Igaz lehet, hogy a Múzeum körúton megerőszakoltak egy 21 éves lányt? (beszélgetés)
Nem, szerencsére, semmilyen tekintetben.
Később azért nagyon sok idő múlva került sor arra, hogy később bizalmas helyzetbe kerüljek vkivel úgymond.
Nem egy könnyű dolog az biztos!Ráadásul neked kell bizonyítanod ,hogy mi történt,ami elég szar ügy.Addig pedig a pasi ártatlan.
Nem, soha. Hál'Isten annyira mély nyomot nem is hagyott.
Most is csak úgy beugrott, hogy szóba jött ez a téma.
:((( Maradt ennek nyoma a kesobbiekre nezve?
Mondtad már el másnak is?
nem jogos az erőszak, de a tényt, hogy a csaj ha kezdetben belent,a biróságon az elkövető javára könnyitő körülmény lehet
Úgy voltam vele, hagyom magam, előbb szabadulok.
Megjegyzem egy tizenéves koromban volt, nem voltam valami tapasztalt, és így visszatekintve elég naív is.
Ma már nem hoznám magam ilyen bizalmas helyzetbe olyannal akit nem ismerek túl jól.
Minek köszönhetem ezt a kiemelt figyelmet?
100 %, hogy azt mondták volna magamat hoztam hülye helyzetbe.
Es mi lett a fiuval? komolyan nem hagyta abba?
Szerintem siman feljelenthetted volna, a testeden nyoma kellett hogy maradjon.
Hát ez az!!De legkevésbé se hitték volna el az erőszak tényét!
Ő alapította ezt a topicot. Amúgy jó fej.
Ezt senki nem vitatta, hogy az eroszak nem lehet jogos. Neked mentalis gondjaid vannak, hogy igy viselkedsz? Nem most figyeltem ezt meg eloszor a hozzaszolasaidon.
Nem, nem jogos.
És őszintén szólva ezzel találva érzem magam, mert velem is volt már ilyen.
De mit tehettem volna? Talán jelentsem fel? Körberöhögtek volna.
Ki ez a Sanya? Látom folyton kötözködik valakivel
Szerintem abszolút nincs olyan helyzet,amikor "jogos"az erőszak.Csak abba gondoljatok bele,ha mondjuk egy lány csókolózik egy fiúval,aki tetszik neki,aztán a fiú simogatni kezdi,a lány egy darabig belemegy ,de meggondolja magát...és a fiú tovább csinálja és megerőszakolja.Szerintetek jogos?
Egyébként Sanya azért egy prominens szót kihagyott a topic témájából.
Azt, hogy "rendőrök".
Hisz ezen van a hangsúly tulajdonképpen.
persze, hogy igaz lehet..
Őszintén?Háromszor kellett elolvasnom,hogy hozzávetőlegesen értelmes gondolatot tujak kihozni a hozzászólásodból!Egyrészt nem értem ,hogy jön ide egy másik fórum,másik hozzászólás????Másrészt nem forgattam ki a szavaid,csupán annyit írtam ,hogy ezt éreztem ki a mondatodból.Azóta "te csüngsz rajtam".
5 perc nem elég egy kis aprócska "víz"-re????
A vizet prédikálsz,de bort iszol olyan gyorsan ment!!!
Oszinten? Egyszeruen nem ertem a tamadgatasodat es hogy mi a francert csungesz itt rajtam (most urino voltam). Nem fog tole megvaltozni a velemenyem, csak leirtam neked, hogy a nagy fogadjuk el a masikat is dumadbol (ami abban a topimban hangzott el) mar atkepezted magad ujra velemeny-kiforgatova. ;)
Hát Antea,most erre mit mondjak!
Egyébként teljesen kizárt hogy ellent mondjak magamnak!
Ugyan már ,mon ki amire gondolsz vagy ha nincs mögötte semmi,akkor meg azt mond hogy bocs,csak kicsúszott aszámon!
Mi volt abban a Psris Hiltonos topicban?...
Most már én is utána nézek.
Mirol beszelsz? Ha erdekel, nezz utana. Nekem nem gond, hogy ellentmondasz magadnak, csak figyelmeztettelek.
Nos?...ha nem megy illene bocsánatot kérned!
További ajánlott fórumok: