Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Igen, ez így van! De meglátod milyen jó lesz ha már kint lesz, és látod ahogy fejlődik, növekszik, okosodik, és szerelmes leszel belé!!! :-)
Nekem lányom van, de mindig azt mondom neki, hogy a SZERELMEM! Nem is tudom mi lesz ha a Marci megszületik?! :-D :-D
Na..Marci nekikezdett az ugribugrinak..látszik, hogy mindjárt itt az ebéd ideje :-)
Tegnap este is amit művelt!
A fenekét rendesen lehetett érezni, egy jó nagy kerek gömb volt ott, és tök furin állt a hasam, úgy befeszített..hihetetlen miket művelhetnek odabent :-D
Én tegnap kicsit befűtöttem, fáztam, ma meg olyan szél fúj hogy majdnem levitte a fejem. Csütörtökön megyek a házi dokimhoz, letudom a vizsgálatot.
Reggel már a szerelővel indítottam.
Sajnálom Annamari !!! Több xepiles tesztet ne vegyél, össze vissza mutat.
Holnap még jön a védőnő is, Kitakarítottam el is fáradtam rendesen, de még erőt gyűjtők a pelenka vásárláshoz es a főzéshez.
Sztem már Ancsi is szülőszobán van :)
Szia!
Először Florina, Virág es majd utánuk mi :)
Még van egy bő hónapom :)
"Nem lehet tudni pontosan, mi az oka annak, hogy a frontok beindíthatják a szülést, de ez valóban így van – ez a tapasztalat a Semmelweis Egyetem mindkét szülészeti klinikáján.
Dr. Rigó János elmondta, régóta ismert, hogy a különböző frontok jelentkezése során emelkedik a szülésszám. A feltétételezések szerint a légnyomás csökkenése összefügghet a burokrepedéssel, de ez csak feltételezés – fogalmazott a I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója."
Szerintem már több mint egy hete jönnek-mennek a frontok..
Gratulálok neki! :-)
Kicsit írigykedem is..már én is tartanék ott! :-)
Szuper jó hozzáállás!
Sikerülni fog! :-)
..és az baj? :-)
Én már úgy várom, mint a Messiást! Hogy végre szüljek..persze csak ha itt lesz az ideje :-)..de már jó lenne ott tartani?
Hú, micsoda történések voltak itt éjszaka, szívből gratulálok Szandrának!!!
ügyesen csinálta, a vajúdás nagy részét otthon töltötte, és a kórházban már gondolom pörögtek a dolgok.
de remélem hamarosan kapunk beszámolót majd:)
köszi Lányok az infot a lepénnyel kapcsolatban, megnyugodtam, csak kicsit szomorú lettem, mert ez tudatosította bennem hogy bizony a terhesség vége felé közeledünk...
Szia!
MI az első szülinappal egybekötve tervezzük! :)
Sziasztok!
Jó reggelt!
Most olvasom a jó híreket!
Szuper!
Szandrának gratula4
Ancsi? Veletek mi a helyzet? Ha nem írsz, gondolom, hogy ti is a finish-ben vagytok! :-)
Virág!
Írj,hogy mi volt majd a dokinál, meg a CTG-n! Kíváncsi vagyok!
Diszi!
De jó nektek! Ma láthatjátok a picúrt! Holnap én is megyek dokihoz! Már nagyon várom..majd te is írj, hogy mi volt!
Annamari!
Mizu? Megcsináltad a tesztet? Azért ha nem jött meg, az jó hír!
Hát lányok, nagyon bejött a hideg, hirtelen nem tudtam semmit sem magamra kapni..kicsit fáztam is. Ti milyen kabit vesztek fel a pocakra? Nincs őszre kabátom, semmi sem ér össze rajtam. Talán a téli kabátom már jó lesz, de hát azt még nem vehetem fel! Ötlet?
Egyébként hogy vagytok?
Én ma nagyon izgulok, mert találkozom a régi kollegáimmal, akikkel együtt dolgoztam (meg egy mostanival, aki sajnos holnap itt hagy minket), szóval biztos jó lesz. Van egy kis kimenőm mára :-). Már nagyon várom..
Szia!
Az teljesen jó! Kb. a 25. héttől lehet már I-es érettségi foka a lepénynek. 0-ról indul, és végül III. érettségű lesz. De ezt teljesen rendben van! Ne izgulj :-)
Szia!
A telcsin elvileg ki lehet kapcsolni azokat a számokat amiket nem szeretnéd felvenni, tiltólistára tenni..legalábbis az enyémen! Tiéden nem lehet?
Sajnálom.:( Sajnos, nekem is voltak ilyen x-epiljeim. Nem tudom, hogy mitől voltak.
Én is úgy örülnék, ha összejönne nektek is!
Hát igen. :) Én mostanság nem járok pingvinben, mert most nem fáj a szeméremcsontom, de tudom, miről beszélsz. :)
Akkor terveztek később kistesót majd?:)
Sandra babátok! Hurrá! De jó gratulálok Neki.
Annamari sajnálom.:(
Izahold mi együtt keresztelték majd a két gyereket.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban