Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Lányok! Éjszaka olyan durva görcseim voltak. Általában amikor éjszaka ennél enyhébben görcsölök, akkor reggelre tuti megjön. Most meg semmi. Mondjuk még csak a 21. napon vagyok. Általában 21-23 napra szokott jönni.
Az Inofolic hatása lehet ez??? Volt másnak is hasonlóan erős????
Sziasztok Lányok!
Szeretnék csatlakozni a fórumhoz.
Röviden a bemutatkozásom:
35 éves vagyok, 2008. óta próbálkozunk a Babával. 2011-ben derült ki, hogy vékony PCOS vagyok IR-rel (168 cm vagyok, 57 kg, BMI: 20). 3-as kezelésem van (mkacca2 Én is versenytáncoltam, sőt edző vagyok), szedem a Mercformin XR-t, és diétázom (közben kiderült ételintoleranciám is van, ami súlyosbítja a PCO-t, búzára, tejre, élesztőre, tojásra).
Járunk Meddőségi központba, nálam a petefészkek már nem cisztásak, sőt van peteérés minden hónapban. Túl vagyunk 3 insemináción , 2 lombik beültetésen. És mától szedem az INOFOLIC-ot.:)
Hogy alakul a mensid? Erősebb, fájdalmasabb? Tapasztalsz valami változást?
Én ma vagyok a 19. napon, de olyan enyhe görcsölésre ébredtem, mint mikor meg akar jönni. Általában amúgy 23-23 napra szokott.
Rá nem kerestem,de a doki mondta,hogy nagyon hatékony,pozitív eredményeket értek el vele külföldön,és csak most került M.o-n forgalomba.
Bízom benne,hogy meghozza az eredményét.Ha nem is leszek terhes,de legalább a ciklusomat rendbe rakja.
Ja!és egy fontos észrevétel:mióta szedem,nem vagyok állandóan szarul a vércukorszint ingadozástól.Nekem már ezért megéri :-)
Sziasztok!Jaj,de örülök,hogy sorstársakra találtam!;-)
2hete iszom a napi 2tasak inofolicot.Emellett 10napig Norcolutot kellett szednem,hogy megjöjjön a menzeszem,ami áprilisban volt meg utoljára.Fél éve.
Pcos jellegű vagyok.A petefészkeim tele vannak cisztával,de a hormonjaim rendben vannak,Lh/Fsh arány 1,27,tehát végülis az is rendben van.
Most második napja van meg a vérzésem,nagyon görcsölök.
A dokim azt javasolta,szedjem 6hónapig.Ha nincs eredmény,stimulálunk
Na, már kezdünk sokan lenni, akik kipróbálják ezt a csodaszert. Én is már 13 napja iszom. Szúrkálgat nekem is a hasam. Elvileg jövő hét közepén kellene megjönnie, de nem bánnám, ha elmaradna.
És igen, az Inofolic lehet az oka a hasszúrkálásnak. Ha már több ember is tapasztalta, akkor biztosan :)
Valaki?
innofoliccal hogy álltok?:-)
Bízom benne, hogy sikeres lesz nálad :) Nagyon szorítok!
Annak az antioxidánsnak meg lehet tudni a nevét, és hogy honnan lehet beszerezni?
Az nem gond, hogy a vitaminban is és ebben is van folsav? Abból nem lehet beskolani?
Most egyenlőre maradok az 1 tasaknál. Nálam nincs elvileg ilyen inzulinos dolog. Várunk türelmesen. :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?