Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
A 27. napon 11. dpo-n már ki kellene mutatnia a tesztnek (25-ös) ha baba van? Elvileg a 16. napon volt ovum.
Tegnap majd megőrültem mert annyira fájt és görcsölt a hasam, de nem alhasban éreztem hanem fenn a gyomrom fele leginkább,
Jó reggelt!
Hogy lehet ekkora a különbség?
Zöld 20-as,kék 25-s.
Ezt reggel csináltam elsőből, tudom nem számít, de kíváncsi voltam. Főleg mert úgy ébredtem mintha kést szúrtak volna a jobb petefészkembe....
Az enyém is halványodott :(
Pedig nem is ment át pozitívba :(
Mindegy, holnap reggel megyek a dokihoz, ő majd biztosra mondja, hogy volt-e ovu vagy nem.
Azt hiszem halványodott...
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok?
Virág vigyázz magadra, csak nem focistát nővesztessz? :)
Én még mindig megyek ki a megfázásból, mérges vagyok mert tegnap a dokim megjegyezte hogy nem tetszik neki ahogy a levegőt veszem, és kapok 2-3 napot ha még mindig "csúnyán " veszem a levegőt akkor antibiotikumot ír fel. Holott már nagyon szépen megyek kifelé és abszolút nem vészes, sőt a hangom is tök jó már. Bezzeg múlt hétvégén mikor dögrováson voltam akkor csak legyintett hogy ez csak megfázás, sok teát és c vitamint szedjek pihenjek.
Szegény férjem ma ér haza valamikor este felé, 100km odébb dolgoznak, így tegnap tök egyedül voltam, jó szarul aludtam nélküle, és valószinű hogy a következő héten mennek vissza.
Na rákerestem neten a hatásokra. :P
Elvileg a bor leviszi a testhőt.
"Ha megfelelően kis mennyiségben fogyasztják (legfeljebb egy egységnyi alkohol naponta, amely például kb 2,5 deciliter sörben vagy kb 1 deciliter borban található) csak akkor tapasztalhatóak az alkohol egészségre gyakorolt pozitív hatásai. Az ezt meghaladó alkoholfogyasztás már károsítja az egészséget. Kimutatható, hogy az alkohol minimális jelenléte képes megemelni a vérben tartózkodó HDL-koleszterin (az ún. "jó" koleszterin) szintjét, amely jótékony hatású az erekre nézve, tisztítja azok falait és ezáltal csökkenti az érelmeszesedés és a trombózis kialakulásának kockázatát is. Mindezen túl fokozza a vérkeringést, valamint segíti a gyomorban a lipidek megemésztődését azáltal, hogy emulgeálja azokat. A vörösbor magasabb vastartalma a vérképzésre is jótékonyan hat, ezzel segíthet azokon, akik vérszegénységben küzdenek, azonban a vastabletta fogyasztása sokkal célravezetőbb és egészségesebb. Képes kitágítani a bőrben elhelyezkedő hajszálereket, csökkentve ezáltal a testhőmérsékletet, emellett növelheti az étvágyat."
A closti miatt simán lehetséges.
A második clostis ciklusban nekem az egyikben 2 nagy tüsző volt, a másikban is volt 1.
Jó reggelt!
Tegnap sikerült ruhát vennem. Kényelmes pamutból van fekete elől a mell résznél van mint. És drága se volt 7 ezer Ft. Veszek harisnyát meg kiegészítőket és kész vagyok.
Annamari ez tényleg szép ugrás a görbe. :)
Virág most hogy vagy? Az én manom is ficanka akármikor hallgatom mindig kalappal valamivel. :)
Jó reggelt!
Ma már dolgos napnak nézek elébe. Este ittunk egy pici meggybort, nagyon fini volt és jól esett.
És hát ma így állok, bár lehet csak a bor miatt... :)
Legyen szép mindenkinek a napja!
Szia! A jobb petefeszkedben a tuszo szep erett. 1-2 nap! De inkabb 1 es megreped.
Nekunk Alex a bal petefeszkembol levo tuszobol fogant :)
Most mindenkepp legyetek egyutt! Szurkolok!
Majd szorítsatok, az dokim szerint a tegnapi vizsgálat szerint a hétvégén valamikor lesz az ovulációm. Ezek voltak az eredmények:
Endometrium 7,5 mm
Jobb ovárium: 39,5x37,1 mm, benne 22,9x18,9 mm-es dominán s folliculus ábrázolódik
Bal ovárium: 33,8x24,7 mm, benne kisebb folliculus ábrázolódik.
Szabad hasűri folyadék nincs.
Plsz itt vannak az ovutesztjeim, bár azok még nem pozitívak, még a közelben sincs :(
A tőzegáfonya jó, de amikor már komolyabb kezdett lenni, nálam nem hatott, nem javultam, max szinten tartott. Megelőzésre szedtem nagyon sokáig.
A D-mannózról nem hallottam még, de legközelebb (bár inkább ne legyen) kipróbálom :)
Ezt lehet váradósan is szedni?
Én is szedtem még nagyon régen, de pont azért hagytam abban, mert elkezdtük a baba projektet, és hát a tájékoztatóra az volt írva, hogy nem lehet, max ha az orvos javasolja. Vagy ilyesmi rémlik.
Persze orvost sose kérdeztem :(
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban