Hüvelygomba (beszélgetés)
"protexin ghynopilussal"
Ezt hol lehet megvenni, vagy megint a kedves nőgyógyásszal kell küzdeni, hogy:"majd én jobban tudom mi kell nekem, nem majd én jobban tudom mi kell neked... :S:S:S"
indi66!
Nagyon örülök, hogy neked beváltak a praktikák, remélem sokáig sikerül megtartanod ezt az állapotot!
Teljesen együtt érzek veled! Nem teljes az élet így!
Én 15 éves korom óta küzdök ezzel a szarral.
Most tulajdon képen mi a jó, mert nem tudom eldönteni.
a.) savas kémhatású a hüvely, savas dolog kell bele, a gomba nem szereti a savasat.Nem szereti a savanyút.
b.) lúgos dolgot nem szereti.
Most melyik?
Hidd el egyik pasi sem tolerálja igazán a szexmegvonást. Mivel rajtuk nem látszik, nem érzik, nekik nem számít és azt hiszik ez is egy hiszti. Az enyém még azt is megkérdőjelezte, hogy ez a fehér "nem lehet hogy normális, lehet hogy nincs is semmi bajod". Aztán ha nem vagyok vele, nem tudom biztosan, hogy keni-e magát, merthogy nincs tünete, neki viszket, neki nem olyan a bugyija :):)
Nagy a valószínűsége, hogy a problémák nagy részét a férfiak gondatlansága és a sperma együtt okozza.
Állítólag van a DM-ben egy olyan, hogy orvosi szappan (folyékony), ami öli a gombákat. Egy doki azt mondta, hogy a pasinak azzal kell mosnia, a fityma alatt is, bőségesen. Ki fogom próbálni, azt talán megteszi a kedves hitetlenkedő párom :)
És azt is olvastam, hogy az ondó ellúgosítja a hüvelyt és hogy emiatt is beindul a gomba-masina...viszont az óvszertől is...
Dédanyáinknak volt igazuk, csak akkor szexeltek, mikor gyerek kellett XD
Tudja valaki, hogy mi az a "francia intim mosakodó"?
Ami nagyon fontos, és nem igazán értem az orvosokat, de nyitott vagyok persze, hogy miért javasolják folyton a tejsavas cuccokat, ha az ember candidás. Ugyanis ez a gomba imádja a savas közeget. Próbáljon meg valaki makacs gombás folyás esetén felnyomni egy tejsavas kúpot éjszakára. Garantálom, zokogva ugrik ki az ágyból 10 perc múlva. Nagyon felerősíti. Nekem a védőnőnk javasolt egy francia intim mosakodót, ami kicsit lúgos is. Gyógyszertárban biztosan lehet kapni, igazi felüdülés. Irrigálásra a körömvirág és cickafarkfű tea jó erős keveréke szintén csodás.
Grépfrútmag-kivonat
Ez a természetes kivonat elsősorban fertőtlenítő hatása miatt közkedvelt. Nagyon erős immunerősítő, így véd a fertőzésekkel szemben. Sok más mellett remekül alkalmazható belsőleg vírusok, baktériumok és gombák kiirtására, például candidiázis ellen. Hüvelyi fertőzéseket úgy kezelhetsz vele, hogy a tejsavas öblítőbe cseppentesz húsz csepp kivonatot, majd ezzel irrigálsz egy-két napig. Ez a módszer javasolt akkor is, ha gyógyszeres kezelést kapsz. A kivonat kapható gyógyszertárakban, drogériákban és bioboltokban is, körülbelül 1200 forintért.
Joghurt és teafaolaj
Az élőflórás joghurtok olyan tejsavképző baktériumokat tartalmaznak, melyek segítséget nyújtanak a hüvely savas környezetének helyreállításában. Amennyiben enyhe folyást tapasztalsz, érdemes kipróbálnod az alábbi házi gyógymódot. Keverj el két-három kanál joghurtot langyos vízben, és irrigálj vele.
Ügyelj rá, hogy mindig kizárólag élőflórás joghurtot használj! Tovább erősítheted a hatást, ha a joghurthoz az irrigátorba pár csepp teafaolajat cseppentesz. Ezt az olajat már régóta alkalmazzák nőgyógyászati problémák kezelésére baktérium-, vírus- és gombaölő hatása miatt. Nagy előnye ezen kívül, hogy nem károsítja a nyálkahártyát.
Teafaolajjal készíthetsz ülőfürdőt is, hogy a kezelést teljessé tedd. Néhány csepp olaj a fürdővizedbe, és már kész is a kellemes, gyógyító fürdő. Teafaolajat drogériákban és bioboltokban vehetsz, ára körülbelül 700 forint.
Csak stílszerűen:
Úgy látszik már ilyen komoly és globális a probléma.
Kesernyés humorral...hm...
Hasonlóképpen érzek! Én is jártam már néhány helyen a kis édesek miatt! Azt áruljátok el nekem, mert egy kicsit félek tőle, hogy a joghurt+tampon variációt hogyan használom? Milyen joghurtot kell venni? Utána nem baj, ha a joghurt az emberben marad, vagy ki kell irrigálni? Én is alternatív módszerekkel próbálkozom. Kb 10 éve ingadozik a gombám. Szedtem már mindent, olyat is amitől kihullott a hajam!!! Nem tudom, hol szerzik a diplomájukat a nőgyógyászok...na mindegy.
Az ezüstkolloidot próbáltam legutóbb, raktam az irrigátorba is és ittam is. Nem ér semmit, szerintem egy jó drága becsapás!
Most az ecettel próbálkozom (vízzel hígítva teszek az irrigátorba - 1 literhez 2 evőkanál), hellyel közzel használ, de úgy látom nem nyújt végleges megoldást. Hol jobb, hol meg nagyon visszaesek. A tejsavas irrigálás csak egyszer vált be, 1,5 évig tünetmentes voltam, aztán újra jött. A szexuális étvágyam úgy ahogy van eltűnt a süllyesztőben. A páromat 2 hét szexmegvonás mellett kezeltem pimafucinnal, máskor Canestennel. És mégis mindig visszajön! Jó lenne rájönnénk mi a jó gyógymód, mert szerintem a hüvelygomba egy akkora üzlet, hogy nem áll érdekében a gyógyszergyártóknak megfelelő gyógyszert eljuttatni a betegekhez.
A Canesten mellesleg még a lábgombára se jó, csak tocsog benne az ember lába, a gomba meg tenyészik. Nagymamám végigcsinálta a Candida diétát, több mint 1 évig élt úgy, nem is tudom hogy bírta!!! és nála sincs sok változás!
És egy lány írta, hogy fogynia kell. Az én nőgyógyászom is folyton ezzel csesztetett, de szerintem nem a kilókkal van a baj, akkor minden (és most meg ne haragudj, általánosságban beszélek)kövér embernek hüvelygombája van?? Baromság, csak nem tud a mélyen tisztelt orvos mit kitalálni. Meg azt sem képesek elárulni a nőknek, hogy egy egészséges embernek nincs szüksége tisztasági betétre, csak pamut bugyira. A betéttől nem szellőzik rendesen az alsó tájék.
Én is várom a bevált ötleteket!!!
Mert másra nem számíthatunk, csak egymásra!
Szia! Ne felejtsd el hogy ezek a hüvelytabletták a jó bacikat is kiölik...utána érdemes venned olyan hüvelytablettát ami visszaállitja a rendes hüvelyflórát!! Sok sikert :)
Lenne nekem is egy kérdése...nekem se mondja egyik orvos se hogy mibajom egyik ezt mondja másik azt. Szóval lehet nincs is gombám, azért hallottam ezt a Candid plust. Ha nincs gombám akkor se ártok vele ha szedem??
olvass vissza, hasznos!
Jobbulást!
Mint látom nektek is már elegetek van a gombából :S
Én már lassan bebeszélem magamnak h nemi beteg vagyok,mert egy aktus után 2-3 nappal kezdtem el viszketni,viszont utánna 1 hónap múlva voltam rákszűrésen és ott a kenet csak gyulladást mutatott ki. Akkor megnyugodtam,h ha más bajom lenne,ak azt jelezte volna. De azóta sem akar elmúlni. December eleje óta.... Lassan az őrület kerülget. 2doki is belémnézett és azt mondta h gomba. Tele vagyok gyógyszerekkel. Fluconer kapszula, kliond100 hüvelytabletta, pimafucin kúp, gynazol hüvelykrém és omicral 28db-os kapszula,ami 2nap múlva elfogy és nincs javulás. Viszketek és több a folyásom. Van amikor nem túrós,de most épp olyan. Szedtem fokhagymakapszulát is meg grapefruitmag cseppet ittam. Teljesen kikészültem. Nagyon már nem merek semmit magambadugni,mert tönkreteszi a hüvelyben a nyálkahártyát meg mindent. De akkor h gyógyulok meg? :S Ez az omicral az egész szervezetből kiöli a gombákat,de így sem hat.
cukrot kiiktattam helyette nyírfacukrot! Napi 2 db-ot szedtem a protexinből. Én a kúra alatt béltisztítót is szedtem, oxitarmot.
Jobbulást!