Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok.
Virág drukk neked, 1-2 nap és babázhatsz végre te is.
Én ma reggel ismét csináltam egy tesztet, negatív lett most is. 2-3 napja késik, nem tudom mit gondoljak.
Mióta megvizsgált erősebben fáj. :(
Itt meg nem tudom mikor kerülök sorra.
Ja még azt kérdezte biztosan menstruált??? Elő kellett keresnem a régi zárójelentést a méhenkìvüliről... jajj remélem nem ismétlődik meg.
Azért szúr és görcsöl. Amikor megvizsgált az fájt. :(
Meg szép, hogy izgulunk.:)
Végig követtük a terhesseged mindig izgultunk Veled.
Meglatjuk. Pont tegnap mondtam neki hogy 2-3 hete meg mondta, hogy 10.-ig maradjon bennt. Micsoda meglepi lenne , ha tenyleg 10.-en szuletne :)
De nem elem bele magam.
Koszi Nektek! Aranyosak vagytok! Gondoltam biztos izgultok. Vagyis remelem :) azert is irok amint tudok :D
Fajdogal a hasam most kicsit erosebben mar , mint tegnap.
igazabol , ha a magzatviz folyna el annak orulnek,mert akkor tudom hogy nenni kell :)
Szyl a pocidrol az jutott eszembe mikor jó pár hete azt mondtad nem is nől és biztos gond van.
Pár hét és érted is izgulhatunk.:)
Sziasztok!
Virág Te voltál az első gondolatom reggel. :) Az tuti, hogy egyben nem maradtok és lehet holnap már nem engednek haza.
Annamari szép teszt mindent bele.
Mára nem fáj a pocakom tegnap este a férjem nem ment hoki edzésre hogy pihenjek. Reggel is éreztem a picurt. :)
Legyen így! :-)
Ilyen furi időjárás mellett, meg telihold, meg minden mellett SIMÁN! :-)
Jó reggelt, jó reggelt!
Virág! Izgultam miattad este :) Bár nem vagyok a téma szakértője, de ha ennyire jön a nyákdugó, akkor biztos közel van a szülés :) A 10-értől meg nem is beszélve!
Remélem mindenki kitűnően van! :)
Mondjuk lehet elhamarkodottan nyilatkoztam, ugyanis reggel csak gyengén éreztem, azóta meg megszűnt a feszítés, mintha kicsit megkönnyebbült volna.
No de mindjárt megyek a klinikára, remélem nem dobnak ki. :)
Sziasztok! Jo reggelt!
Virag!
Azt hittem mar volt valami az ejjel :-)
Annamari!
Biztos megneznek! Kivancsi vagyok mit mondanak :-)
En mar a vonaton vagyok befelemenet...megint szazezren vannak. Hajnal harom ota fent vagyok. Anna akkor jott at hozzank, utana meg nem tudtam aludni..na meg Marci sem hagyott! :-) most bezzeg csondben van, elringatja a vonat. :-)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban