Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok
Remélem valaki tud nekem segíteni pár tanácsban. Augusztus 27.-én laparoszkópos műtétem voltjobb oldali petefészek cisztát vettek ki rá két nappal volt egy 5napos vérzésem, de többen mondták ,hogy ez nem számít rendes vérzésnek. Miután már nem fájt barátommal elkezdtünk nemi életet élni és nem védekeztünk ,utólag tudtam meg ,hogy várni kellett volna elvileg 6hetet. Az elmúlt hetekben szúró,görcsölő érzésem van , pár napja elkezdett fájni a pisilés és elég gyakori is lett ,a melleim nagyon érzékenyeket és nőttek is rendesen, hangulatváltozásaim is vannak rendesen. Vissza fogok menni a dokimhoz miután kapok időpontot ,de már annyira nem tudom ,hogy mitől lehet ez. Mert a tünetek utalnak hüvely gyulladásra és terhességre is. Elvileg 30.-án kellene megjönnie, de a házi orvosom azt mondta lehet a műtét miatt most nem is fog. Azért csináljak majd tesztet ha nem jön meg? Szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?
Csináltam egyet délután, megint xepilt. Nagyon halványan mintha időn belül lett volna egy csík, de lehet csak én haluztam már.
Egyébként nem jött meg, nem is fáj sehol a mellemet kivéve.
Ha reggel sem lesz vérzés megcsinálom az egyik digitális tesztemet, elég volt a csík keresésből.
Sajnos nem tudok se jót se rosszat, nekem ilyen nem volt.
A legjobb h pihensz és nem stresszelsz rajta!
Orvos nem mondott vmi hasznosat!?
Sziasztok!
Jól meg mondta az orvos, szörnyű szegény picik az inkubátorban :(
Mi sem kaptunk kuponfüzetet, se felicitas csomaghoz kártyát :( mindig elfelejtem megkérdezni a védőnőt.
Szerdán ugyis jön látogatóba és ha nem felejtem el megkérdem :)
SANDRA hogy vagy!? Fájjások hogy jönnek!?
A front engem is kikészit tegnap 25fok ma meg 13, fájdogál is a pocim.
Árpika is olyan, hogy kajálok aztán beindul azonnal a bugi :)
Holnap megyünk orvoshoz!
ANNAMARI nem teszteltél reggel óta!? Sajnálom h a párod nem tud elmenni, igazságtalan a fönőke :(
Lányok,
ma UHon azt mondták hogy I-es a lepényem érettségi foka. Nem korai az még így 28 hetesen? Tudok valamit tenni, hogy ne öregedjen túl gyorsan? Ti hogy álltok ezzel?
Van egy átkozott szlovák közvetitő cég, és isten tudja honnan van meg nekik az elérhetőségem , maga az önéletrajzom.. és egyfolytában zaklatnak, ha kinyomom a telefont, 5 perc sms, majd email... szlovákul-németül-angolul és magyarul is egyfolytában jönnek a szarok..
Nem tudom letiltani őket, és már írtam szépen, írtam anyázva csak nem értik.
Szerdan kijon a fodraszom hozzam es beszinezi a hajam :))
Sandra mizu?
Virág Mikivel nem kaptam én se semmit. Most meg is lepődtem.
Pelenka kupon nincs. Általában dm veszek pelust gyűjtöm a pontokat abból lehet mindig kuponokat venni.
Sandra, drukkolok, hogy összejöjjön, elhiszem hogy sok már.. :)
Virág, köszi szépen, aranyos vagy, nem mellesleg nagyon csinos kismama vagy te is! :)
Lányok, én épp a babamamatudakozo oldalon próbálom igényelni a klub kártyát. Nem kötelező, de meglehet adni 5 ismerős nevét, email címét és részt vehetnek a sorsoláson velem együtt negyedévente 30.000 ft értékű vásárlási utalványra.
(Bár én nem nagyon hiszek az ilyenekben..np mind1)
Szóval tegye fel a kezét aki szeretne csatlakozni.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban