Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Szerintem kérdezz meg más kismamát aki nála szült, egyébként meg úgy gondolom ha valaki amúgy is magánba jár a dokihoz (és ott is kifizeti a tarifát), akkor szülésnél adjon annyit amennyit gondol. Gondold el, hogy hónapokig fizetsz neki, a szülésnél meg lehet, hogy ott lesz egy órát? Adj neki annyit amennyit te gondolsz, amennyit szerinted megérdemel...
..és ezt most szülésznői szemmel is mondom..
Engem ha kérdeztek sosem mondtam ára, hanem azt, hogy amennyit gondol. Eleve lehet, hogy ami valakinek sok, az más simán ki tudja fizetni. Nem mindenki áll ugyanúgy...bár szerintem ez mindenkinek megterhelő kiadás.
Semmi baj? Szerintem olyan nincs! :-)
Hiszti mindenhol van, csak legfeljebb másképp...én sem úgy gondoltam, hogy nem oldottuk meg, és egyébként egy nagyon jó gyerekem van (mások szerint is), de csakis azért mert tudjuk kezelni, ismerjük a hibáit. Mi amúgy is elég következetesek vagyunk, amit egyik nap nem lehet, azt másnap sem, és a hisztinek sem engedünk..
Anna simán megcsinálta kicsinek is, hogy levetette magát a földre a bolt közepén, és ilyenkor semmi nem volt jó, egyszerűen fogtuk és ott hagytuk (más nem vált be), ne félj egy perc múlva jött utánunk! De inkább ez, minthogy engedjek a hisztijének..
A Barátnőmnél annó fájásai se voltak, teljesen zárt volt. Mégis megindították neki, már így is túl lépte a terminusát 2 héttel.
Az az oxitocin (aszem ez a neve) infúzió is csak fájásokat adott neki, de semmi több. Végül a műtőbe tolták be!
Én is oroszlán vagyok, de velem aztán gyerekkoromban semmi baj nem volt, legalábbis szerintem... ;)
Amúgy mi hárman vagyunk testvérek, és mindhárman kemény oroszlánok :D
Virág, elhiszem hogy kezdesz hogy biztos már türelmetlen lenni, (én is az vagyok, pedig nekem még messze a szülés:))de tényleg jó hatással vannak a szervezetedre ezek a "kis" fájások is, felkészítenek a nehéz órákra, ha tudsz közben pihenni, akkor az a legjobb!
Iza, ez a hálapénz dolog engem is érdekelne, mert nekem a doki nem mondott tarifát és már kérdeztem egy kismamit aki nála szült és ő is azt mondta hogy nincs fix tarifája. én akkor döntöm majd el az összeget, ha megvolt a szülés és látom hogy mennyi meló volt, mert lehet csak 10 percet lesz bent akkor meg adjak neki 100ezret? így is a terhesgondozásokra 10et fizetek... meg ott van még a szülésznő, na arról fogalmam sincs...
Én most hétfőn megyek erre a 32hetes UHra, én úgy érzem babóm farfekvésű megint de majd kiderül, mindenesetre érzem hogy hatalmasat nőtt mert a mozgása sokkal kiterjedtebb és fájdalmasabb lett.
Köszönöm! :)
Mindjárt babázhatsz Te is.
Köszönöm kérdésed! Furán érzem magam. Fájdogálok továbbra is, a hasam alja kőkemény, feszül, éjjel kétszer kellett mennem pisilni, és reggel óta legalább 5x voltam annak ellenére, hogy alig iszok.
Tegnap fájt a kézi vizsgálat, de gondoltam a doki miatt. Hát este mikor összebújtunk az is fájt... :(
Nem tudom mi lett velem.
Tusoltam de meg mindig fajdogal. Mondjuk tuti mire ctg hez erek elmulik. :D tuti front van. Faj a fejem.
Mi 18+ 5 lattuk elosszor a kukacot. Addig 99 szazalekra lanyt hittunk.
Tarifa hmm.. itt szolnokon 50.000 az indulo. Foorvosoke 70-120.000
ahol en szulok ott a doki nem mondott arat. Pedig tobbszor kerdeztuk.
Szyl én titkon egy kislánynak örülnék. Anyu is azt mondta a lányok kisebbek a tesóm a legelejetol kénytelen mond. :) Jó lenne egy vegyes páros.
Iza mi 30 ezer Ft adunk szülésre a gondozason 5 ezret fizetünk ha kérünk uh akkor 8 ezret. Bár ugye ez kisváros. Egyébként rá is kérdezhetsz vagy másoktól nem tudod megkerdezni?
Szerintem akkor tuti lány lesz..:-)
Mert a fiút már nagyon hamar látják!...meg a méretei alapján is gondolom! :-)
Akkor nektek is egy fiú és egy lány lenne :-D
:-) na de jó! Akkor egyszerre izgulhatunk!
Kíváncsi vagyok, hogy Marci megfordul-e addig! :-)
Amúgy múltkor már látták, hogy fiú vagy lány?
Úgy emlékszem, hogy azt mondtad, hogy talán fiú..
Sziasztok!
Annamari szoritok,hogy ez a hónap sikeres legyen! :)
Virág,mindent bele! Lassan anyuka leszel! :)
Hogy vagytok?
Én elég rosszul aludtam, többször keltem pisilni,fáj a derekam és keményedett a hasam is. :(
Holnap töltjük a 35.hetet! :)
Hát én annyira már nem is emlékszem, azt tudom, hogy nekem nagyon alacsonya a fájdalom küszöböm..mondtam is a szülésznőnek, hogy készüljön fel rám :-). De aztán azt mondta, hogy ügyes voltam..mondjuk nekem pont a vége, a kitolási szak, ami elvileg nem túl hosszú, az nagyon elhúzódott, és az nagyon nehéz is volt (húzták-vonták), de túléltem! Most is csak ezért félek, mert sajnos a végéről nincsenek túl jó élményeim...
Amúgy én kértem epidurált, és nekem az sokat segített, mert pont akkor mikor már jobban fájt, akkor kaptam..és szerintem az indítás rosszabb, mintha magától indulna, mert ahogy megkaptam az infúziót nekem már az elejétől fogva 3-5 perces fájásaim volt (10 órán keresztül), és csak az erőssége változott!
Szóval szerintem hidd el, hogy jók ezek a jóslók, mert legalább tudod, hogy milyenek a kezdeti fájások...és jobban fogod bírni, mint ha azt sem tudnád, hogy milyen! :-)
Sziasztok!
Virág pedig nagyon drukkoltam. Már nincs sok hátra. :)
Nekem nem voltak josloim vagy legalábbis nem éreztem őket.
Annamari nagyon drukkolok. Ma hogy vagy?
Szyl én is aznap megyek a genetikai uh-rá.
Hát igen..tudod..a szülés beindulásának egyik feltétele a RENDSZERES fájás (vagy ha elfolyik a víz), anélkül nem tud a fejecskéje haladni lefelé, ezáltal tágítva a méhszájat...
De hát azért neked már nincsenek heteid hátra, hiszen van egy végleges időpont amikor indítják!
Szóval te még a szerencsésebbek közé tartozol, mert van akinek csak a kiszámított terminus van meg, és ha addig nem indul meg még akkor is egy hétig legalább bent tarthatják miután elindítják..
én Annával így jártam..terminus után 6 nappal indítottak..mondjuk nekem nem voltak jósló fájásaim, ő nagyon jól érezte magát odabent :-)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban