, ch-t nem
Hú én nagyon szeretem :)
Igazából nem ragaszkodom a kenyérhez, anélkül is nagyon jó :)
Próbáld meg kiszámolni ha x adaghoz mennyi babot meg kukoricát használtál, abból kb re tudod mennyi van a tányérodban, szerintem egy kis szelet kenyér még elmehet mellé.
Bár én amúgysem csípem a csilis babot
merckformin 500-at szedek, napi 2-t, de ezeket a friss eredményeimet még nem látta a doki
Te milyen diétát követsz?
Sziasztok!
Sehol nem találok arról infót, hogy az avokádó lassan, vagy gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz-e. Krémet szeretnék csinálni belőle, és jó lenne tudni, hogy mikor ehetem. Tudja valaki, hogy mi a helyzet az avokádóval? Előre is köszi a segítséget!
Milyen kódszámmal szerepel az igazolásodon? Ezt az oldalt találtam: [link]
Ezek közül E74 vagy E748?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?