Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Ez a teliholdtól van, viszont a telihold feszült hatása is beindíthatja a szülést, ezt is gyakran mondják...:) Én tegnap éreztem nagyon, tiszta depi voltam néha, meg olyan fura..:)
Nagyon izgatott vagyok lányok, ki tudja mi lesz még itt ma.:)
Florina! Virág!
nyugi..már nincs sok hátra! :-)
Izahold gratulálok a jó híreknek. :)
Én is mindig boldog vagyok az uh után
Virág nekem egy nappal előtte ment el, de ekkor már tagulasos vérzésem is volt még rendszertelen fajasok.
Köszönöm lányok, tényleg röpködök ma egész nap, madarat lehetne velem fogatni:)))
Több ultrahang elvileg nincs, ami kötelező, ha kiírnak, akkor kell csak menni. 3 van alapból. Azért jó lenne még látni a szülésig.:) Vérvétel lesz még a 34. héten, aztán majd később az nst-k. Most már háromhetente szeretne látni a dokim, a végén pedig ugye majd állandóan menni kell nst-re. Most is hallottam sok baba szívhangját a váróban, tök jó volt.:)
Virág, a nyákdugó jó jel nagyon, bár tutit azért nem jelent, egy darab nekem is elment egy héttel a szülés előtt annó, de a teljes a vajúdás alatt ment el, de ez is teljesen változó mindeninél. Emimatt tuti nem kell még indulnod. Hajat színezhetsz, nekem is kellene már, csak nem jutok el odaáig.:))
Felkentem :) meg a vegen Annamari teliholdja inditja be a szulest :D
Tenyleg a nyakdugo tavozas utan mikor szoktak szulni?
Na de jó! :-)
Nekem Annánál nem volt, mert indították, remélem Marcinál ez másképp lesz :-)
na akkor úgy látszik ez egy ilyen nap:)
csak már megijesztett, hogy azért fáj is néha.
Iza, Neked ma akkor boldog napod lesz, bizony sok erőt ad az embernek amikor látja a babáját és minden rendben van vele! mikor mész legközelebb? 4 hét múlva?
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban