Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jaj! :)
Mindent bele,kitartás!
Logikus! Köszönöm! :)
Nem vagyok egy agytröszt mostanság..de komolyan, egyszerűen cserben hagy az eszem.. Ti nem tapasztatok ilyet? Mondtam a férjemnek, aki helyett sokszor kell gondolkodnom, hogy szedje össze magát, mert nem vagyok 100-as..:DD
Bizony! Az biztos, hogy különbözőek a gyerekek, és nem lehet őket összehasonlítani, mert más az alapanyag! :))) De a következetesség, és a nevelés- a szó nemes értelmében- nagyon fontos. Azért nemes értelmében, mert az ember nevelheti sokféleképpen. De amikor a saját határaidat is átléped, csakis a gyerek érdekében, én azt már nemesnek nevezném inkább. Nagyon nehéz az embernek a saját határait átlépni!
Bizony, sok ember mesélte, hogy mindent a gyereke alá tett, és azok a házat, autót sem becsülik semmire...és olyan szomorú volt az arca. Ő megküzdött mindenért.. Bár a másik véglet sem jó persze, aki semmit nem ad a gyerekének. Valahol itt is az arany középút a jó! :)
Azért kapja az Oxitocint mert nem rendszeresek a fájásai, és nyitva van a méhszája.
Ettől rendszeresek lesznek, illetve burkot is repesztenek, a lényeg: ma már BABA lesz :-)
Igen...én is így gondolom..
Nálunk működik, szerencsére a férjem meg én is ugyanúgy gondolkodunk, úgyhogy nincs olyan hogy az egyiknél lehet, a másiknál nem. Megegyezünk teljesen a nevelés kérdéseiben.
Egyébként anyósom mondja mindig, hogy nagyon szigorúak vagyunk. A következő mondatában meg: hogy Anna milyen jó gyerek. De kérdem én, mitől jó? Pont lehet, hogy attól, hogy szigorúak vagyunk, ami egyébként szerintem nem szigorúság, csak következetesség..egyébként meg a gyereknek kellenek határok, amit persze a szülő szab meg. Nekik is biztonságot nyújt az, ha meg vannak húzva a határok, mert akkor tudja, hogy mit lehet, és mit nem..
Nagyon drukkolunk, küldjük az engergiákat!!!
Az oxit mondjuk nem értem, bár egyáltalán nem értek hozzá, de nem úgy volt, hogy EDA lesz. Jszyl, ilyenkor is adnak oxit?
Húha!
Jó nagy baba lesz nektek is! Még egy hét alatt is fog nőni! Akkor lassan nálatok is meg lesz!
Igen, ez a nevelés dolog nem egyszerű.
Emiatt kicsit be is vagyok sz***-va, mert nem vagyok az a következetes típus, meg egy-két szép pillantás, és már az eszemet félre is teszem! :(
Ilyen tére nagyon bízom a páromban, mert ő ebből a szempontból pont az ellentettem, szóval remélem mindig visszapakolja a helyére az eszemet :) Úgy mond!
A következetesség nagyon fontos! Emiatt senki nem lehet rossz anya! Ezt már láttam Nőrévremen is. Sajnos ő a gyerekeit úgy nevelte, hogy mindent megkapjanak (inkább szószerint halálra dolgozta magát), de a következménye az lett, hogy nem becsülik a pénz értékét. :( Talán majd most elkezdik, mert most már felnőttek, lassan a saját kenyerüket keresik majd meg!
Szóval rajta láttam, hogy nagyon nem egyszerű dolog ez. És még kicsikorban meg kell fogni, mert utána már csak utána szaladhatsz!
Juhuuuuu! És 10.-én pénteken! :))))))
Ügyes legyél! Bár tudom az leszel úgyis. Jajj nagyon izgulok!!! <3
Jujjj, de nagyon izgi!
Most már tényleg néhány óra és babázol! :)
Már alig várom a képeket? Raksz fel amúgy? Ezt nem is kérdeztem még:) De ha nem, akkor is várjuk a beszámolót :)
Gondoltam :-)
Szerintem pikk-pakk meglesz!
De jó!!!!!!!!!!
Szuper hírek!
Sejtettem én, hogy nem jöhetsz már haza!
Látod, hogy milyen jók is voltak ezek a jósló fájások! Így legalább már kinyílt a méhszáj, most már csak erősödnie kell, meg gondolom majd repesztenek burkot!!!
Igen..ezzel én is így vagyok..
Nálunk úgy van, hogy ha megyünk boltba, egy valamit kaphat (persze nem nagy dolgot)..nálunk és a fél boltot képes lenne kipakolni! De mi is megmondjuk neki, hogy nincs erre pénzünk...tudja meg azt, hogy milyen, hogy minden nem vehetünk meg, amit szeretnénk! Így is egyértelmű, hogy ő az első, és mindent megkap! De elkényesztetni nem szeretnénk...
Főleg, most hogy jön a tesó, most meg aztán főleg meg kell gondolni, hogy kinek mit veszünk..
Függ ez sokmindentől, ha csak a horoszkópnál maradunk is, hiszen ott van még az aszcendens, a hold, a vénusz, és ezek csak a legfontosabbak.:)
A fiam tudott úgy nézni, hogy mindenki elolvadt körülötte..:) Meg olyan szépen kérni...:))) Aztán persze, amikor minden boltban kapott valamit, egy idő után el is várta volna. Na, ekkor vetettem ennek véget. Elkezdtem mondani, hogy nem kérünk, köszönjük, persze akkor is mondták, hogy adnak, de kezdte felfogni, hogy mit is jelent az, hogy idegen.
Egyszer emlékszem egy bácsira, aki rám szólt, hogy miért nem veszi meg ennek az aranyos kisgyereknek azt a valamit (már nem tudom mi volt épp). Mondtam neki, hogy maga ne foglalkozzon az én pénztárcámmal...:D Elég bunkónak éreztem magam, de nem volt kedvem elmagyarázni, hogy az előző két boltban is kapott valamit, még mennyit kellene vásárolnom neki. Meg hát én tudom, mennyi pénzem van. Sokszor nem is a gyerekkel volt nehéz, hanem a rokonsággal meg a boltosokkal... Úgy érezte az ember, hogy xar anya, ha nem veszi meg a fél boltot. Na, azóta ezt megtanultam, és már sokkal óvatosabb leszek.:) Nem érdekel, ki mit gondol már.:)
Lányok, melegfront van most vagy mi???
én ma olyan rosszul vagyok, hogy már remegtem és szédültem az előbb evés közben:(
Annamari ezek talán még jó tünetek is lehetnek. :) Nagyon drukkolok. ;)
Szyl Miki is oroszlán hát nem egyszerű eset az biztos. :) A következetesség nálunk is alap nevelési elv. Enélkül nem sokra mennenk.
Mondjuk most hogy mondod... Berémlett, hogy Anyukám mesélte, hogy csecsemőnek viszont olyan voltam, hogy ha nem akkor kaptam a tejcsit, amikor én gondoltam, akkor úgy behisztiztem magam, hogy levegőt nem voltam hajlandó venni, kékültem meg minden.
Kórházban is kötötte ki emiatt, de ott is csak az állapították meg, hogy hiszti ez! :)
Nálunk a Párom volt olyan kicsinek, hogy hanyat vágta magát, ha nem úgy volt, ahogy ő akarta. Csak ezt ő az Anyosómmal az utca kellős közepén játszotta meg :D Pedig ő rák, bár nem tudom, hogy azok mennyire akaratosak. Ennyire nem vagyok otthon a csillagjegyekben.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban