Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
A nagyon sok ivás mellett érdemes még egyet, ez nekem nagyon bevált. Sogórnőm (felfázásban nagyon tapasztalt), és a Nővérem tanácsolta (ő meg ápolónő).
Kb. 1 óra alatt próbálj meg 1 vagy 1,5 fél liter vizet meginnni, amibe 1 citrom levét facsarj bele.
Nekem ez mindig sokat segített, pláne, ha még nem is vagy felfázva, csak lehet, hogy valami beindulgatni szeretne.
Csini a pocak Zoknibaba!
Nekem meg hasmenésem lett, hát kicsit megijedtem a hasgörcsöktől először. De remélem nem lesz semmi. Bár nem ettem semmi olyat. Azért szorítsatok, hogy ne legyen komoly!
:-)
Köszönöm
Szerintem nem gáz!
Teljesen jó lesz!
:-)
köszi
Igen, izgulnék is folyton, ha nem így lenne..:)))))
Tegnap apa nem aludt itthon, meghallotta szerintem a telefonban a hangját, mert a teljes nyugalomból hatalmas rugdosásba kezdett.:))
:)
Tegnap mi sem aludtunk. :) Én azt gondoltam, hogy lehet a tegnapi vizsgálat izgatta őt így fel, hgoy egész éjjel rugdosott. :) De lehet akkor volt valami a levegőben, ha ti is fent voltatok. Néha én is úgy érzem, hogy az ágyat rugdossa.
Sziasztok!
Meg vagyunk, még szedem a szirupot, lassan javulok, az antibiotikumhoz nem akarok nyúlni.
Kenet eredményünk már nincs steptocuccos csak valami élesztő gomba ami nekem okoz rosszat de azt most kezeljük kúppal.
Szerdán megyünk CTG-re :)
Nagyon fáradt vagyok! Baba mozog rendesen,jól eldeformálja a hasamat, cuki!
Ma voltam védőnőhöz, kértem Felicitas kuponfüzetet, majd kiváltom a csomagot is :)
Még a 36.heti UH után még mennem kell a védőnőhöz, aztán még a szülés előtt ő jön megint. Hozzátok is ennyit jár?
Széplakisz ne húzd fel magad ezen, szépen kikezelik és nem lesz baj.
Hiába vigyázzunk magunkra a végére mindig összeszed az ember valami vírust, bacit :( Pedig szedjük a vitaminokat, vigyázzunk magunkra és a picikre!
Addigra már teljesen, de aztán a legnagyobb boldogság! :))
Képzeljétek! Tegnap egész éjjel mocorgott, ficergett a babám.. Többször fent voltam, de lehet, hogy néha arra ébredtem?!! Volt szárazköhögésem és pisi miatti kelésem is, de szerintem volt miatta is.:)) Hol az ágyat rugdosta, hol a szoptatóspárnát, amivel alszom. És egyszer olyan helyen éreztem rugdosni, ahol még soha...a combom tövében egészen lent. Odatettem a kezem és tényleg! Csúcs, hogy mennyire belém van bújva ez a baba! :)))
Még az volt nagy szám, amikor tegnap vezetés közben nem a bordámba, hanem a gyomromba akasztotta a lábát, már néztem az út szélét, ha hánynom kell, félre tudjak állni..:DDD
Köszi lányok!
Máris jobban érzem magam. :) Alapból is felfázós típus voltam. Évente egyszer tuti felfáztam. Csak így babával a pocakban kicsit ijesztőbb volt.
Eddig azt hittem nem vagyok para-mami. De reggel sikerült ráparáznom rendesen, nehogy baja legyen a babának. :)
De legalább meg lesz a hétvégi program. Ágyban forró teával filmezés.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban