Hüvelygomba (beszélgetés)
A grapefruitcsepp az nagyon jó, de az nemcsak a gombát öli ki, hanem a laktobacilust is.
Úgyhogy azt vissza kellene állítani.
Lányok!
Már többeknek segített itt a hoxán... én 9 évig szenvedtem....a megoldás protexin candid plus!
Most már tudom csak a megfelelő természetes! bogyót kellett megtalálnom.
Sziasztok még mindig semmi változás :S még mindig van :S Kezdem már nagyon unni ezt a kezelést mert feleslegesnek tartom! Semmit nem használ :( Még mindig van folyásom már komolyan mondom a t..öm ki van vele :S Mondjuk most kis viszkető piros pöttyöket nem észlelek. De ez akkor is borzasztó hogy az orvos csak rá üt a hasára és fel ír valamilyen gyógyszert és mi meg ki nyalhatjuk vele a seggünk! És a pénzt meg el kéri mintha annyira szegény lenne....
Hallottam egy olyat hogy a tengeri só el mulasztja de nem tudom igaz lehet vagy nem.
Mit gondoltok?
Nos, nekem december elején derült ki, hogy candidám van. Erősen viszketett nemcsak a hüvelyem, hanem a végbelnél is. Sőt a fejem, és máshol is a testem.
Kaptam Nistatint, szedtem másfél hónapig, valamint grapefruitmagcseppet előszőr 15 cseppet egy nap, majd 2x 15 cseppet.
Kaptam Gynevac injekciót.
Tegnap voltam kontrolon és teljesen elmúlt minden.
Ja és természetesen keményen diétáztam.
Mások azt mondják, hogy egy ilyen kúra akár több hónapig is tart, de nálam ez nem tartott annyi ideig.
Mi is gumival szeretkezünk mikor már nem bírjuk tovább. Sztem ugy nem lehet baj.
Én most kínomban már rendeltem mindeféle természetes gombaölö kapszulát mint a fokhagyma kapszula és a retekcsíra kapszula. Ezek gombaölő és gyulladáscsökkentőek. Hamár a gyógyszer nem használt...
sziasztok nem tudom de lenne egy kérdésem. Nekem írtak fel a doki kenőcsöt azt kell a hüvelybe nyomnom, este szoktam mert akkor nem mozgok, és nem tudom hogy jó e hogy ha reggel fel kelek ki folyik a krém és nap közbe is folyik :S Szerintem ez nem normális dolog szerintem nem kéne hogy ki folyón :S
Kinek volt még hasonló élménye ezzel? Mert így nem volt értelme meg vennem a gyógyszert :S
Sziasztok!
Lassan 2 hónapja kínlódok... Viszket a külső nemi szervem,más panaszom nincs. Használtam először Canesten kombit,de nem hatott. Pár napra rá elmentem orvoshoz citologiára, ahol a doki írt fel nekem is és a páromnak is Mycosist gyno 1-1 db-ot kellett bevennünk. Nekem csak nem akart elmúlni a minden napos enyhe viszketésem. Megjött az eredmény. P2 és gyulladást mutatott ki. Mivel sokat kell várni ehhez az orvoshoz,mert magánorvos,így elmentem ambulanciára 2hete ahol kedves volt a doki és azt mondta h ez vegyes fertőzés. Baci is és gomba is és gyulladás is. Adott rá Klion D 100at(10db hüvelytabletta) és Fluconer kapszulát.4db-ot,de barátomnak is és nekem is 2db-ot kellett belőle bevenni 1héten 1et. A hüvelytablettából csak 7et tudtam elhasználni mert megjött a vérzésem,de a tablettát már mind bevettem. Csak sajnos még mindig érzem időnként a viszketést. :(:(:( Iszom a grapefruit mag kivonatot,de már teljesen el vagyok keseredve. Amint tudok visszamegyek dokihoz,mert mondta h menjek kontrollra. Miért nem segítenek a gyógyszerek? :( Ilyenkor mi a teendő?Hónapokig gyógyszerezzem magam és emiatt ne legyen nemi életem? :( Sorstársak,ti hogy kezeltétek ki magatokat?
Sziasztok!
Én már mindent próbáltam, akár életmódváltoztatás, akár kezelés, de semmi sem segített 6 évig. Utoljára a Rózsamézet próbáltam, és ez eltüntette. Hűlt helye a hüvelygombának, és az égő, viszkető érzésnek. Én ezt ajánlom mindenkinek, akinek baja van.
Én is már nagyon sokat költöttem rá és már kiakaszt.
Jövő héten újra nőgyógyász. Remélem találok már valamit ami segít.
Szia!
Én most kaptam be a 3 dik Gynevacot, nekem segített.
Még 2 van hátra.
Hát igen :( Én már nem próbálkozom semmivel ha ez a gyógyszer se segít amit most fel írt az orvos akkor kész így maradok :S Nem fokok 10ezreket költeni gyógyszerre ha nem is segít :(
Vagy ki próbálok valami természetes gyógyszert.
Ha ez kicsit jobb kedvre derít, nagyon sokan szenvedünk ebben.
Végre lehetne egy normális kapcsolatom és 6 hete nem tudok megszabadulni a gombától. Mindent próbáltam már :(
2 napig azt hittem meggyógyultam,nagyon örültem neki. Aztán újra kezdődött minden az elejéről,már hetente járok nőgyógyászhoz :(
Én is el vagyok keseredve mint te.
Szia!
Tudom min mész át ,mert én is átmentem ezeken,és csak rosszabodott a dolog.Szívesen elküldöm neked privátba a pyassanos kúpnak a receptjét ha gondolod,körzeti doki beviszi a gépbe a hatóanyagokat és utána ki is tudja neked írni.De ne így állj hozzá,mert minden betegségből meg lehet gyógyulni!
sziasztok!
Nem sok javulás van :S pedig szedem a gyógyszereket amit írt az orvos :S de semmi még minddig folyik ás ugyan azok a tünetek ami eddig, úgy érzem ez már nagy betegség :S és nem akar el múlani :S
Így maradok :( nekem már semmi nem hat :(
Sziasztok!
Másfél hónapja voltam nőgyógyásznál különböző panaszokkal(ég,viszket,kisebesedik,sűrű folyás stb - soha nem akar elmúlni, sűrűn visszatér). Megállapították, hogy nem csak gombás fertőzésem van, hanem bakteriális is(tenyésztést nem csináltak, mondván nincs értelme, mert minden van odabent..). Elkezdtem egy gyógyszeres, kúpos, kenőcsös kúrát, 10 napig csináltam, mellé elkezdtem a Candida diétát, most voltam méhszájseb fagyasztáson és a végén felírt az orvos egy jóbaci visszahozó kúpot.
A kérdésem az lenne, hogy valaki végigcsinált-e már hasonló dolgokat, mik a tapasztalataik, a diéta mennyiben segít? Milyen készítményeket ajánlotok? Méhszájseb fagyasztás után mennyi ideig egészséges a folyás?