Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok!
Jesszus! Milyen főnök az, aki a műkörmöt kötelezővé teszi? Nekem pl. fent sem marad.. Az esküvőmre csináltattam, egy hét múlva mentünk nászútra, de vissza kellett mennem, hogy a két leesettet pótoljuk. Aztán a nászúton szinte mind lepotyogott... Pedig jól csinálta, jó műkörmös stb. Nekem ilyen laposabb a körmöm pl. Azt már nem is ragozom, aki nem birja a sminket, talán még azt lehet orvosolni. De a műköröm..hát nekem hetente kellene járnom visszarakatni.. Hihetetlen milyen elvárásai vannak egyes munkaadónak!!! Nem szabad hagyni, igazad van!!
Nekem a kokárdámat vetették le március 15-én, azzal az indokkal, hogy "mi nem tartozunk semmilyen párthoz". Azt hittem elmagyarázom neki, hogy mit is jelent a kokárda. Sajgó szívvel levettem. Én csak magyar vagyok...és mindenki dicsérte, hogy milyen szép dolog, hogy feltettem. A főnökön kívül. Erről ennyit! Ha nem ebben a szituban vagyok, lehet az az utolsó napom! Már lassan azt is meg akarják mondani, milyen fogkrémmel mossunk fogat?!! Durva mik vannak!!!
Nálunk is ez volt, majd élőben jól megnézzük, amit kitakartak:)
jó lenne gondolom elkerülni a császárt...
Sziasztok!
Voltunk tegnap uh, hát az én kislányom szinte folyamatosan takarja a kezével a kis arcát.Pillanatokra láttuk, kis duvi pofikája van.Bezzeg a lábai szanaszét vannak a lányságát mutatta. :)
Szerencsére nem biztos hogy császár kell. :) 20án megyek a 36hetes uhra és akkor megbeszéljük.
Ki hogy van?
Annamari ne hagyd magad, próbálj egyezkedni!
Basszus. Nem semmi :( kotelezo, de penzt nem ad ra. Szegyen ez az orszag :(
Sajnalom!
Sziasztok Lányok!
Gondok vannak a melóhelyen, nem fogok aláírni egy szerződésmódosítást, így nem tudom meddig van még munkahelyem.
Egyébként jól vagyok.
Jövő héten csütörtökön elmegyek a klinikára, csak nézzenek meg mi a helyzet nálam.
Jszyl! Nagyon szép csúcsos pocakod van. :)
Hajdú Júliát nagyon tudom ajánlani!
Annának anno ő nézte a szívét...nagyon profi :-)
De gondolom akkor az Istenhegyin is olyan van aki ért hozzá :-)
Nekunk se mutatta magat addig. Az istenhegyiben meg szetdobta a labait :)
Amugy minden szervet atneztek akkor jo alaposan.
A fekvéstől nem függ a méh tágulása :-)
szerintem inkább azért más, mert neked az első, a másodiknál már tök más a has..:-)
Ez amúgy hastartó pánt, direkt a pocaknak kialakítva, szóval nem haskötő, az majd szülés utánra van...
igen, első baba, szóval azt én sem tudom még hogy nekem hogy fog majd regenerálódni szülés után...
akkor neked a haskötő nagyon hasznos, gondolom folyton hordod, meg sülés után is segíteni fog.
meghát tényleg attól is függ, hogy a baba hogy szeret feküdni szerintem. mivel nekem lent szeret keresztben, mindig ott van ezért a méhem is ott tágul szerintem. de lehet hülyeséget beszélek:)
Nagyon ugyesek ott. Tuti megmondjak ;)
18 heti uh lesz?
Igen, néztem a fotód..
Nálatok első baba?
Amúgy nekem azért látszik olyan furának, hogy fent is van hasam, mert azt mondta a védőnő, hogy sajnos nem valami jók a hasfali izmok, és szét van nyílva, meg köldöksérvem is van..ezek lehetnek azért is mert már második..
:-(
Már előre félek milyen lesz a hasam szülés után!
Anna után annyira meg volt nyúlva, hogy rendesen lelógott, nagyon gáz volt, több mint egy év múlva lett jobb..pedig világ életemben mozogtam, tornáztam valamit! Úgy látszik genetika...
szépen gömbölyödsz!
nekem is nőtt egy picit, de továbbra is lentre, szerintem nekem nagyon lenti pocim lesz a végére, köldöktől felfele meg semmi:)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban