Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Van már baba??? :)
Én megyek a klinikára délelőtt, remélem valaki megnéz. Még nem repedek meg a tüszők, érzem.
Csak az jutott eszembe, hátha beindul a szülés.:)
Az én babám nagyon rugdosott, ahogy mutatták.:)
Sziasztok!
Október végétől esedékes a baba-projekt. :)
Több, mint egy hónapja szedem a folsavat, másfél hete pedig kipróbáltam a Biotech USA Multivitamin for women, nőknek kifejlesztett vitaminját. Ebben a folsav mennyisége 400 µg. Ez kevés lehet teherbeesés előtt ez a mennyiség? Vagy kifejezetten terheseknek való vitamint kellene szednem? Mától elkezdek inni egy lúgosító teát is, amely szintén megkönnyítheti a teherbeesést. Eddig nem próbálkoztunk még, így nem tudom milyen esélyeim lehetnek, de próbálom megtenni, amit lehet. Szerintetek?
Most csináltam. Telihold! :)
Ja! Azt hittem mar lemaradtam valamirol!
De drukkolok neked es Annamarinak! :-)
Nem, vagy legalábbis még nem tudok róla ;)
Viszont azért csak abból a kispötyből indul ki, amit az UH láttunk :). Jó tudom, szokás szerint butuska vagyok. :)
le vagyok maradva...
Akkor ezek szerint nalatok is sikerult?
Hany hetes vagy?
Mizu csajok?
Virag? Mi helyzet?
Huuuuu!!! Reggelre lehet előbújik Alex??? Ez a telihold.... :)))
Szurkolok Virág!!!
Sziasztok!
hosszú nap volt
A CTG-n jo minden, egyszer megint bealudt a kis drága :) itt jobb oldalra kellett feküdni es ugy nézték, meg egy piros gombot is kellett nyomogatni h mikor érzem a mozgását ;)
Idő előtt behívtak, pikk pakk ment minden
A doki is pörgött, UH-n gyorsan megnézte minden rendbe volt, szuper gépe van 4D képet is mutatott elég morcis pofit vágott de amugy nagyon cukika volt,
Legközelebb 16án megyünk, akkor néz egy körül belüli súlyt is :)
Kiváltottam a Felicitas csomagot is.
Várom a hétfői fotózást, fogalmam sincs miket vigyek :(
Virág hamarosan jön a baba :) izgulunk értetek!
Vki iszik már vagy ivott málnalevél teát?!
Hejjj lányok!
Egy kicsit nem tudlak olvasni titeket és már mik történnek! :)
Virág, megint izgulok érted. Sajnos sok értelmeset nem tudok hozzászólni, mert a témában 0 a tapasztalatom.
Izahold, tök jó! Megnéztem a képeket a naplódban!
Én is nagyon szeretném már a babámat UH-n nézni, de még csak egy kis pöttyet láttam. Majd kiderül, hogy lesz-e belőle több! :D
Amúgy nekem is egész nap görcsölgetett a hasam! Valami biztos van a levegőben, vagy csak tudatalattiban szimultálok veletek! :)
Koszi! Aprob darabokban minden torles utan jon. Most a hasam is jobban faj. Kisugarzik meg mindig a derekamba. Varok es varok :D
meglesem a naplod
Egy egész dióhoz hasonlítva gondoltam, bocs, írhattam volna értelmesebben is.:) Még a végén ebből lesz valami, gyanús azért, hogy egész nap jövöget valami.:) Meglátjuk.:)
Feltettem az ultrahangos képet a naplómba. Csak 2D, és fekvőbe fért bele, de azért ki lehet venni a kis pofiját. :)
Tudja valaki hogy kell jelet küldeni valakinek?
Köszönöm az eddig küldött jeleket, de én nem tudom hogyan kell küldeni. :/
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban