Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Az nem jo :(
hat lehet csak megkene probalni egy closty kurat. Vegulis az orvos csak ugy nem irja ki szerintem. Legalabbis nekem nem irta ki amikor kertem.
:-(
Szerintem várjátok meg mit mondanak a párodra..lehet, hogy nála van valami :-(
Szerdán megyek csak, fél négyre!
Akkor te hamarabb tudsz majd valamit!
A napi 3-4 keményedés, az elég jó, néha nekem is van ennyi..remélem nem nyílok..de szerintem nekem az időjárás is közrejátszik..
Szia! Lekopogom nagyon szepen lecsokkent. Napi 3-4 re :)
varom a holnapi vizsgalatokat. Alexom egyre tobbet alszik. Nagyon szep ritmikus napirendje van. Eszek akkor boxol 20-30 percig majd alvas :) ejszaka is alszik. Max egyszer rugdos hajnalban. Holnap hanyra mesz?
Reggel és este csinltam. Tegnap esti még abszolute negatív az biztos.
Legutolsó ma rreggeli az már nagyon jól látszik. Este megint csinálok.
Sziasztok!
Jó reggelt!
Vagyok ám..csak a hétvégék nekem nagyon elmennek a házimunkával. :-(..hétköznap meló, hétvégén meg szinte semmire sincs időm..azért nem tudok jelentkezni..
Pár napja nagyon fáj a derekam, néha mozdulni nem tudok, annyira..:-(. Az éjszakákat sem tudom végig aludni. Beszéltem egy gyógytornásszal, akik amúgy Dévényis is, és csütörtökön megyek hozzá. Hát már nagyon várom! Azt mondta, hogy finoman megmasszíroz, megtornáztat, és mutat gyakorlatokat amit csináljak. Jó lenne ha segítene, mert azért még van 2,5 hónap. Addig mi lesz velem?
Tegnap mivel nagyon szép idő volt, sétáltunk egy nagyot, hát túlzásba estem, mert vagy 2,5 óra volt, és a végén alig bírtam hazamenni!
Annamari?!
Mizujs? Látom még mindig nem jött meg,szorítok!
Virág?!
Hogy állsz a keményedésekkel?
Kismamik?!
Hogy vagytok?
Nagyon szépen haladunk az időben, már jó lenne ha az én hetem is hármassal kezdődne :-D
Szerdán doki, már nagyon várom. :-)
Elliana: 9. hét
Évi1992: 10. hét
Zoknibaba (kisfiú?) : 14. hét
Honey (kisfiú): 27. hét
Jszyl (kisfiú), Széplakisz (kisfiú), Emma27 (kislány): 28. hét
Izahold (kisfiú): 30. hét
Amika22 (kislány): 32. hét
Diszi (kisfiú): 34. hét
Virág (kisfiú), PK86 (kisfiú): 35. hét
Florina (kislány): 36. hét
Sandra (kisfiú?): 38. hét
Zsuzso: már babázik :-) kislány :-)
:-)
Virág várjuk majd a híreket.:)
Sandra Elhiszem, hogy túllennel rajta. Nemsokára babazhatsz.:)
Annamari megy a drukk ezerrel!!
Babyboo ezek meg nem pozitív tesztek de nemsokára azok lesznek. Az orvos nekem is azt mondta kétnaponta őket együtt lenni. Bár amikor most terhes lettem egy alkalomból fogant a maszatka.:)
Csúnya idő lett itt is. Szombaton családi nap volt tegnap még csokifesztivalon voltunk. Betankoltam edessegbol rendesen.:)
remelem segitek vele. Nekem ott 30-31. en volt ovum. Ott erosebb volt a tesztcsik, mint a controll. Akkor fogant Alex :)
Meg a hogorbem is elokeresem neked hozza.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban