Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
1480. indi66 (válaszként erre: 1477. - Kisbaris)
2011. márc. 3. 15:02
én is örülök és nagyon köszönöm a sok segítséget :)
1479. kisbaris (válaszként erre: 1478. - Pipicsibe)
2011. márc. 3. 14:30
DM, gyógyszertár. kb 2500-3000 Ft helytől függően.
1478. Pipicsibe (válaszként erre: 1476. - Indi66)
2011. márc. 3. 14:18

"protexin ghynopilussal"

Ezt hol lehet megvenni, vagy megint a kedves nőgyógyásszal kell küzdeni, hogy:"majd én jobban tudom mi kell nekem, nem majd én jobban tudom mi kell neked... :S:S:S"

1477. kisbaris (válaszként erre: 1476. - Indi66)
2011. márc. 3. 14:12

indi66!

Nagyon örülök, hogy neked beváltak a praktikák, remélem sokáig sikerül megtartanod ezt az állapotot!

1476. indi66 (válaszként erre: 1474. - Pipicsibe)
2011. márc. 3. 11:52
igen az ondó is beindítja a masinát:D én jónak tartom a teafaolajat, és úgy is jónak tartottam h tampont bele mártottam natúr activia-ba és cseppentettem még rá 3 csepp teafát. éjszakára vagy nappal pár órára. nekem enyhítette a viszketést. most valamit nagyon jól csináltam mert a szine is szép nincs folyásom és nem is viszket. a belekkel is kapcsolatban áll a gomba. ajánlom a protexin candid plus-t. 60 db kapszula van 1 dobozban, 7 féle probiotikus baktérium faj, grape fruit magkivonatot tartalmaz és fokhagyma kivonatot. irrigáltam teafával és mikor elmúlt a viszketés azonnal tömtem magam a protexin ghynopilussal. ez hüvelykapszula és még ezután 2x most a héten tejsavas irrigálás. nagyon jól érzem magam. de tartok tőle h majd ez is elmúlik egyszer. ja és eszek grapefuitot is minden nap 1 nagy gyümölcsöt. na egész jó még az emésztésemnek is. nekem ezek jöttek be eddig. és ha a doki írna fel valami hüvelygyógyit én nem váltanám ki. ez többet ér. és erre magamtól és az itteni kedves hoxásoktól vettem az ötletet. megköszönöm nekik :)
1475. Sly001 (válaszként erre: 1473. - Indi66)
2011. márc. 3. 11:49
Nekem is magas a vasam.Elég idióta orvosod van,már bocsi...A vas nem függ össze a vérrögösödéssel,azt a PLT érték jelzi a vérképben,ha van esetleg trombózishajlamod,mert sűrűbb a véred.
1474. Pipicsibe (válaszként erre: 1473. - Indi66)
2011. márc. 3. 11:22

Teljesen együtt érzek veled! Nem teljes az élet így!

Én 15 éves korom óta küzdök ezzel a szarral.

Most tulajdon képen mi a jó, mert nem tudom eldönteni.

a.) savas kémhatású a hüvely, savas dolog kell bele, a gomba nem szereti a savasat.Nem szereti a savanyút.

b.) lúgos dolgot nem szereti.

Most melyik?

Hidd el egyik pasi sem tolerálja igazán a szexmegvonást. Mivel rajtuk nem látszik, nem érzik, nekik nem számít és azt hiszik ez is egy hiszti. Az enyém még azt is megkérdőjelezte, hogy ez a fehér "nem lehet hogy normális, lehet hogy nincs is semmi bajod". Aztán ha nem vagyok vele, nem tudom biztosan, hogy keni-e magát, merthogy nincs tünete, neki viszket, neki nem olyan a bugyija :):)

Nagy a valószínűsége, hogy a problémák nagy részét a férfiak gondatlansága és a sperma együtt okozza.

Állítólag van a DM-ben egy olyan, hogy orvosi szappan (folyékony), ami öli a gombákat. Egy doki azt mondta, hogy a pasinak azzal kell mosnia, a fityma alatt is, bőségesen. Ki fogom próbálni, azt talán megteszi a kedves hitetlenkedő párom :)

És azt is olvastam, hogy az ondó ellúgosítja a hüvelyt és hogy emiatt is beindul a gomba-masina...viszont az óvszertől is...

Dédanyáinknak volt igazuk, csak akkor szexeltek, mikor gyerek kellett XD

1473. indi66 (válaszként erre: 1472. - Pipicsibe)
2011. márc. 3. 09:11
szia. intim mosakodó gélt, a saforelle-t javasolták nekem is pont ezért mert lugos egy kicsit. végül én nem vettem. ezeket amiket leírtál mind kipróbáltam. a teafa tényleg jó joghurt-al is. és a tejsavas cuccok azután kellenek miután megvolt a pusztítás tehát gyógyszeres kezelés illetve teafa olajos kezelés után stb. én pl szedem a pritexin candid plust. előtte csináltam teafás irrigálást, joghurtos tampont is raktam így fel h volt rajta pár csepp teafa. azután pedig protexin ghynopilus-t használtam. úgy tünik bejön. nagyon remélem. 1 éve küzdök vele 19 éves vagyok szóval gondolhatod h ki lehetek akadva. járjak már úgy valakivel h közben sex megvonás. a fiatalok többségének ez nem jön be. :/ szoval... egyél sok grapefuitot, a gyümölcsöt. finom én szeretem. de eközben nekem sok a vasam, ma a háziorvos azt mondta h ha elesek és elindul egy vérrög akkor meghalok. ne egyek pont olyanokat amik a gombára jó mert az elősegíti a vasfelszívódást. hát tökre kiakadtam. most tényleg nemtom mi a f.szomat csináljak. de bónuszban kaptam tőle +1 igazolt napot. na ehez mit szólsz. kib.szott orvosok :/
1472. Pipicsibe
2011. márc. 2. 23:54

Tudja valaki, hogy mi az a "francia intim mosakodó"?

Ami nagyon fontos, és nem igazán értem az orvosokat, de nyitott vagyok persze, hogy miért javasolják folyton a tejsavas cuccokat, ha az ember candidás. Ugyanis ez a gomba imádja a savas közeget. Próbáljon meg valaki makacs gombás folyás esetén felnyomni egy tejsavas kúpot éjszakára. Garantálom, zokogva ugrik ki az ágyból 10 perc múlva. Nagyon felerősíti. Nekem a védőnőnk javasolt egy francia intim mosakodót, ami kicsit lúgos is. Gyógyszertárban biztosan lehet kapni, igazi felüdülés. Irrigálásra a körömvirág és cickafarkfű tea jó erős keveréke szintén csodás.

1471. Pipicsibe
2011. márc. 2. 23:39

Grépfrútmag-kivonat

Ez a természetes kivonat elsősorban fertőtlenítő hatása miatt közkedvelt. Nagyon erős immunerősítő, így véd a fertőzésekkel szemben. Sok más mellett remekül alkalmazható belsőleg vírusok, baktériumok és gombák kiirtására, például candidiázis ellen. Hüvelyi fertőzéseket úgy kezelhetsz vele, hogy a tejsavas öblítőbe cseppentesz húsz csepp kivonatot, majd ezzel irrigálsz egy-két napig. Ez a módszer javasolt akkor is, ha gyógyszeres kezelést kapsz. A kivonat kapható gyógyszertárakban, drogériákban és bioboltokban is, körülbelül 1200 forintért.

1470. Pipicsibe
2011. márc. 2. 23:38

Joghurt és teafaolaj

Az élőflórás joghurtok olyan tejsavképző baktériumokat tartalmaznak, melyek segítséget nyújtanak a hüvely savas környezetének helyreállításában. Amennyiben enyhe folyást tapasztalsz, érdemes kipróbálnod az alábbi házi gyógymódot. Keverj el két-három kanál joghurtot langyos vízben, és irrigálj vele.

Ügyelj rá, hogy mindig kizárólag élőflórás joghurtot használj! Tovább erősítheted a hatást, ha a joghurthoz az irrigátorba pár csepp teafaolajat cseppentesz. Ezt az olajat már régóta alkalmazzák nőgyógyászati problémák kezelésére baktérium-, vírus- és gombaölő hatása miatt. Nagy előnye ezen kívül, hogy nem károsítja a nyálkahártyát.

Teafaolajjal készíthetsz ülőfürdőt is, hogy a kezelést teljessé tedd. Néhány csepp olaj a fürdővizedbe, és már kész is a kellemes, gyógyító fürdő. Teafaolajat drogériákban és bioboltokban vehetsz, ára körülbelül 700 forint.

1469. Pipicsibe
2011. márc. 2. 22:25

Csak stílszerűen:

[link]

Úgy látszik már ilyen komoly és globális a probléma.

Kesernyés humorral...hm...

1468. Pipicsibe (válaszként erre: 1455. - Puma86)
2011. márc. 2. 21:49
Ne borotváld, csak vágd nagyon rövidre. Én hajvágógéppel csinálom. Lehet, hogy van valami kis szemölcsöd, amit állandóan megvágsz, vagy a borotva nem elég steril. De az is lehet, hogy kemény a bőröd és ahogy nő a szőr, begyullad. Nekem is volt már ott csúnya, gyulladt szőrtüsző. Ha nagyon rövidre vágod, akkor nincs minek begyulladnia.
1467. Pipicsibe (válaszként erre: 1450. - Andoka77)
2011. márc. 2. 21:45

Hasonlóképpen érzek! Én is jártam már néhány helyen a kis édesek miatt! Azt áruljátok el nekem, mert egy kicsit félek tőle, hogy a joghurt+tampon variációt hogyan használom? Milyen joghurtot kell venni? Utána nem baj, ha a joghurt az emberben marad, vagy ki kell irrigálni? Én is alternatív módszerekkel próbálkozom. Kb 10 éve ingadozik a gombám. Szedtem már mindent, olyat is amitől kihullott a hajam!!! Nem tudom, hol szerzik a diplomájukat a nőgyógyászok...na mindegy.

Az ezüstkolloidot próbáltam legutóbb, raktam az irrigátorba is és ittam is. Nem ér semmit, szerintem egy jó drága becsapás!

Most az ecettel próbálkozom (vízzel hígítva teszek az irrigátorba - 1 literhez 2 evőkanál), hellyel közzel használ, de úgy látom nem nyújt végleges megoldást. Hol jobb, hol meg nagyon visszaesek. A tejsavas irrigálás csak egyszer vált be, 1,5 évig tünetmentes voltam, aztán újra jött. A szexuális étvágyam úgy ahogy van eltűnt a süllyesztőben. A páromat 2 hét szexmegvonás mellett kezeltem pimafucinnal, máskor Canestennel. És mégis mindig visszajön! Jó lenne rájönnénk mi a jó gyógymód, mert szerintem a hüvelygomba egy akkora üzlet, hogy nem áll érdekében a gyógyszergyártóknak megfelelő gyógyszert eljuttatni a betegekhez.

A Canesten mellesleg még a lábgombára se jó, csak tocsog benne az ember lába, a gomba meg tenyészik. Nagymamám végigcsinálta a Candida diétát, több mint 1 évig élt úgy, nem is tudom hogy bírta!!! és nála sincs sok változás!

És egy lány írta, hogy fogynia kell. Az én nőgyógyászom is folyton ezzel csesztetett, de szerintem nem a kilókkal van a baj, akkor minden (és most meg ne haragudj, általánosságban beszélek)kövér embernek hüvelygombája van?? Baromság, csak nem tud a mélyen tisztelt orvos mit kitalálni. Meg azt sem képesek elárulni a nőknek, hogy egy egészséges embernek nincs szüksége tisztasági betétre, csak pamut bugyira. A betéttől nem szellőzik rendesen az alsó tájék.

Én is várom a bevált ötleteket!!!

Mert másra nem számíthatunk, csak egymásra!

1466. maszatt (válaszként erre: 1464. - Indi66)
2011. márc. 2. 16:15
erről még nem hallottam, hogy probléma sok vas...én épp céklakapszulát szedek vaspótlásra.
1465. maszatt (válaszként erre: 1461. - Anina20)
2011. márc. 2. 16:13
ez egy teljesen természetes kapszula...
1464. indi66 (válaszként erre: 1463. - Kisbaris)
2011. márc. 1. 12:37
:( megint le vagyok törve. használnak a dolgok, de most olvastam utána h a sok vas táplálja a gombákat amíg azt nem szorítom le addig nem múlik el. még jó h voltam vérvételen. most majd felhívom a dokimat h ajánl e valamit, vagy valami diabetikust mert az én vasam rengeteg. 6-26ig a normális nekem 59. :/ és ez öröklött. mindig is ennyi volt. vagy ezen mi tudna segíteni? természet gyógyász, diabétesz... ??
1463. kisbaris (válaszként erre: 1462. - Indi66)
2011. márc. 1. 10:13
Egy nőgyógyász írta az intimtolcser.hu-n, hogy lehet használni a laktózos colpo cleanert gombára. Én még mindig azt mondanám, hogy Dr. Müller 100%-os teafaolajból néhány csepp az irrigáló készülékbe, meg langyos víz és azzal csináld. Próba cseresznye,az biztos, hogy nem árt, sőt! Már többen dicsérték!
1462. indi66
2011. febr. 28. 19:26
sziasztok. szedem a protexin candid plus-t, egy levéllel már beszedtem, eszek minden nap egy nagy grapefruitot, rendesen megszerettem mint a narancsot. kívánom is. finom :D fokhagymát is néha ha eszemben van. cukor nuku. elfogyott nemrég a gynophilus kívülről kencselem rózsamézzel, eddig úgy tűnik bevált, de most megint kezd romlani, mióta nincs gyno, jön a fehér folyás ami eddig alig volt és kicsit megint viszket. van itthon még colpo cleaner lactoz-os hüvelyzuhany, szerintetek csinálgassam azzal még néhányszor? vagy mit javasoltok? voltam vérvételen is és vizelet vizsgálaton, semmi értelmes nem volt benne. minden normális. csak a vasam sok. rengeteg. ennyi. na mit mondtok? :)
1461. Anina20 (válaszként erre: 1458. - Ritka90)
2011. febr. 23. 22:18

Szia! Ne felejtsd el hogy ezek a hüvelytabletták a jó bacikat is kiölik...utána érdemes venned olyan hüvelytablettát ami visszaállitja a rendes hüvelyflórát!! Sok sikert :)

Lenne nekem is egy kérdése...nekem se mondja egyik orvos se hogy mibajom egyik ezt mondja másik azt. Szóval lehet nincs is gombám, azért hallottam ezt a Candid plust. Ha nincs gombám akkor se ártok vele ha szedem??

1460. maszatt (válaszként erre: 1458. - Ritka90)
2011. febr. 23. 17:00

olvass vissza, hasznos!

Jobbulást!

1459. kisbaris (válaszként erre: 1458. - Ritka90)
2011. febr. 23. 15:39
Amit ki lehetett ölni a természetes hüvelyflórából, azt ezek a kúpok már megtették. Én javasolnám a 100%-os teafaolajjal való irrigálást (néhány csepp kell csak a vízhez!). Valamint ezt lehet közvetlenül is használni vattapamaccsal kívül letörölgeted magad. Ez az olaj nem bántja a nyálkahártyát! Ja és ha a viszketés elmúlik, azonnal hüvelyflóra visszaállító kúp!!
1458. Ritka90
2011. febr. 23. 11:08

Mint látom nektek is már elegetek van a gombából :S

Én már lassan bebeszélem magamnak h nemi beteg vagyok,mert egy aktus után 2-3 nappal kezdtem el viszketni,viszont utánna 1 hónap múlva voltam rákszűrésen és ott a kenet csak gyulladást mutatott ki. Akkor megnyugodtam,h ha más bajom lenne,ak azt jelezte volna. De azóta sem akar elmúlni. December eleje óta.... Lassan az őrület kerülget. 2doki is belémnézett és azt mondta h gomba. Tele vagyok gyógyszerekkel. Fluconer kapszula, kliond100 hüvelytabletta, pimafucin kúp, gynazol hüvelykrém és omicral 28db-os kapszula,ami 2nap múlva elfogy és nincs javulás. Viszketek és több a folyásom. Van amikor nem túrós,de most épp olyan. Szedtem fokhagymakapszulát is meg grapefruitmag cseppet ittam. Teljesen kikészültem. Nagyon már nem merek semmit magambadugni,mert tönkreteszi a hüvelyben a nyálkahártyát meg mindent. De akkor h gyógyulok meg? :S Ez az omicral az egész szervezetből kiöli a gombákat,de így sem hat.

1457. kisbaris (válaszként erre: 1455. - Puma86)
2011. febr. 23. 07:37
Én a sok fórumolvasásból levontam azt a következtetést, hogy a borotvával egyértelműen vissza tudod magad fertőzni. Persze a helyes az lenne, hogy egy borotválkozás, egy borotva és utána szemétbe vele. Én úgy oldom meg, hogy minden használat után alaposan elmosom és lefújom egisept fertőtlenítő spray-vel, de sűrűbben cserélem mint eddig.
1456. maszatt (válaszként erre: 1455. - Puma86)
2011. febr. 23. 07:26
azt nem tudom mi lehet,de a teafa olaj nem árthat szerintem.....orvos mit mond mi az? eldobható borotvát használj és tedd használat elött neomagnolos vízbe!
1455. Puma86
2011. febr. 22. 22:47
Sziasztok! Lenne egy problémám...remélem ti tudtok segíteni..nem úgy mint a dokik:( Borotválkozás után nekem szinte mindig kijön valami herpeszféle dolog a nunimon:( és nagyon tud fájni...próbáltam már a 3 hónapos no cukor,no élesztő,no gomba.no ecet kúrát,de sajnos semmi sem történt. Hiába kenem be különböző krémekkel amit a dokik felírnak,elmúlik,de a következő borotválkozásnál vissza jön. Van valami ötletetek,hogy valyon mi ez és hogy lehetne kikezelni?????:(((((
1454. maszatt (válaszként erre: 1453. - Indi66)
2011. febr. 22. 21:25
én azt gondolom így tuti kiűzöd a gonosztevőket...nem nagyon emlékszem pontosan mennyi idő után hatott, de még bőven volt az 1 dobozból!
1453. indi66 (válaszként erre: 1452. - Maszatt)
2011. febr. 22. 16:49
köszi :) cukrot én is kiiktattam és a nagyon szénhidrátos kajákat is. neked mennyi idő után volt jó? hogy érezted h használ valamit... stb :D vettem 2 nagy grapefruitot is. be is nyomtam belőle 1 et ebédnél. kibeleztem az egész gyümölcsöt. nem is volt rossz. bár én tűröm a saavúny és a keserűt is valamilyen szi8nten:) és fokhagymát is. ha tehetem, és épp nem baj h büdös :D remélem így már okés lessz :)
1452. maszatt (válaszként erre: 1449. - Indi66)
2011. febr. 22. 16:12

cukrot kiiktattam helyette nyírfacukrot! Napi 2 db-ot szedtem a protexinből. Én a kúra alatt béltisztítót is szedtem, oxitarmot.

Jobbulást!

1451. kisbaris (válaszként erre: 1450. - Andoka77)
2011. febr. 22. 13:06
Sok sikert és kitartást kívánok! Úgy gondolom, hogy kénytelenek vagyunk magunk kikísérletezni, hogy a testünknek mi a gyógyír.. de legalább nem vagyunk egyedül :) Ha valami nagyon beválik, kérlek írd meg nekünk is!
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook