Ingatlanadó (beszélgetés)
Azt nem értem, hogy azok a nyugdijasok, akinek monjdjuk nincs örököse, és nem tudják a havi 50 000 -ből kifizetni azoktól elveszik a házukat??? Komolyan ezek annyira hülyék, hogy végig sem gondolják miket csinalnak. Ingatlanadó, családi pótlék megadóztatása, 25%-os ÁFA stb... Mindenhol könnyitenek az adóterheken, csak nálunk nem...Magyarország egy másik univerzumban lenne?
Aki teheti nagyon gyorsan menjen külföldre.
Közben annyi pénzt elsikkasztanak amennyit nem szégyelnek. Békés megye egyik nagyobb városában pl. a Városgazdálkodás még nem tudta elfogadtatni az éves beszámolót, mert 35 millió forintot nem tudnak elszámolni. Nem találják, hogy hova lett? Bezzeg nekem most 1ft-ról küldött ki az APeH tartozást.
Különben nekem sincs fogalmam sem, hogy miből fizetek ki majd annyi ingatlanadót.
Miért mindig azt nyúzzák akiről már lehúztak egy pár bőrt? Az ember lánya-fia nagy nehezen, általában, hitellel terhelten felépíti, megveszi a házát. Persze adózott jövedelemből, az építőanyagok Áfá-val terhelten, stb. Engem nagyon felháborít az ingatlanadó bevezetése, hát még a mértéke!
Amikor pár éve bevezették a luxusingatlanokra az adót, az érintettek egyszerűen nem fizették be az adót. Ők megtehették és semmilyen retorzióra nem kellett számítaniuk.
Velünk kisemberekkel bezzeg mindent meg lehet tenni!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mai ingatlanárak - családi ház
- Végrehajtó általi ingatlanárverésről tapasztalatok
- Eltartási szerződés kötés esetén, van-e az egyetlen örökösnek valami joga /köteles része/ a szülők ingatlanában?
- Van kedvetek tanácskozni az ingatlanadóról?
- Apukám ajándékba kapott ingatlanában anyukámnak van haszonélvezeti joga?
- Bp-en vagy 15 km-es körzetben hol van tiszta levegő-megfizethető ingatlanárakkal?