Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Köszönöm, lányok! :)
Florina, már szép nagy pocak.:)
Tök jó hírek Annamari! :)
Tuti meg volt az ovuláció, és a méhnyálka hártya is jó vastag :)
Kb. két hét múlva együtt izgulhatunk újra a teszteken :)
Már alig várom!!
Ovu időpontját feltételezni tudom csak.
23.-án (14.nap)este még nem volt pozi az ovu tesztem, másnap már nem tudtam megcsinálni, mert elfogyott. Tehát leghamarabb 24.-én (15.nap)válhatott pozitívvá, de lehet ég akkor sem. Innen számolható akkor a 24-36 óra, akkor az kb 16-17. nap lehetett.
Ma van a 30. nap, eddigieket nézve 27-28 naposak voltak, kivéve amikor nem akart megjönni egyszer az idén az akkor szedett sok fájd.csill és antibiorikum miatt amit szájseb. adtak.
Végre megjöttem...
Olyan ideges lettem hogy el sem tudom mondani. Mint kiderült terhességre gyanakodott a doki, de az uh szerint nincs se kívül, se belül. Tüszőket nem látott a doki, csak kevés szabad hasűri folyadékot. Megnyugodtam, mert nincs méhen kívüli terhesség, és ciszta sem.
Az eredménnyel visszamentem a dokimhoz, azt mondta biztosan volt már ovulációm, ugyanis a nyálkahártya vastag, és szerinte az is lehet már terhes vagyok. Hát elég kesze-kusza ez nekem.
Itt az uh-s papírom.
Sziasztok!
Babyboo, ha később volt ovu akkor szokott késni általában. az ovuláció utáni szakasz az a legtöbb nőnél egyforma hosszú. Ez alapján számolod, hogy mikor kellene megjönni, vagy van egy szokásos ciklusnap?
Virág, én pedig pont a magzatvizet nem akarom előbb. :) Kinek a pap, kinek a papné.:))
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban