Ikerterhesség (beszélgetés)
Sziasztok! Van olyan köztetek,akinek a hasmenés tartósabban tünete lett a terhesség alatt? Az elejétől kezdve inkább az volt jellemző rám,de másfél hete majdnem minden nap hasmenésem van. Voltam dokinál,aki a szokásos diétát javasolta,de attól függetlenül van a hasmenésem, hogy miket eszem. Laktózmentes dolgokat eszem szinte kizárólag,tehát laktóz miatt sem lehet. A héten megyek dokihoz újra,de ha addig is van valakinek saját ilyen jellegű tapasztalata,annak örülnék. Köszi előre is!
Gratulálok a picikhez! :)
Koszonjuk szepen a gratulaciokat!
Nektek is gratulálok:-)) ti is szép neveket választottatok:-))
Gratulálok:-)) sok boldogságot a babákhoz:-))
Gratulálok! Nektek miért volt szükség sürgős császárra? Olyan jò h ti is jò kezekben voltatok ès minden rendbe van :-)
Én is ebben bízom h jò kezekben leszünk majd! Bent voltàl már te is a kòrhàzban? Tüdőérlelőt kaptatok,és ha igen mikor? Bocsànat a sok kèrdésért! Gyors gyarapodàst :-)
Jol vannak, itt vagyunk a koraszulott osztalyon.Hizni kell a fiuknak, ennyi a feladatuk.
Zora, Nektek is gratula,remélem mindenki jól van a "sietség" ellenére! :)
Gratulalok! Egy napon szultunk!:-) Nekem is megszulettek aznap az ikrek 35 hetre, surgos csaszarral.A nevuk Kornel es Andras.
Gratulálok sok boldogságot
Curifix!Hatalmas gratula Nektek! :)
Gratula! :) :)
Szerencse, h nem lett baj!
Mennyivel születtek a csajok? Ki volt az ugyeletes?
Voltam bent kedden, az osztalyon lúzer módra "a mezőtúri ikrest" kerestem, azt mondtak, mar szultel.... a ctg-n nem icu volt, azt mondtak, a heten nem lesz, pfff.
Curifix, gratulálok nektek, ez nagyon szuper, de jó nektek!!! :-) Sok egészséget és boldogságot!
Sziasztok!!! Örömmel tudatom,h.megvannak a csajok,26. án,szombaton délelőtt sürgősségi császárral ,Lili,és Lara 😊😊jol vagyunk,bár kicsit Megijedtem ,mert gyorsan kellett a dokinál cselekedni....Szombat reggel nézték a szivhangokat,60-90es tartományban volt,azonnal vittek a szülőszobára,a fogadott orvosonat nem lehetett elérni 😞,de az ügyeletes doki profi volt,nem szarozott,műtőbe,képzeljétek. ,nem is én lennék,nem hatott (!!!!!!)a derekán a az érzéstelenítő,nem vártak,elkellett altatni...,,mint Utólag Kiderült az egyik leányra tekeredett a köldökzsinór....jol vagyunk,kicsit fáradtan,de két csajszi imádatos!!💓💓Málna,Icus ma nézte meg őket! Holnap mehetünk haza ,holnap leszünk egy hetesek,bár a koraszülött o.vannak,minden rendben!!
Szia, minket is érdekelne a babakocsi, írsz róla.
Szia Aranynyuszi!
Engem érdekelnének a részletek, el tudnád küldeni?
köszi!
Nekünk is van eladó Jane Twin mátrix hordozóval,ha valakit érdekel üzenjen :)
Sziasztok, köszi a tippeket!
Nekünk is CAM twin pulsar van és nagyon szuper kis verda, nagyon szeretjük. épp most láttam a minap az egyik facebook-os ikres fórumon hogy az egyik anyuka eladja az övét, ha esetleg vkit érdekel.
Mi is ott néztük meg alaposan. :-D
Szia nekünk twin pulsar van és eddig bevált
Szerintem mi is ezt fogjuk választani... Augusztusban el is megyünk, és jó alaposan megnézzük a Brendonban.
Szia.
Nekünk is abc desig zoom van lassan 2 éve. Nagyon szeretjük és nem volt gondunk vele. Tudok menni vásárolni liftekbe is befértünk ami az utunkba esett.
Nekünk abc design zoom vwn, eddig nagyon bevált, jól lehet manőverezni, jól variálhato es eddig mindenhová befértünk vele. :)
Sziasztok!
Babakocsi témában szeretnék tanácsot kérni, ki milyet vett, mennyire van megelégedve a választással. Én most a Twinni iker tandem babakocsit néztem ki, jónak tünik, de nem láttam, hogy milyen gyártmány pl... Nagyon örülnék a véleményeknek!
örülök :) és a párosítás is szuper :)y
Crucifix, szuper!!!
Bennem is Icus tartotta a lelket! Csucs az a nő! Megígértem neki, h megmutatom a babákat. Rem, hétfőn sikerül. (A héten költozködtünk, nem volt idom menni.)
További ajánlott fórumok: