Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
En mar hajolni sem tudok :D
nagyon viccesen megyek. Tenyleg mint egy kacsa :))
igen szep volt a terhesseg. De ugy erzem jo ideig eleg :)
Alex kinnt lesz es vegre megolelhetem :)
Reggelre megjött 37,2-nél. Nyugodt vagyok ettől függetlenül.
Az xepilek meg tuti szellemcsíkosak voltak. :)
Aki kimegy a házból öltözzön fel rendesen, nagyon hideg van!
Sandra gratulálok! Jó babázást! :)
Ancsi drukkolok!
Hát igen, a végére az ember besokall a sok nyűgtől is stb. :) De már nincs sok hátra, még élvezd ki, utána hiányozni fog! :) Most el sem hiszed, de utána még hónapokig fogod "érezni", mintha megmozdult volna a pici. :)
Ez az utolsó hónap a legnehezebb szerintem. Bár már az utolsó három sem egyszerű. Tegnap is le kellett térdelnem, hogy benézzek a szekrény alá....hát úgy keltem fel, mint egy mamut...olyan nehéznek éreztem magam.:D :P
Ez nagyon izgalmas, lányok! :) Hamarosan ti jöttök Diszi, Virág. ;)
Várjuk az esti eredményt Diszi. :)
Sziasztok!
Gratula Sandrának :)
Ancsi írta 3:48kor h lassan ők is indulnak lehet azóta már meg is van kismanó.
Mi este 6ra megyünk UHra! :)
Jo reggelt! Szinte megereztem, hogy hajnalban feljottem a forumra. Ezek szerint eleg gyors lehetett Sandra szulese.
Mi 11re megyunk nst-re. Utanna ultrahang.
Sziasztok, jó reggelt!
Gratulálok a babához Sandra!
Anycsy?
Többiek, hogy vagytok?
Velem minden ok,bejelentkeztem 1jére egy 4d-s uhra.Már alig várom.Akkor leszünk 33+3.
Kíváncsi lennék véleményetekre görbével kapcsolatban.
Biztonság kedvéért este és hajnalban is összebújtunk.
Gratula Szandrának.
Gyorsan túl lett akkor rajta szerencsére.
Nem akarlak rábeszélni a világért se, de azért ahhoz idő kell, hogy erősödjön. Átaludni nem fogod, az tuti. :o)
Nincs mit! Nagyon veletek érzek, és drukkolok.:)
Hát én nem hiszem a magam részéről, elmentem zuhanyozni és az alatt meg amíg felöltöztem nem jöttek fájások.. most van ugyan megint, de nem erősebb mint eddig..
Sandra esélyesebb :)
Köszi Iza :)
Akkor lehet, hogy tényleg elkezdődött...sőt..
Ancsi, lehet, hogy holnap arra ébredünk, hogy két fórumos baba is megszületett?! :) Csúcs lenne!
Lányok, kitartás!! Ha valamiben tudok segíteni, itt vagyok még egy fél óra-órát.
Szerintem ha nem múlik el lehet jobb ha bemész..
Mennyire fáj? Csak azért érdekel mert nekem is egyre jobban fáj de nem igazán tudom honnan kezdődik a szülési fájdalom és meddig jósló, már ha a fájdalom erősségét nézzük..
Én is rákezdtem 3/4 7 környékén, azóta is 7-21 perc között váltakozik úgyhogy a holnap reggeli fél 8-as időpontomat nem hiszem hogy ez módosítaná..
Emma nekem kettes volt a 32 héten mégis indítani kellett tulhordas miatt. Lelassitani nem lehet ezt nem tudjuk befolyásolni már a 25 héttől egyébként is öregszik a lepény. Ha gond lett volna mondták volna valamit.
Szandra mondtam én hogy ebből szülés lesz. :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban