Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Orvosnak nem mondtam, nem mutattam.
Kellene?!
Nekem az a gyanúm már nem lesz pozi, későn jutott eszembe hogy venni kellene tesztet. :)
Na de majd holnap kiderül.
Tenyleg a kek erosebb. Szerintem holnapra pozi lesz. :)) hajra ;)
En olyan vagyok mint aki masnapos. Lehet az ido nyomott szet.
Sziasztok! Olyan tapasztalatokra vagyok kíváncsi, akiknél várandósan alacsony volt a TSH értékük.
Augusztus végi leletemen a a T4 1.25 (a normál érték 0,70-1,48 között van), a T3 pedig 3,30 ( a normál érték 1.71-3,71 között van, tehát ezek jók. Viszont a TSH-m nagyon alacsony: 0,0871 (a normál érték 0,3500-4,9400 között van). Azt olvastam több helyen, hogy várandósan normális a pajzsmirigy túlműködés.A vér-és vizeletvizsgálat idejében még az első trimeszterben voltam, azóta most a 15. hét elején vagyok.
Egyeztettem a háziorvossal és a szülész-nőgyógyásszal, és kaptam beutalót pajzsmirigy gondozóba.
Ha valakinek van tapasztalata ezen a téren, vagy hozzáértő személy, akkor légyszi írjon nekem, mert kicsit izgulok.
És azt is szeretném tudni, hogy mi történik egy pajzsmirigy vizsgálaton...?
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Hál istennek nem vizesedem, csak a lábamon a hajszálerek csúnyák lettek :( kenem vadgesztenye krémmel
Kilokkal jol állok a diéta miatt -2kg-val kevesebb vagyok, abszolút nem jött fel sok :
Annamari akkor jo estétek lesz, használjátok ki :)
Sziasztok!
Sótlan főzés és sok petrezselyem fogyasztása, az vízhajtó és ehetik kismamák is. :)
Szia! Tessek akkor belehuzni a projectbe ;)
Igen itthon. Nincs semmi. Nagy csond.
Nemtudom mit kene a kezeimmel csinalni. Borogatom, de az atmenetileg csillapit csak.
Sziasztok!
Annamari sok sikert! :)
Kismamik, hogy vagytok?
Én a férjemmel elmegyek vidékre és csak hétfőn jövünk vissza.Kicsit kikapcsolódunk.Ma töltjük a 34.hetet. :) Már nem sok van hátra!
Legyen szép hétvégétek!
Jó reggelt Csajok!
Ne haragudjatok hogy tegnap nem voltam, de rettentő hosszú volt a nap. :(
Zoknibaba csini pocid van! :)
Alig hiszem el, de végreeee lement a hőmérsékletem, szerintem igen csak ovulálok a napokban. A melleim is nagyon fájnak, aludni sem bírtam hason. :)
Legyen szép a napotok! Virág minden oké? még otthon vagytok?
Szia! A tozegafonya nagyon jo! :) nekem hugyholyag gyulladasom volt regen.
Hogy vagy?
Várjuk majd a képeket!
Mi 13án megyünk fotózásra :)
S milyen volt?! Milyen ruhákat vittél?!használtatok vmi kiegészítőt pl. szalag, kis cipő!?
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban