Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Nekem is pont ez jutott eszembe. A ket kis csikocskabol mekkora nagy fiucska lett ♡
Emma nekünk vannak Auchan rugik meg body. Hát...nekünk rugi varrás mentén szetfeslett a body meg a pattentoknal mondja be az unalmas. Sajnos nekem nincs jó véleményem.
Virág emlékszem még amikor a teszteket mutogattad akkor a második csikert izgultunk most meg már szulsz. :)
Koszi! :) izgatott vagyok :)
Igen jo minosegiek. En az ujsagot nem lattam. Beszaladtam es hat a babareszleget mindig meglesem :) akkor lattam.
Na...hátha..szorítunk! :-)
én az újságot néztem, de abban csak a bodyk voltak benne. nekem rugi kéne még.
Te nézted is a rugikat? jó minőségűek?
Jaja tenyleg attol is lehet . Mar el is felejtettem , hogy nekem is neha fajt . Ha nem verzel es nem erosodik akkor szerintem semmi gaz :)
szerintem is normális ez, nekem sokszor volt.
hacsak nem görcsöl durván, akkor tutira nincs semmi baj, "csak" a növekedés.
Nyilalast erzek a huvelyembe. Faj a derekam es mensis fajdogalasaim vannak. Minden torlesnel jon a nyakos barnas . Meglatjuk. :) most erosebben faj mint amikor elkezdett kilokodni delben.
Tudom lehet a növekedéstol is. Érzek ilyen szurasokat is oldalt. Nem görcsölök csak tompán érzem. Talán most azért is furcsa, mert Miki mellett nem tudok annyit pihenni.
amúgy Marci is hihetetlen amit művel, meg nem áll egész nap! és szerintem sokszor azért is kemény a hasam...
Hát nem tudom...úgy látom mindenkinek ilyen fura érzései vannak ma, meg fájogatnak, valami van a levegőben...de ha téged megnyugtat akkor inkább hívd fel a dokid..az ártani nem árt..
viszont tudod! A méhed növekedésétől esetleg a szalagok húzódásától is lehet, nekem az elején sokszor volt ilyen..
Háátt...még az is bő egy hét..és már egy ideje fájogatsz, meg nyílik a méhszáj..szóval két eset lehet, vagy ilyen szép lassan fájogat és nem sok minden történik, vagy hirtelen beindul..szerintem 50-50% :-)
Ha egy oran belul nem csokken magneziumra es pihenesre akkor kerdezd meg a dokit.
Virág itt bizony már tényleg elindulni valami.
Nekem még fáj a hasam meg feszülest érzek. Égész nap ez van most pihenek vettem már be két magnéziumot 250mg.
Kezdjek aggódni menjünk orvoshoz?
Nekem akkor egy feltenyernyi jott ki utanna nem jott tobb uh ebven nem tok velemenyt mondani. Akkor azt nindta a doki h barmikor barmekkora darab kijohet. Ha teljes mertekben kijon akkor meg lehet ket ora vagy egy het is a szulesig
4. Darab. Ez most koromnyi. A dionyi mennyiseget egy egesz diohoz merjuk vagy csak a szelessegehez? Bocsi ez most buta kerdes. Mert szelessegre mar kijott az a dio :) csak atmeronyi mennyisegre nem. A hasam az fajdogal.
Igen en emlekszem. Szerintem nekem most darabokban fog
Jonni.
Az auchan ban akcios egy csomo babaruha. Pl. A body 479.-
rugdalozo 1299,-
En mar nem vettem , mert rengeteg a ruhank. De ha gondoljatok nezzetek meg! Nagyon cuki darabok voltak rengeteg meretben!
Nekem husz hetesen kijott egy darabkaja ha emlekeztek
Így van, max. csini leszel a szülőszobán..:))
:D hat kb. Igen. :) mindenesetre majd kiderul :) hajam kesz :D
nekiallok sutok kajat. Vegulis az elet nem allhat meg :) ha jonni akar ugyis jon!
Fél diónyi három darabban jött ki, jól értem? Hát Virágocska, nem akarlak elszomorítani, de ilyen kisebb darabok bármikor kijöhetnek ám.. Persze, akár a szülés előtt is. :) Izgi mindenesetre!
Ertem. De akkor ezek szerint a 20.-a igy lehet kizart mar nem?
Nalam meg jol elvan a wellnessbe a baby csak ideg vok mindentol. Meg faradt
Annyi meg nem jott. Kb. Fel dionyi a 3 darabbol.
Megint jott egy darabka pisiles utan.
További ajánlott fórumok: