Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Hát nekem változó a haskeményedés..
Van hogy egész nap olyan keménynek érzem...
Most Marci sem túl aktív..ezek szerint nem vagyok vele egyedül!
Meg is lepodtem, hogy ennyit tud aludni :D
16 hetes kora ota meg sem allt.
Sziasztok!
Annamari Neked is lesz pozi teszted és baba a pocakbsn. Nagyon drukkolunk Neked és Nektek, hogy minél előbb teljesüljön a vágyatók. Még nincs vége az évnek.
Virág nemsokára babázhatsz és megtudod milyen csodás érzés anyának lenni. :)Lehet Alex is készül kifelé azért is olyan kis nyugis.
:-(
Fel a fejjel!
Tudod milyen sokan szorítunk, hogy nektek is sikerüljön :-)
Koszi meglepoen jol. Alex is lusta kis mano. Hat ha hamarabb nem gondolja meg magat akkor 18 nap :)
A hasam naprol napra nagyobb. Tejcsim van minden nap pici.
Gyomorsav ami egyedul kinoz most.
Végkielégítést biztosan nem kapnék, mivel 4 éve dolgozok ott. Ez idő alatt 5-6 alkalommal szüntették meg a munkaviszonyomat hónap utolsó napján, majd elsejével újra alkalmaztak. Van kb 5-6 kftjük és ki-be jelentgetnek, lassan azt sem tudom melyik alkalmaz éppen.
Nem hagyom magam ez biztos. Ha kell megteszem azt amit régen meg kellett volna... De akkor nagyon ráfaragnak...
:-)
Hogy vagy?..hát igen, már csak 18 nap nektek :-)
Amúgy én mostanság hetente mérem a haskörfogatomat, és úgy látom, hogy tényleg mennyit nőtt!
Kb.2-3 cm-t egy héten!
:-)
Igen, én is már várom, hogy 3-al kezdődjön a heteink száma..de hétfőn már betöltött 30 hetesek leszünk :-)
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Velünk semmi extra, keményedik néha a hasam, gondolom még mindig az időjárás..
Annamari!
Ha nem írsz alá semmit, és ha kirúgnának akkor legalább kapsz végkielégítést, nem? Régóta ott vagy? Kényszeríteni nem tudnak...mondjuk az elég kényszerítő helyzet lehet, hogy azt mondják, hogy akkor nincs munkahelyed..Nem tudsz valami munkaügyest megkérdezni?
Amika!
Akkor már te is közeledsz a végefelé :-)
Azért eddig szerencsére mindenki simán szült, hátha ez marad továbbra is így..Marcikámat még mindig farosnak érzem..mondjuk még van ideje :-)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban