Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Persze..megértem, ha alacsony a vérnyomásod.
Csak talán az nem mindegy, hogy ha nem éhgyomorra iszod..
Kaptam egy kupon fűzetet "300.000" ft értékben, amit szerintem nem nagyon fogok tudni beváltani..
aztán egy kártya kupont amivel a felicitas partner boltjaiban tudok beválltani ingyenes csomagra, és egy olyan kártyát amit vissza küldve 3 évis korig minden hónapban részt vesz a baba a nyeremény sorsoláson, plusz ezzel mindjárt küldenek egy fischer-proce előkét vagy egy MAM cumit.
Azt ugye tudod, hogy a kávé és a tea is bőven csinál sok savat?! Főleg, hogy nem ettél előtte!
Simán lehetett attól a hányinger, meg a hányás.
A kávé, tea, édesség..ezek mind csinálnak savat!
próbáld ki, hogy eszel reggelit, és csak 1 órával rá iszod a kávét, és a teát..
Ilyen nekem is sokszor volt már, de én már nem törődöm vele mert annyira rendszertelenek, nem egyszer előfordult pedig, hogy több mint 60 mp-ig tartott 1-1, és olyan 12-20 percenként jött legalább 1-2 óráig, de ha nem figyeltem oda rá, akkor el is múlt.. Szerintem te is foglald el magad, ha elér egy bizonyos szintet úgysem fogsz tudni másra koncentrálni :)
Én egyébként 15 kg-nál tartok, ami azért érdekes mert a 30. hétig volt rajtam kb. 8.. szóval a többi szerintem kb. víz, mert brutál vizes vagyok, nekem már éjjel se megye le a lábamról sem jó ideje.. :(
Amúgy vicc, anyukám 2 kg hízott mindkettő terhességénél.
Én 2010 kg 43 cm , nővérem meg 2 kg 51 cm született..
Refluxos vagyok, mint kiderült, sajna. Az a fura, hogy amikor felkelek nem érzem, csak később jön elő.
Nem ettem, a szokásos, reggeli kávé, majd tea, hogy észhez térjek. Most egész délelőtt hányingerem van, de szerencsére azóta nem hánytam.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban