Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Nem tudom eldonteni hogy magzatviz szivarog vagy csak ennyire aznek? Szintelen atlatszo de nem sok. Bar 15 perc alatt bugyi csere. Most megnezem torlokendovel . Faj a pocim is kicsit.
Jut eszembe, tényleg ki kell váltani egy új házassági anyakönyvi kivonatot? Én ezzel egyszerűen nem tudok megbarátkozni. Hát felveszik a kórházban az adatokat, és beviszik az anyakönyvi hivatalba, ott látják, hogy még mindig házások vagyunk, nem?! Most ezért miért kell nekem fizetni..:(
Emma, Virág örülök, hogy nem vagyok akkor csodabogár.:) Bár terhesen egy csomó minden normális.:) Pl. a jobb fülem szinte egész terhesség alatt viszket néha napján, előtte nem szokott, vagy csak ritkán esetleg.:))))
Florina hol van? Talán már babázik?
Koszi Izahold! Nalam is lettek fura dolgok. Tele lett a nyakam anyajegyel, eltuntek a pattanasok. A majfoltjaim azok brutal erosek az arcomon.
Jszyl szerintem menj el dokihoz. Artani nem fog!
ez még nem biztos hogy felfázás, főleg ha nem mindig érzed. nekem akkor van ilyen, ha kevesebbet ittam és/vagy régebben mentem pisilni.
nálam csak furcsaságok vannak:)
most megint elkezdődött hogy egész éjjel szomjas voltam. meg egyfolytában ennék, persze próbálom visszafogni magam...
Az elsőben pedig négy... :D na, hát ennyit a koncentrációmról...:PP
Le vagyok maradva, nem három, öt lesz a második körben!!! :)))
Ha nem használ, azért tényleg menj el a dokihoz, mert ők tudnak felírni kombináltat, de lehet, hogy csak átmeneti és több folyadékra, és házi praktitkákra elmúlik. Szorítok, hogy ne legyen semmi gond!
Nekünk jól telt a hétvége, szokásos vásárlás, tanulás, házrendezkedés..:)
Elképesztően mennek a hetek, lányok! :) Pár héten belül lesz három fórumos babánk, aztán még pár hét és még három...:)))) Ez szuper! :) Reméljük, mindenkivel, minden rendben lesz! :o)
Amúgy sziasztok!
HOgy vagytok?
Hogy telt a hétvégétek?
Nekünk gyorsan elment, mint mindig...de most jó volt mert apa is otthon volt, úgyhogy hármacskán voltunk. :-)
Képzeljétek el..lehet, hogy felfáztam, mert egy van egy kis csípő érzésem..de a váladék meg nem több...most elég tanácstalan vagyok hogy emiatt menjek-e orvoshoz..ráadásul nem mindig érzem.
Vettem egy kúpot, Lactofeelt, állítólag jó bacikra, meg megelőzésre, tehát ártani nem ártok vele..gondoltam ha egy-két napon belül nem javul akkor csak fel kell a dokim hívni..
Amúgy csak 2 hét múlva mennénk hozzá...
A heti összesítésünk
:-)
Elliana: 11. hét
Évi1992: 12. hét
Zoknibaba (kisfiú?) : 16. hét
Honey (kisfiú): 29. hét
Jszyl (kisfiú), Széplakisz (kisfiú), Emma27 (kislány): 30. hét
Izahold (kisfiú): 32. hét
Amika22 (kislány): 34. hét
Diszi (kisfiú): 36. hét
Virág (kisfiú), PK86 (kisfiú): 37. hét
Florina (kislány): 38. hét
Ancsi86: már babázik :-) kisfiú :-)
Sandra: már babázik :-)kisfiú :-)
Zsuzso: már babázik :-)kislány :-)
Szia!
A melírral nem lesz semmi bajod, mert nem a tövet festik. Egyébként meg vannak már olyan színezők is, amivel simán lehet festeni. Nekem azzal festett a fodrászom, és azért tartós volt..
Meg ami még érdekes, az az ekcéma a kezemen. Alapból nincs ekcémám, de mindkét terhességem alatt kijött a jobb kezemen a gyűrűsujjam mindkét oldalán, nem vészes, csak ki van száradva a bőr, meg néha egy ici-picit hámlik, de csak ritkán és tényleg keveset. Fura, hogy ez csak terhesen jön ki nálam. A nagyfiamnak kijött kiskorában a hátán, aztán a doktornéni saját krémjére elmúlt. Kíváncsi vagyok a kicsi babón lesz-e majd, vagy ez rajtam jön így ki. Nálatok vannak ilyen furcsaságok?:)
Az tényleg jelentheti azt ilyenkor már. Egyik nap nekem is a hétvégén puffadtabb volt, meg is ijedtem, de remélem, nálam még nem az.:) Bár azon gondolkodtam, hogy kevesebbet csuklik mostanában, ez lehet, hogy azt jelenti, hogy érettebb a tüdeje. Ki tudja?! :)) Vannak ötleteim, ugye?:))
Kalosból a legújabbal, állítólag sokkal kímélőbb, mint a régi. Bár régebben is azzal festettem, annó a fiamnál, csak eleinte kisebb százalékú oxival. Bár ezt sem lenne muszáj. A lényeg a szellőzés igazából, ahogy te is írtad.
Vegeztem a vedononel. Mondta hogy kozel a szules, mert az arcom is lathatoan "vizes, puffadt" . Meg faj a szemerem csontom. Mondtam hogy 2 napja egesz pocak fajt vegig este. Mondta az a joslo. Ha rendszerezodne akkor mar igazi fajas es azzal menni kell.
Ammoniamentessel. Bar igy sotetebb a hajam ,mert elotte szokitve volt a tove. A melir ha nem er a fejborodhoz mehet csak jol szellozo helyen.
Még egy dolog, a hétvégén valami történhetett, mert egész nőiesen tudtam járni. Gondoltam arra, hogy feljebb jöbb a babám, arra gondolni sem merek, hogy most fordult volna meg (eddig ugye fejfekvésben voltunk, most már jó lenne, ha így maradna..:) ), illetve, hogy megszoktam ezt a táguló csontozatot, és újra tudtam járni, persze ez valószínűleg ideig óráig tart csak. De jó volt. Nőnek éreztem magam újra. :))) A párom szerint persze nagyon csinos vagyok, stb, de azért jó, ha ezt én is érzem, legalább ilyen apróságokban.:)) Lehet, hogy hülyeség, de mégis fontos azért..:) Ugye?:)
Én festettem annó is és most is festem. Kímélő hajfestékkel, de szőkére, semmi probléma, néha rosszabbul viselem a szagát, de olyankor nem egy, hanem két szárnyát is kinyitom az ablaknak. Az a lényeg, hogy nagyon jól szellőző helyen fessék. Ami káros lehet inkább az a szaga.
Lányok ! Olyan kérdésem lenne, hogy van köztetek aki festeti a haját így pocakosan is?
Én pont akkor akartam melíroztatni ismét a hajam mikor kiderült a pincúr, így csak vágattam, előtte is 2-3 havonta volt melíroztatva. Annyi felé és félét olvastam hogy igazán nem tudom eldönteni szabad vagy sem, mert nagyon megoszlanak a válaszok. Persze ha nem muszáj nem festetek, ill. melíroztatok, de azért kíváncsi vagyok.
:) en meg kotlok. :D mar mennek szulni :))
Ja, és megint nőtt a pocakom..:))
Ki, hogy van kismamik? Hogy telt a hétvége?
Szép jó reggelt mindenkinek! :)
Hétvégén megvettük a textilpelenkákat, kifogót, törülközőt, bodykat még, kiszoknit és kisharisnyát is.:)
Nem feltetlen. Nem mindenkinel egyforma idoben tortenik beagyazodas. Turelem! ;)
Az meglehet. Foleg a closty hatasara. Nagyon kivancsi vagyok! :)
És nagyon nem tartom kizártnak hogy többes ovulációm legyen. A bal oldalon tegnap óta semmi feszülés, szerintem ott meg volt a repedés, és most a jobb oldal következik.
Persze hogy nem jó, tudom. A hő visszaesett 36,5-re. Lehet mégis csak a szerdai telihold lesz a nyerő. :)
További ajánlott fórumok: