Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Kingus, jól teszitek, hogy elmentek a vizsgálatokra, bármi lehet alapon. A mi példánkból is lehet sajna okulni, hogy azt gondoltuk, hogy nálam van a difi, de közben meg 2 év után a férjem eredményei romlottak nagyon és meg is van az oka, hogy miért. Persze, még ez se garancia semmire, de azért remélem, hogy most már itt megállunk problémafeltárásban és a 2015-ös gólyák a mi házunkra fészkelnek.
De még megy a drukk, kívánom, hogy szombaton csokit és két csíkot hozzon a Mikulás.
Panni! De megmosolyogtattál! Teljesen magamra ismertem a két hetes etapokkal kapcsolatban... :-D hogy akarva-akaratlanul így élek én is. .
Egyébként én a 33. ciklusnapon vagyok, de ez mit sem jelent, a szokásos két hetes késésekkel...
Amúgy rászántuk magunkat és felhivtam Tapolcát, a meddőségi központot. Mensitől függően vagy január elején vagy február végén megyünk konzultációra, vérvételre. Veszíteni valónk nincs.. a férjemet úgysem vizsgálták még , nekem se volt pl. átjárhatóságim. Tehát lesz mit nézni.
Addig meg bármi jöhet. :-)
3 pozitív teszt után elmentem dokihoz,és ő is megerősítette hogy babát várok. :) Az a tüsző repedt meg amit korábban látott valószínüleg a norcolut hatására. Még elég korai,a petezsák látszódott még csak az ultarahangon. 3 hét múlva kell visszamennem addig itthon pihi,mivel volt egy pici vérzésem,de arra kaptam Utrogestant.
Egyébként én 8 hónapig ittam az Inofolicot és 3 clostys ciklusom volt. Amikor azt mondta a doki,hogy a pco csak műtéttel orvosolható akkor döntöttem el,hogy nem érdekel az egész most tartok pár hónap szünetet és majd jön amikor ő úgy gondolja hogy jönnie kell. Nálam bevált hogy már nem görcsöltem rá. Ebben az időszakban barátcserjét szedtem,teákat ittam és használtam a Womens krémet is.
Merci, szerintem az a lényeg, hogy a rágörcsölésre ne görcsölj rá:-)
Szerintem itt a fórumon is van egy-két leányzó, akik a nagy rágörcsölés közepén lettek babások!
Igen, vannak olyan szakaszok a nagy várakozásban, amikor nagyonis rá vagyunk fókuszálva, 2 hetes etapokból áll az életünk. Ez azért normális keretek között teljesen rendben van. És egyébként meg (kívánom, hogy el se juss odáig, de) vannak időszakok, amikor sikerül letenni a puttonyt.
A koroddal próbálj meg nem foglalkozni, nekem is parám volt, de rájöttem, hogy egészségesebben élek sok 25-30 évesnél és majd nagyon megfontolt és ügyes, türelmes anyuka leszek, aki már biztos, hogy nem fogja visszasírni a bulizós 11-ig alvós éveket.
köszi :)
arra nekem sem sikerült még rájönni, hogy hogyan csináljam azt, hogy ne akarjam annyira :/
sajnálom, hogy megjött...
ha poénos akarnék lenni, mondanám, hogy tekints rá úgy, mint terhességed 1. napjára... de tudom, hogy ez egyáltalán nem dobja fel az embert.
én azt gondolom, hogy most utolsó körben vagyunk. nagyon bizakodok, és remélem, hogy nem lesz következő hónap... vagyis most úgy érzem, bárhogy is legyen, nem lesz folytatás...
metet felemeltem 2x500ról 2x750re (ezt kaptam, na. majd sztem 3x500at, vagy 2x1000et fogok szedni, ha elfogy az xr), bár fogalmam sincs, hogy miért, és hogy van-e értelme, de elkezdtem szedni premenst...
ma 14. cn. hőm olyan semmilyen... még bármi lehet.
Egyszer már volt szó az Inofolól itt a fórumon, hogy még nincs OÉTI száma és ezért nem váltott rá, aki írta. Most megnéztem a gyogytermektarponthu-n is és még ott se jelenítik meg, de persze simán lehet, hogy már sak várják a papírokat.
Majd mindenképp írj, hogy hogy érzed, jobb-e, olcsóbb-e!
Kb. 1 honapja napi 2 adagot iszok es egyaltalan nem kivanom az edesseget. Van masnak is hasonlo tapasztalata?
A homet nem merem, igy azzal kacsoaltban nem tudok mit mondani.
Ovulaciom pedig akkor is volt, amikor nem szedtem. Legalabb is az ovutesztek alapjan volt.
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?