Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Azt a, és örülök, ha komplikáció nélküli szülés volt.
Jó egészséget a szép nagy családnak!
Köszi!
Hihetetlenül gyorsan megy! :(
Juuuuj, de jóóó!! Gratulálok!!:)
Hát igen, innentől még gyorsabban nőnek, a csuda vigye el, hogy ilyen gyorsan megy az idő...:) Ugye?:) Most születtek és tessék!
Sziasztok!
De jó felőletek is hallani Zoknibaba! Örülök hogy jól vagytok!!!! :D
Ma készülődtünk fürcsihez ilyenkor megszabadítom a pelustól, meg pucérkodik :D nagyon élvezi mindig, és ma egyszer csak elindult :D Tett pár lépést, nagyon édes volt, aztán utána még 2x megismételte. Majd kiugrottam a bőröm, apának meg kiabálok úristen apa úristen, azt hitte vmi baj van, de mondom csak elindult :D
Basszus mindjárt felnő!!!
Puszi
Márti 55 centivel született én magam 170 centi vagyok apukája meg majdnem 190. :) Volt honnan örökölni a magasságát.:)
A harmadik baba nálunk minimum jövő nyár vagy ősz. Szólók mindenképp majd.
Nem lesz könnyű az eleje az biztos. De megéri.:) Nálunk ugyan két és fél év van köztük, de az első pár hónap piszkosul fárasztó volt.
Zoknibaba, de jó, hogy jelentkeztél!:) Gratulálok, szép nagy a kislányod, nem mondja a doki! Jó hosszú a korához képest!:) Márk is igen megfontolt gyermek, de most már a mászást olyan tökélyre fejlesztette, hogy öröm nézni.:))) Sőt, ha elengedi, amibe kapaszkodik, úgy is le tud csücsülni a fenekére profin.:DD Az jó, ha megfontolt.:)
Köszönöm a gratulációt, már alig várom a jövő hetet, hogy lássam is uh-n, remélem, minden a legnagyobb rendben van!!
Majd írj ám, ha jön a harmadik baba.:) Nekünk is picit meglepi volt, azóta csak jár az agyam, hogy mi minden lesz másként, mint terveztük, de végül is nem is olyan nehéz, ha már jön, gyorsan átáll az ember, pár nap, hét és már kész a is a terv a jövőre.:))) Persze, meg is kell valósítani, de remélem, minden ok lesz!:)
Sziasztok!!
Jó rég nem jártam itt, de most itt vagyok. :)
Először is Izahold gratulálok Nektek!! :) Ez nagyon jó hír. Drukkolok, hogy harmadjára kislány legyen. Nekem a kiscsajjal sokkal durvább tüneteim voltak és nagyon sokáig. Összeségében ezt a terhességet rosszabul viseltem mint az elsőt.
Olyan durva, hogy már egy évesek a babáitok. Mikndnekinek jó egészséget kívánok. :)
Trixi üdv Neked. Kitartás a vége a legnehezebb és a legfárasztóbb, de a kisfiad majd mindenért kárpótol.
Velünk minden a legnagyobb rendben van. Márti most 8 hónapos még nincs egészen 9 kiló és kb 76 cm. Egy hete kezdett el mászni és már a csücsüléssel próbálkozik egy ideje, de elég megfontolt egy kiscsaj. Nem igen siet sehova. :)
Miki ahogy elkezdte az ovit egy hétre rá lenáthásodtunk elég nehezen megyünk ki belőle. Sajnos én is már két hónapja náthás vagyok, de most már látom a végét és talán ki mászunk belőle.
Mi is gondolkozunk egy harmadik babán, de most még várunk egy kicsit mert így se unatkozunk egész nap.:)
Az egyik ismerősömnek kisfia van, ő az egész terhességet vègig hányta, sajnos mèg kórházba is került.
Szerintem erre nincs szabály, mindenki máshogy viseli.
Készülődik kifelé :)
Hajnalban már arra ébredtem h 4-5 perces fájjásaim vannak, előtte nem volt. De azon a héten 2x is véreztem plusz a nyákdugó is.
Figyeld a jeleket!
:)
Én pont úgy tudtam, hogy a lányos kismamák viselik nehezebben a terhességet.
Nekem semmi bajom nem volt a terhesség alatt, teljesen tünetmentes volt végig.
Illetve még azt mondta főnököm (Biológia és genetika őrült :D, de nem tanulta, csak hobbi), hogy a lányos anyák vannak rosszul, illetve azok a fiús anyák, akiknek egyezik a vércsoportjuk a babával. Hogy ebben mekkora igazság lehet, arról gőzöm sincs. :)
Köszönjük a szülinapi gratulációkat!
A szülőkkel és keresztszülőkkel voltunk ebédelni, 1es alakú tortát csináltattam fehér marcipán bevonattal, kékkel meg rá volt írva a neve, plusz figurák. Jól telt nagyon!majdnem sikerült el fújnia a gyertyát is :))))
Örülünk hogy ilyen szép idő van még, jókat sétálunk!
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Rég jártam erre! Igyekszem majd többet olvasni benneteket!
Izahold szívből gratulálok, csodás hír!
Megy a drukk h kislány legyen!
Trixi veled mi újság, hogy vagy?
Úgy elröppent 1 év, olyan gyorsan nőnek!
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban