Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Amúgy..sziasztok! Jó reggelt!
Olvasgattam vissza, és akinek tudtam reagáltam..
Hogy vagytok?
Nekem ma jó a kedvem, mert végre péntek van!!!hipp-hipp-hurrá! :-)
Tegnap Marci alig mozgott...már a frászt hozta rám...aztán este megmozgattam...szerencsére ma már többször is rugdosott! :-)
Hogy vagytok?
Szia!
De rég jelentkeztél!
Mióta faros amúgy?
Marci is a 28. hétre megfordult, és faros..mondjuk még bőven visszafordulhat, csak kíváncsi vagyok nálatok hogy volt..
Szerintem itt az ideje, hogy babátok legyen..egyébként meg ha úgy nézzük, akkor sosincs megfelelő idő erre! Valami ok mindig van, ami miatt az ember lánya fél..én is mindig az anyagiak miatt féltem..aztán megoldottunk mindent! :-)
Szóval, hajrá!
Szia!
Szerintem simán lehet, nekem a menzesz előtt egy héttel már kezdett fájni a hasam..mindjárt megjön érzésem volt egy hétig, és aztán nem jött meg :-)
Nekem is fáj ma a fejem... És a fülem is újra. Éjjel alig aludtam a fullasztó köhögés miatt. Nálunk eléggé el van borulva, alig jön be fény.
Tettem fel 4 db pocakfotót. :)
De jó hír!
Örülök! :-)
Sziasztok!
Tulajdonképpen igen, de nálunk is csak az utolsó lapot kell mindig aláírni. Én ezért is szoktam eltenni a saját példányomat, mert ők lecserélgethetik, ha nekem megvan a saját. De egyébként teljesen igazad van, mert a sajátodra is mondhatják, ha nagyon akarják, hogy ne igazi. Viszont ilyen esetben szerencsés a dolog, mert akkor végül is mindenkiét lecserélhetnék, az pedig gyanús lenne a bíróságon, hogy 50 embernek más van, a cég pedig állítja, hogy az övé a jó..
Sajnos, sok minden ezért kerül bíróságra, mert rosszak a törvények, sok mindent ki lehetne védeni..!
Jo reggelt. Reggelre brutal bedagadtak az ujjaim. Be sem birtam hajlitani es az izuleteknel bekekult :(
Ejszaka vegig fajt a pocim.
Jó reggelt Kismamik!
Annamari szerintem érvényes így a szerződésí! De ettől függetlenül is állj ki magadért!
Én ma reggelre fej és torokfájással ébredtem.Valószínű ma ágyban maradok mézes teát iszogatva. Az idő is rossz erre. :(
Ti hogy vagytok?
Tuti érvényes.
Nekem az egyik ilyen módosítás során elírták a személyes adataim egyikét.
A végét aláiratták, majd az első oldalt lecserélték :(
Jó reggelt!
Ma 12 óra meló... Viszont végre leesett a hőm, igencsak ovu környékén lehetek, már vannak jelei.
Kérdés! Két lapból álló szerződés esetén, ha csak a második lap van aláírva, akkor ugye nem érvényes? Csak azért vetődött fel bennem, mert a felső lapot bármikor ki lehet cserélni másikra. Vagy nem?
Legyen szép napotok!
Atyaég, de ismerős.
Dettó, nálunk is dettó ugyanez van!
Ez is munkaerőkölcsönző cég... Én nem is engedném az ilyen cégeket működni, hiszen mindenki tudja mire megy itt ki a játék, ebben biztos vagyok.
Szakmailag szükségük van rám, meg azért termelek is rendesen, de nem vagyok biztos benne, hogy ennek ellenére nem rúgnak ki. Mindig kimondom amire gondolok, ami a szívemen az a számon és hát ennél a cégnél nem nyerő. Itt akkor léphetsz előre ha jól tudsz nyalni, én meg általában csak beintek nekik. Ha korábban "kedvesebb" lettem volna a főnökkel, most vezető lehetnék...
Így maradtam ahol vagyok, így bele tudok nézni a tükörbe és nyugodt a lelkiismeretem.
Azóta új cégnél dolgozol?
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban