Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Nekem azt hiszem lánnyal sokkal könnyebb lenne, mert hárman is neveltek engem mint lányt. És sok jó példa van. ;) Több is mint amivel éltem.
Páromnak meg biztos könnyebb lenne fiút nevelni.
De ahogy a sors/Isten döntött!
Szeretnénk majd a genetikai kockázat miatt, és amúgy is örökbe fogadni. Amúgy átlag alatti volt a kockázat, csak mi pontosan tudtunk róla, hogy mi a helyzet.
Jó fiú név az már van, a lány még nagyon kétséges.
Martin Adam (F. M.)
Nehéz a két vezetéknévhez, egy szép kettőst találni, ami kifejező is, és ízlésünk szerint is. És persze főleg a gyerek is jól jár vele.
Bár van már lista, ...
A derék kerületed nem nőt? :O Bár nem tudom, neked mennyi volt az elején. ;) A pocak azért pocak, mert megnő(tt)? ;) Bár tény milyen fekvésű a baba, az sokat változtat a képen.
Nekem szakmai ártalom a derékfájás, szedek is rá táplálék kiegészítőt is, meg úgy is étkezem és öltözöm még civilben is, hogy védjem, amúgy meg tehermentesítve is van a mentősruhában részlegesen és védve.
De tudom a hormonok ilyenkor el tudják vonni például a kalciumot, és ott van a testsúly kérdés és testtartás. Máshova, előrébb kerül a testsúly középpont.
És derék a bőséged?
Nekem eddig hullámzó, elmúlta a napi egy tucat hányás, volt nálam eü-s hányótasak - itt patikában is kapható. Pizsama zseben vagy kabát zseben is volt, és van biztos ami biztos. De egyik napról a másikra elmúlt, mintha elvágták volna, állítólag normális is jó a dokim - férjem régi barátja és kollégája, és csak reggel émelygek, viszont a baba éjszaka a két cseppet is kirugdossa belőlem 2-3 óránként. Úgy hogy nem szikasztom ki magam. Ilyenkor napközben nyugodtabb. Lehet bagoly (lesz)? ;)
Bár azért reggel óta is 5-szőr voltam pisilni, csak ilyenkor nincs visszaalvás vagy várakozás rá. Viszont most meg álmatlanságban zsibadók mintha napon ülnék, úgy vagyok, még jó, hogy holnap megyek kontrollra, azaz visznek a "házból egy nő". - doki visszahívott, mondta jó akkor holnap ennek is jobban utána járunk majd. Addig ne aggódjak, egy nap, ebben nem a világ. Amúgy korrekt, nem kivételez velem. Nem is tehetné, de nincs is szándékában.
Én organikus testápolót használok, direkt állapotosoknak a méreganyag ellen is és striák megelőzésére.
Akkor a hajrában vagy.
Csatlakozom. Annyira édes volt a leírás.
Boldog szülinapot Árpikának!
Nekem nekem még szűken 32 hetem van.
Te most, hogy tudsz piheni?
Én tartok tőle, hogy addigra pedig nőiesen sportos vékony vagyok, vagy pont azért teljesen szétrepedek. ;)) Pár így is meg van az "alapcsík".
Szerintem alap. Magyar vagyok, és német nemzetiségi. És ez a kettő szívemben egyenlő.
Bár férjem apja magyar volt, ő csak pár szót tudd magyarul, de így is két nyelven beszélt és ért. És németül folyékonyan hibátlanul beszél. Ő belgrádi magyar apától, és szerb és horvát teljesen vegyes családból származó anyától lett szerb anyanyelvű. Jugók meg németül tanultak érthető okokból, neki meg nagyapja aki magyar volt, csak volt KundK-s, szorgalmazta kiskorától a németet nyelv tudást férjemnél. A magyar is megvolt 6-8 éves koráig, de iskolában német volt, a szerb mellett. Bár a férjem ért szerbül 1991 óta nem beszéli a nyelvet. Fájó sebek. :(
Bár a párom is örül, hogy két nyelvű lesz a baba. Az övezeték neve magyar, az enyém német. ;)
A gyerek megkapja mind a kettőt.
Igen. Sőt a családban a többi kint született mesze. Mondjuk ő is Bécsi baba lesz. ;)
EÜ-s gyakorlaton már pelenkáztam is, sőt végzet ápolóként (háromféle végzettség és ötféle papír is van ebből is nekem).
Élőbabát is. ;) kórházban. Nemcsak gyakorló oktató "próbababát".
Bár amúgy sürgősségi balesetis munkát végeztem, és fogok, majd több mint egy év múlva újra.
Most tovább képzéseben gondolkodom.
Bolond egy terhességem van. ;)
Bagoly baba? A szülei után úgy látszik sportos lett a baba, miatta jó ha összefüggően alszom hat órát, azt is két három naponta, és napközben. Mert a gyerek bagoly. És éjszaka 2-3 óránként küld pisilni. Volt hogy szinte semmit nem kellett.
Igen mozgékony, mondjuk 6-7 héttől mozognak a picik.
PS: De legalább alszom napi 8-9 órát.
Egy örömhírt akarok megosztani Veletek!
Ma Árpika is belép az 1 évesek táborába, pontosan 17.45 perckor!
El se hiszem, úgy elrepült ez az 1 év!
1 éves státusza 11kg, 81cm. A védőnéni mondta hogy átlagon felüli de tökéletes.
Zabálnivaló mikor reggel fel kell, átmegyek hozzá és dobja a puszit! Leírhatatlan érzés!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Jó sok mindenről lemaradtam! Bocsi majd igyekszem többet olvasgatni benneteket!
Gratula az újdonsült kismamamáknak!!
TRixi kitartás! Mennyi van még ?Izgulsz?
Sziasztok!
Trixi nekem sem mérték a baba hosszát, de nem is lehet ilyenkor már túl pontosan, de biztos nem lesz mini baba. :-)
Barát. Á. gratulálok a babához. Milyen jó, hogy szeretnéd majd, hogy tudjon magyarul a pici.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban