Ikerterhesség (beszélgetés)
Kedves Wicky!
Én is sok erőt kívánok neked és családodnak a történtek feldolgozásához, rettenetesen sajnálom!! Én őszintén hiszek benne, hogy az elvesztett szeretteinket valamilyen formában visszakapjuk az élettől, biztos vagyok benne, hogy ott lesznek ők mindketten majdani gyermekeidben! Bizonyos dolgokra nincs magyarázat, nincsenek szavak, csak kitartást tudok kívánni neked!
Már az első bejegyzésedre sem találtam a szavakat, nem írtam, de rengeteget gondoltam rátok. Megkértem Istent (bár nem vagyok hívő), hogy vigyázzon Dominikra!!
Fogadd őszinte részvétemet!!!!!
Őszinte részvétem! Erre nincsenek szavak ::-(
Sok sok erőt kívánok hogy fel tudd dolgozni ezt a tragédiát!
Kedves Wicky,
fogadd őszinte részvétem. Nagyon szomorú, ami Veletek történt:(
Szia! Az én lányaim közt is nagy volt a súlykülönbség egész végig. Végül 36 hét 5 napra születtek, 2710 és 1490 g-mal. Már 4,5 évesek és egészségesek. :) Kétpetéjűek és mégis valahogy az egyik jobban helyezkedett el a éhben, mint a másik. Ezzel magyarázták nekem a különbséget. A születésük utáni pár hét nem volt könnyű, de megérte. Sok sikert neked!
A kismamáknak jó babavárást, a legjobb dolog a világon.
Wicky, sajnálom ami veled / veletek történt, így ismeretlenül is. :( Sok erőt és kitartást kívánok!
Kedves Wicky!
Nehéz szavakat találni...Benedek tényleg egy igazi hős és az anyukájuk is, hogy hitt a csodában és kitartott! A továbbiakban is sokat gondolok Rátok!
Sziasztok! Először is nagyon köszönjük a sok biztatast es szurkolast! Amit viszont el kell mondanom h Benedeket reggel elveszitettük, sajnos neki semmi eselye nem volt h eletben maradhasson ismerve az előzmenyeket! :'( Nagyon faj ami törtent de muszaj vagyok feldolgozni es ebben nagyon sokat segit a csaladom, mert a dokik vegig mondtak a terhesseg alatt h igy viz nelkül a fejlődese nem garantalt es az is csoda h ennyi ideig bent voltak! Szoval beigazolodott az amit egyszer ide is irtam nektek miutan kiderült h baj van h ez a csöpp kisfiu azert küzdött ilye sokaig odabent h eletben tartsa a kisöccset es ezt csodalatosan csinalta! A dokim kég azzal probalt nyugtatni h talan jobb h ez igy törtent mert borzaszto sok gondja lett volna az eletben, soha nem lehetett volna teljes ertekű ember es a felaldat bevegezte, kint is probalt küzdeni de sajnos csak 7 ora elet jutott neki!
Viszont csak h röviden leirjam mi törtent: csüt-ön ahogy irtam befeküdtek a tüdőerlelőkert es akkor még nem volt semmi jel. Előtte valo este igaz mar alig aludtam mert fajt a hasam de bent a dokinő azt mondta h ez normalis ne aggodjak, mert rövidült ugye a mehnyakam. Este 10kor megkaptam a 2.szurit es 11 fele probaltam elaludni de nem sikerült mert ujbol fajt a hasam, am ezuttal sokkal jobban, vartam hatha elmulik es nem akartam elfogadni a fejemben h ez fajas is lehet, de nem birtam tovabb, ejfelkor szoltam h vmi nem ok! Hat a szüles beindult, lehetőseg nem volt a csaszarra mert Benedek feje mar kifele tartott igy gyakorlatilag fel ora alatt megszültem őket! Addigra ott voltam a koraszülött mentők is! Semmit nem aludtam de megnyugtattak h még aznap atszallitanak a fiaimhoz! Ehhez kepest reggel a viziten megmondtak h nem visznek at, de mivel par oraja szültem nekem min szombatig ott kell maradnom! Hat en megmondtam h köszi nem, en megyek a fiukhoz! Szoval sajat felelössegre 12 oraval a szüles utan en elmentem! Senki nem tartott normalisnak, de sztem ti megertitek h nem ülhettem ott mig a fiam az eleteert küzd a varos masik felen!
Dominik még mindig kritikus allapotban van, mikor bementük nem sok jot tudtak mondani, de kepzeljetek, este mikor visszatelefonaltam h h van, mert csak keveset lehettünk ott, megmondta a dokinő h stabilizalodni kezdett az allapota miutan elmentünk, ennyire sokat erőt adott neki h megsimogattam a csöpp kis labat es ott voltam vele! Es par ora mulva ujra sietek hozza, mert sajnos nem maradhattam bent.
Ne haragudjatok h ilyen hosszura sikerült de jol esett elmeselnem nektem ezt az egeszet! Nagyon nehez még, de kitartok a kisfiam miatt ahogy a testvere is tette, mert tudom h elni fog! Es nektek is köszönök mindent, igy most is könnyek között fekve jo h vannak emberek akiket ugyan nem ismerek szemelyesen de meginditja őket a mi törtentünk es imadkozik ertünk! Köszönöm! :'(
Szia wicky12!
Nagyon szorítok értetek!
Igaz, csak csendes olvasója vagyok a fórumnak, ikerlányaim a 30. hétem születtek..., tudom min mész keresztül! Nagyon drukkolok, hidd el, ők nagyon erősek és nagyon küzdenek!
Wicky, nagyon szorítok a babákért én is, bár nem olvastam a történeted a kezdetektől, de szerintem ezt most minden kismama átérzi, milyen érzés lehet... Minden rendben lesz, nem is szabad másra gondoloni, csak pozitívan!!!!
Zora, te most hányadik hétben jársz? Én is azért voltam nyugodt, mert két burokban vannak nálunk is, és én is úgy tudtam, hogy ilyenkor nem szívhatják el egymás elől a táplálékot...Nálunk amúgy együtt fejlődnek, de erre azért kíváncsi lennék, hogy ez hogy lehetséges? Biztosan behozza magát a pici, sőt, lehet, hogy még le is körözi a tesót! :-)
Én ma voltam 18. heti uh-n, minden rendben, AFP normál, B magzatnál írtak 4 mm-es pyelont, állítólag ez még normális érték...Viszont az egyik babára azt mondta a doki, hogy vszeg kislány, a másikat nem tudta, szóval nem biztos, hogy két fiúnk lesz :-)
További ajánlott fórumok:
- Elsiratott ikerterhességem története
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Szeretnénk ikreket. Mi a véleményetek a programozott ikerterhességről? Esetleg vannak ikreid?
- Mennyi esély van a clostilbegyt szedésével az ikerterhességre és lehet-e ezt befolyásolni?
- "Házi praktikák" ikerterhességre
- Esélyem az ikerterhességre