Igaz lehet, hogy a Múzeum körúton megerőszakoltak egy 21 éves lányt? (beszélgetés)
Biztos akadnak tevedesek, de azert lehet is ebben valami, vagy nem?
Csak magambol indulok ki, eleget maszkaltam ejszaka, sokfele, ha dolgom volt vagy keson mentem haza mert meg utaltam is a tomegkozeledest otthon, akar hajnalban is bulibol, de soha senki nem akart megeroszakolni.
Meg ahol most lakom (egy 6 millios fovarsban) itt is elofordult tobbszor, hogy ejszaka mentem egyedul futni, setalni, hogy szelloztessem a fejem, soha egy szot nem szolt hozzam senki.
Igaz nem is kinalgattam sehol, sot felreerthetoen sem viselkedtem.
Eleg jol ismerjuk az ejszakai eletet itt a parommal, nem kotottek meg sehol belem.
Mi lehet az oka, ha masba meg igen?
"Az Amnesty International jogvédő nemrég bemutatott tanulmánya szerint sok rendőrtiszt előítéletesen gondolkodik a nemi erőszakról és azokról a nőkről, akik nemi erőszak miatt feljelentést tesznek. A rossz anyagi hátterű panaszosokról a rendőrök gyakran azt gondolják, hogy az erőszak együtt jár életkörülményeikkel, ezért nem lehet segíteni rajtuk. Jobb anyagi helyzetű panaszosoknak pedig sokszor nem hisznek, megkérdőjelezik az elmondottak igazságtartalmát. "Maga akar azokról a s[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}]ókról beszélni, akiket behoznak ide és azt állítják, hogy megerőszakolták őket?... 85 százalékuk kurva. Dugni akart, és megegyezési problémái támadtak. Nyíltan vagy titokban prostituáltak. Ezt egy szakember látja" - ezek egy, az Amnesty International által meginterjúvolt rendőrtiszt mondatai.
Részletek az Amnesty kutatásáról"
Csak ennyit,az általános vélekedésről,egy ilyen helyzetben!
Hát ezek szerint igen.
Az énb véleményem az...nem kell kihívóan viselkednie egy nőnek ahhoz ,hogy megtörténnyen,mivel a férfiak egy közönséges beszélgetést félreértenek és elragadja őket a hév és megerőszakolják a nőt, utánna pedig a nőre fogja ,hogy ő akarta.Erősebbek és nem tudsz védekezni,ha nem tartasz magadnál valami olyat amivel megsértheted,de ebből is lehet konfliktus.
igen, sajnos a férfiak legtöbbször a nőt okolják (tisztelet a kivételnek), de nőtöl is hallottam már, hogy biztosan ez meg az azért lett erőszak áldozata, mert kihivóan viselkedett.
De ami a legdühitőbb, hogy egyszer egy rádiós fórumba batelefonált egy középkorú férfi,aki ki volt akadva és azt mondta, hogy egy férfi KÉPTELEN megerőszakolni egy nőt, csak akkor képes, ha a nő hagyja magát!!!
teljesen megdöbbentem.. :(
Ilyen emberek is vannak
Ez várható volt, mivel a rendőrök már most azzal védekeznek nyilvánosan, hogy a lány ajánlotta fel magát, mivel nem volt nála pénz..
Egyébként minden nemierőszak tárgyalás lutri. Nem csak ez, és nem csak azért mert rendőrök fognak állni a vádlottak padján.
igen, arra gondolnál, hogy mindenki arra gondolna, amivel a rendőrök is védekeznek, hogy te viselkedtél kihivóan, stb
EZ IGY VAN :(
Nem tudom!Nem tudom mit tennék annak a helyébe akit erőszakkal tesz magáévá egy férfi!
Biztosan magamat okolnám.Elkezdenék azon gondolkodni ,hogy az én hibám...
Most menem kell!De nem hagyom ennyiben!:DDD)!
Ha már egyszer volt szíves kedvenc fórumtársam felvetette ezt a témát!
Jogos a kérdésed!!!!!!
Miért nem beszél róla senki.
Nem értettem félre bocsi rosszul fogalmaztam.
Ha a lány látleletet is kért és be is bizonyosodott amit állít,kerítsék elő az elkövetőt és nyerje el méltőó büntetését.
A politikusok mindig keverik a "szart".állambácsi pedig maradjon csendben ahogy írtad.
Szerintem félreértetted a hozzászólásomat.
Mint ahogy írtam itt magyaro.-n semmi nem biztos.
De gondolom azért valami igazság alapja van, hogy a rendőrök előtérbe kerültek.
Amúgy ennek szerintem semmi köze a politikához. Más kérdés, hogy az ellenzék kapva kapott rajta. A Politikai vélemény csak folyománya az ügynek.
Na és Gyurcsány! Nevetséges... Felháborodva nyilatkozott az ügyben a híradónak.
Inkább maradna csöndben.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már az auschwitzi múzeumban?
- Három éve megerőszakoltak, de nem tudom túltenni magam most sem a történteken.
- Mikor voltál utoljára múzeumban?
- Milyen gyakran jártok Múzeumba?
- Minden esetben a megerőszakoló a hibás? Sosem az áldozat?
- "Csak festés" fodrász szalon a Körúton. Járt már ott valaki?Tapasztalatok?