Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Szia! Koszi! Kepzeld nekem terhesseg alatt szajsebesz szedte ki a fogam. A naszutunk alatt lobbant be :(
gyokertomott, gyokerkezelt volt. Irto sokat szenvedtem vele. Sokkal jobb higy nincs mar a helyen. Pedig nem szivesen huzatok fogat. Meg antibiorikumot is kellett szednem es 21. Hetes terhes voltam. Gondolhatod mit elhettem at. Szoval ha doki ugy latja huzasd ki. Anyum megmondta 1 terhesseg -1 fog
Jó reggelt!
Jszyl, szép a pocid, továbbra is.
Virág, szerintem is nagyon közeledsz a szüléshez, és 10-e is nem sokára beköszönt ;)
Annamari, sok-sok kitartást :)
Remélem mindenkinek szép napja lesz ma. Felénk az idő szép naposnak igérkezik! Remélem a letargikus hangulatomat is eloszlatja. Tegnap voltam a fogorvosnál, és ki akarja húzni az egyik fogam :(
Jo reggelt! Annamari szep estet kivanok! :)
En mar 2 napja ugy kelek, mint akit agyonutottek. Most valahogy nem erzem azt a hires kotlos porgest. Ferjem reggel azt mondta szerinte kozeledik a szules.
Este ismer felvizesedtek a labujjaim. A kezeim ejszaka. 70,5 kg a reggeli sulyom. Szoval 20kg. +
Jol vagytok?
Jó reggelt!
Hogy vagytok? Itt ma is borús reggelre ébredtünk, hol van az a híres vénasszonyok nyara?
Jó reggelt Mindenkinek!
Még ma is dolgozom. Nem nagyon tudok mit mesélni, meg követni sem tudlak benneteket. 10-től estig benn vagyok és mostanában állandóan sokan vannak, meg ugye csomó plusz munkám is van.
A mai teliholdhoz nagyon sok reményem van... :)
Legyen szép a napotok!
Húúúú..Marci ne tudjátok meg mit művel most!
a köldökömbe dugja valamilyét (ami így is kellemetlen, mert már kint van), szerintem a térdfejét...és így a köldököm még jobban kijön...jujj...nagyon fájdalmas..
:-)
igen..nekem is már óriási a hasam..ma már ketten is csodálkoztak, hogy csak decemberbe szülök?
Jajj..nem azért mondtam!
Egyébként ki tudja, lehet nálunk is császár lesz!
Jaj, remélem minden rendben lesz velük. ekkora különbség a 2 baba között gondolom nem normális.
én ma új ponthoz érkeztem a terhességben: először mozdult meg a pocim jó magasan a köldök felett, egyből feljött a savam is:( na, ez nem hiányzott, bár annak meg örülök, hogy a babám olyan szépen nődögél, hogy lent már nem fér el.
Sziasztok!
Szyl a lactofeelt épp most ajánlotta az orvosom. Bár most épp canestent használok.
Remélem az ismerősödnél nem lesz semmi gond.
Virág nagyon csinos és szép vagy a képeken. :)Mikor is fekszel be?
Florina ne izgulj nemsokára találkozol a kislányoddal. :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban