Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Hát..nem tudom. Ha a méhed nyomja a gyomrodat inkább a gyomorsavad lehet több.
Reggelente hányingered van? Szerintem az éjjeliszekrényedre tegyél egy kis kekszet, és amint felébredsz, egyél pár falatot, hátha az segít.
Meg ami még nekem bejött, elég sok a savam, hogy a keksz mellé iszom egy pohár tejet. Mostanában este is így fekszem le, meg reggel így kelek..
Ügyi vagy..
Hátha indul valami..amúgy meg megint front lesz, szóval nem csodálnám! :-) Nálatok már úgy is kijöhet! Szorítok!
Úr Isten!
Milyen gáz ez már!
Meg kellett volna addig oldaniuk, hogy máshová tegyék az inkubátorokat! Nálunk (ahol dolgoztam), ez biztos nem fordult volna elő!
Na a csodalatos korhazunk ahova nem tesz be a labam. Mist meseli a ferjem, ismerose ferje szereli a villanyt meg ilyesmiket a koraszulott osztalyon. Mert "felujitasok vannak"( no comment )
Szegeny kus inkubatoros lelegeztetogepen levo babak mellett furnak. Mondanom sem kell porral jar es hangos. Szoltak a fiuk, mert a szivuk osszeszorul mar a csepp latvanyuktol, hogy por van meg zaj s csecsemokre. A foorvos ennyit mondott: probaljanak meg nem nagyon porolni, hallani meg ugysem hallanak meg jol a babak.
A konnyem kicsordul. Az en babam fekudne ott tuti feljelentenem ezt a mocsok korhazat! :(((
Na jó, de te nagyon vékony vagy! :-)
Amúgy Annával én is több mint 20 kg-t híztam..
Igen, elvileg ilyenkor már lehetnek...csak mindig izgulok mindenen..
Szombaton is tiszta depis, bőgős hangulatomba voltam, férjem persze dolgozott, szegény szülésznőm hallgatta végig a sírós nyöszörgéseimet..:-(
Jó pihit! :-)
Most én is tudnék aludni...
Na!
Az tök jó!
Én most kerek 10 kg-nál tartok :-(
Ez vicces..Anna ugyan ilyen volt!
Viszont, most Marci inkább kaja előtt mocorog, és ha meg van a kaja, utána mintha elaludna. :-)
Szóval inkább szerintem azt érzékeli ha éhes vagyok. Mennyire mások! :-)
:-(
...nem tud táppénzre menni? Az ellen nem tudnak mit csinálni! Jó fej főnöke van, mondhatom..Szerintem várj a vizsgálattal, és utána váltsd ki.
Ne is mond. Ugyanezt vettwm eszre. Kis rafinaltak :) mist ettem es mar megy a buli :D
mi is csuklunk .
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban