Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok!
Hétvégén nem nagyon értem rá sok program volt. :)
Visszaolvasok kivel mi újság van.
Köszi, ma tuti hogy veszek egyet, mert nagyon fájt :(
Akciós a rossmanban a pampers popsitörcsi 6*56 illetve 6*64db-ot 1999Ft-ért!
Sziasztok!
Nagyon fájt a lábam este.
A múltkor beszéltetek vmi krémet, vadgesztenye talán!?
Engem is a front zavar a legjobban.
Huh, Virág, már csak 5 hét! Hihetetlen! :) Várjuk az eredményeket! :)
Sziasztok,jó reggelt!
Izahold itt is ugyanez a helyzet az időjárással.Elment a kedvem is. :)
Elég rosszul aludtam,derékfájással ébredtem. :(
Virág, hogy vagy?
Annamari kiváncsian várom az újabb teszted! Szoritok!
Jszyl?
Ancsi?
Itt is nagyon meleg volt tegnap. En mondjuk nem banom, hogy huvosodik. Csak a front ami nem hianyzik a testemnek.
Holnap megyunk nst-re es ultrahangra. Ma vagyunk 35+1 hetesek.
Jó reggelt mindenkinek! :) Nálunk 14 fok lett reggelre, holnapra még 10 fok esést mondanak. Hát nem örülök. Tegnap még 25 fok volt, de a hőérzet olyan 32 volt..
Ki hogy van?
Jó reggelt!
Köszi, tényleg nagyon megy az idő, még nem rég volt az esküvőnk és mindjárt itt a babánk is :)
Szép napot mindenkinek, bár itt nagyon csúnya idő van
Kétnaponta megvan átlagban, elmúlt 2 nap meg mindkettőn.
Biztos ami biztos, mielőtt párom megy 2 éjszakára, még vagy ma éjjel vagy holnap hajnalban mégegyszer. Utána csak belefér a 14. és 15. éjjel.
Nagyon halványan igaz, de én látok ott második csíkot.
Nekem ma reggelre lemezt a hőm 36.1-re, hasam is fájdogál. Lehet most lennék ovu előtt?
Hamarosan csinálom az újat, majd jelentkezem.
Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap nem voltam valami jól. Megcsináltam a házimunkát és aludtam egyet, meg meglátogattuk este anyumékat. Még nem jött meg szerencsére, bár már kezdem feladni...
Itt a tegnapi tesztem, nem jó képet csinál a telóm, de talán így is látszik. Mindjárt csinálok egy szerkesztett képet is.
Hát igen, megértem, amiket írsz, így visszamerengve a múltba, annó én is valahogy így voltam.:) Szerintem nincs már sok hátra, addig is jó vacsit, ha még nem fejeztétek be. :)
Huh, lányok, ma egész sokat keményedett a hasam és akkor nagyon nagyra megnől...:D Nem görcsöl, csak keményedik. Szerintem megint nőtt a pici babánk, mert amúgy is nagyobbnak látom. :) Szinte egyik-napról a másikra veszem ezeket észre. Már én sem alszom jól, egyre nagyobb a pocak. Meg én úgy érzem, hogy nagyon nyomja a belső szerveimet. Lehet, hogy azért nem dudorodik ki annyira. Annó ezt mondták idősebbek, meg anyukám is. Nem tudom, hogy igaz lehet-e.
A fordrászt én már hamarabb elintéztem, biztos ami biztos a 36. héten :)
Nekem két napja azért elég erőteljesen jönnek a jóslók de emiatt biztos semmit nem fogok elhalasztani, ennyi erővel lehet hogy még 1 hétig is feküdhetnék otthon..
Az egyetlen gáz hogy a vérnyomáscsökkentő miatt ma is úgy beszédültem hogy a bevétel után 1-2 óráig muszáj voltam fekve maradni, mert attól féltem hogy elájulok.. :(
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban