Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Gyomorsav nekem is marja a torkom egy ket hete
Ez sajna mar ilyen lesz. Olvastam. A suly nyomja a gerincet vagy mi. En is szenvedek olyan zsibbados :(
Igen olyasmi olyan alattomis nem eros de erzem. Mist inkabb a derekamba erzen ugyanezt.
Nekem minden este gorcsol a combom. Olyan bizsergos fajos. Mintha az ideg nyomna.
Igen bal oldalin a derekam neg a cimbtovem faj idinkent. Gyerek micorog gircsot nem erzek de ol tegnap ctg n a fsjas jetszer us viltves en nem is ereztem.
Megérintő, amiket leírtál. Nagyon szorítok nektek, hogy sikerüljön!
Én is megéreztem, különös dolog ez..:) Előtte is azt hittem, hogy éreztem valamit, de az más volt, amikor tényleg, az olyan elsöprő érzés volt. :) Nem olyan akarom-akarom érzés..:))
Jaj, de jó! Át tudom érezni, amit átélsz! :) Én is nagyon boldog voltam annó, amikor 20 év után kiderült, hogy nem, nem kell császár, szülhetek természetesen. :) Csodálatos érzés!!!:)
Sajnos ez a munka dolog nagyon genyó tud lenni. De bátor vagy, hogy nem hagyod magad.
Nekem is hasonló volt a cégem, hogy volt 5 és 10 közötti kft-jük, és folyamatosan kevergették az embereket ide-oda (szinte egyedüli voltam, aki megúszta, és elejétől a végéig ugyanabban maradtam).
Majd pár év múlva beütött a krach meg az APEH.
Így gyorsan csődbe vitték az összes céget, amit tudtak újba mentettek át.
Az embereket is kiszorták. Karácsony előtt mondták, hogy a két ünnep között mindenkinek felmondanak, mert a cégeknek annyi. Lesznek, akik teljesen más formában, de tovább alkalmaznak, és lesznek akiket csak a felmondás várja.
Csodálatos karácsony volt :(
A teljesen más alkalmazás meg azt jelentette, hogy modern kori rabszolga kereskedőnek adtak át minket: felfogadtak egy céget, aki alkalmaz minket, és az ad kölcsön nekik, hogy dolgozzunk.
Szomorú, hogy ilyen világot élünk, ahol nincs szabad döntésünk, és nem is tekintenek emberszámba sokszor.
A párom nem véletlen mondja: Ő magyarnak még egyszer dolgozni nem fog!
akkor szerinted is "lehet valami"ott lenn?
De jo :)) gondolom nyugisabb lettel!
Szorítok majd nagyon!
Egyébként nekem az első terhességemnél gyakorlatilag a fogantatás pillanatától fáj a hasam, úgy mintha meg akarna jönni!
Bár nekem szokott előtte fájni, de max. egy héten belül, itt meg több volt.
Akkor még tapasztalatlan voltam, és nem olvastam utána, hogy terhesség miatt is fájhat az ember hasa úgy, mint ha meg akarna jönni.
Naívan azt hittem, hogy ha nincs mensi, akkor has fájás is nuku :D
Mikorra meg kellett jönni, addigra már szinte sírtam a páromnak, hogy nagyon fáj, nagyon görcsöl a hasam, nem mertem a sok várakozás után bizakodni. De aztán végül pozitív lett a teszt.
Az egyik kolléganőm is hasonlóan járt: elment a nődokijához, mert nagyon fájt hasa, és ő felfázásra gyanakodott. Most már egy aranyos mosolygós kisfiú van vele! :)
Jonni fog ne aggodj! Ferjem is 41 lesz en meg 33 decemberben. Csak nyugi! :)
nehéz volt meghoznom ezt a döntést,de már annyira buddog bennem ,hogy BÁRMI ÁRON IS AKAROK KISBABÁT!!!!!!!!!!!!!!!hogy az ösztöneim erősebbek a fizikális és tárgyilagos mivoltomhoz képest! a párom aki 41éves elmúlt ő most is azt mondja "korai" de nem védekezünk... :))))))))))))) akkor tudat alatt nem korai:) adoot minden feltétel és énmeg parázok mert 33éves leszek fél éven belül... nem akartam,hogy bármi is megváltozzon közülöttem... ne kövezzetek meg de a testemre gondolok. aki ismer az tudja miről beszélek aki nem az olvasson bele a naplómba.. 63kg fogyás után az ember lánya ha eléri műtét nékül azt az eredményt amit elértem... és tartom 3 éve... nehezen adja magát... de a gyermek utáni vágyam is nagyobb a testi hiúságomnál... mert képes lennék tükörbe nézni ha hízok 15kilót!itt már nem én vagyok a lényeg.. a babánk... nagyon nehéz meccs lenne mert kereskedő lévén 0-24ben mozgásban avgyunk pihenő meg szabadido nincs! de még ez is képes lennék megoldani annak érdekéne,hogy kisbabám lehessen!a párom persze támogat más segítségünk nem lesz! sem anyagi sem papa se mama se senki.. csak mi a párommal együtt... eddig is együtt csináltunk mindent... nagyon komoly dolgokon mentünk át ebben az évben 3 nagyon közeli családtagomat vesztetük el.. és ennek minden vonzatát én válaltam(kimás?) egy nagypapa nagymama és édesapám! .... lelki fizika és anyagig vonzatát... hogy mostanra megértettem mi az élet?!!???
szia! nekem van türelmem.33éves leszek eddig vártam hogy végre neki lássunk ennek a dolognak pipálva minden csak a gyermek a "hiány"... jelenleg! nem képzelődöm de nem is volt még hasonló tünet... tudom,hogy korai bármibe is fogadkozni de..... jövőhét szerda-csütörtök a "meg kell jönni"nap.... igazából nem tudtam tudatosan,hogy akkor volt PM csak most néztem utána kalkulátor segítségével... és valóban 23-27én voltam a leg fogékonyabb.. és 26odikán jócskán együtt voltam a vőlegényemmel.és 29én is.. na erre kiváncsi leszek.. be fogok számolni...
Szia!
Szerintem ezt elég nehéz megmondani. Bár amúgy márciusban én is "megéreztem", hogy ebből az együttlétből, ami március 22-én volt, lehet baba lesz.
Persze túl korán, már azelőtt csináltam tesztet, hogy kimaradt volna a menstruáció. Dokihoz is elmentem már március 31-én, de a doki is mondta, hogy semmi.
Aztán április 7-én kellett volna megjönnie és nem jött meg.
Szóval igazam lett. :) De én csak a női megérzésnek tudtam be, nem volt tünetem, legalábbis nem figyeltem fel rá.
régen nem írtam de most "megint aktuális a dolog" hát kérdezek én most válasz kellene...nos. szept.26-29 amikor ugy voltam a párommal hogy nagyon nagyon peteérésem volt... természetesen minden úgy volt ahogy kellett (bumm bele) ... nincs is ezzel semmi gond VISZONT! ma egész nagy nagyon fáj a hasam mint ha megjönne.. de 6 nap mulva jönne csak... és amikor meg jön nem szokott előtte semmim fájni csak akkor "azon a napon" most viszont 6 nappal előtte vagyok tehát nem hinném hogy most jönne meg. 28 napos vagyok és 10éve nyílegyenesek a napot! és mindig ... de nem éreztem eddig mensen fájdalmat előtte... a lehet hogy a 26odikai együttlétünknek esélye lenne???????? gondolok én itt beágyazódásos dologra!? szerintetek? vagy persze mit parázok???????az csak pár napja volt még...
Combtobe sugarzo fajdalim?
Sziasztok!
Voltam neurológusnál és egy idegbecsípődés miatt zsibbad a műtéti területem időnként a csípőmön. Szerencsére ez majd szülés után elmúlik és nem kell emiatt császármetszés. Szóval készülök én is a természetes szülésre! :)
Fel a fejjel, már nincs sok hátra.Szerintem élvezd ki amíg nyugodtan fekszel, mert a kisfiad mellett biztos kevesebbet fogsz tudni pihenni! :)
Szegenykem :( ne busulj mar tenyleg nincs sok hatra , gondolj azokra akik vegig fekszenek es mar is optimistabb leszel :)
Tudtátok, hogy az erdei réteges mizo joghurt pisztáciával és naranccsal nagyon finom?? :D
ne is mond. ma már sírtam egy sort. kivagyok már a fekvéstől. ugy csavarognék :(
További ajánlott fórumok: