Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
1510. zsanci79 (válaszként erre: 1507. - Kisbaris)
2011. márc. 9. 10:18
Dm-ben is lehet kapni
1509. zsanci79 (válaszként erre: 1500. - Kisbaris)
2011. márc. 9. 10:15
Én átöntöttem a gyerekem volt d vitaminos üvegcséjébe, abból szépen lehet csepegtetni. Sztem a pipetta is jó lesz, persze. nagyon tömény, nem szabad túlzásba esni vele. Nekem is lactacydos van, én abba tettem öt-hat cseppet, de így higítva is érzed azt a tömény illatát
1508. kisbaris (válaszként erre: 1505. - Bosziii)
2011. márc. 9. 09:07
Hahaha... nagy poén.. miért is nem tudok nevetni??!! Ja, tudom. Te lehet, hogy nem.
1507. kisbaris (válaszként erre: 1502. - Csillagvirágszál:))
2011. márc. 9. 09:06
a Pevaryl G-t recept nélkül lehet kapni, tegnap vettem, 2400 Ft- volt. Jól felemelték ennek is az árát, 1500-ról indult... Ja éa a florangyn hiánycikk volt a patikában..ezt is elkezdhetem vadászni
1506. kisbaris (válaszként erre: 1501. - Indi66)
2011. márc. 9. 09:04
én is így jártam vasárnap reggelre :( ráadásul a párom is gyönyörűen nézett ki, nedvedző vörös bőrbír.... ááá annyira annyira utálom! Most megint Pevaryl G, pedig a múlt héten már elkezdtem irrigálni, de úgy tűnik akkor már kevés volt...
1505. Bosziii
2011. márc. 8. 19:19
elmentek a férfiak, akkor most beszéljünk a hüvelygombáról :-D
1504. indi66 (válaszként erre: 1503. - Csillagvirágszál:))
2011. márc. 8. 19:14
egyet érte, én alig birok létezni. :( írtad ezek előtt h "aztán lett egy kapcsolatom". a párod hogy fogadta a dolgot?
2011. márc. 8. 18:38
most jól el intéztem magamnak a dolgokat :S :/ Én hülye el mondtam az anyósomnak hogy mi a bajom :S és már intézkedik :S le akar egy idő pontot kérni az orvosukkal és még hozzá rokonuk :S Remek mondhatom és megint felírnak valami hülye gyógyszert ami úgy se használ megint 10000 dobok ki az ablakon :'( Elegem van! Hülye gombba :@ :'(
1502. Csillagvirágszál:) (válaszként erre: 1497. - Kisbaris)
2011. márc. 8. 16:17

Ki fogom próbálni amiket írtál :) Hallottam olyat is hogy a kefir is jó a gombára lehet az is megpróbálom :) Pevaryl G kúpot nem használtam az jó rá? Recept nélkül is kapható? Halottam hogy a grapefruit is gomba ölő és a grapefruit magja is jó olyat hol lehet kapni? Én már orvosnak nem hiszek mert azt se méltóztatta megmondani hogy milyen gombával van dolgom és hogy van e még más bajom :S Szerintem lehet bacit is el kaptam :( arra milyen gyógyszer jó? Ha ezek se használnak kénytelen leszek másik orvoshoz menni de ha az se ír föl jó gyógyszert akkor én fel adom! :'(

Jó lehet annak akinek nincs ilyen problémája :( Már szennynek érzem a testemet mert semmi nem használt eddig :S Remélem amiket itt olvastam azokból csak jó valamelyik... :/

1501. indi66
2011. márc. 8. 12:44
csajok ma reggel allig birtam bugyit húzni annyira bedagadtam :S csináltam én teafás irrigálást este de mintha a semminek lett volna. nemsokára menstruálok is. most mi tévő legyek? és tud valaki valamit a fagyasztásról? :(:(:(
1500. kisbaris (válaszként erre: 1498. - Zsanci79)
2011. márc. 8. 12:18
Akkor neked colpo cleaneres irrigátorod van? Nekem lactatyd feminás, az nagyobb űrtartalmú kicsit, akkor lehet, hogy több cseppet kellene beletennem? Te hogyan csöpögtetsz? Az én üvegemből nem lehet csöppenteni, csak úgy találomra kocogtatom az üveget. Akarok most venni a gyógyszertárban azt a kis pipettát.
1499. zsanci79 (válaszként erre: 1497. - Kisbaris)
2011. márc. 8. 11:30

így igaz, ki kell kísérletezni, hogy mindenkinek mi a jó. Nekem szerncsém volt, hogy elsőre sikerült. csajok annyira jó érzés. Én totál lelkibeteg voltam, már sírtam mikor jött:( Akinek ilyen nincs, az el sem tudja képzelni, hogy milyen szörnyű.

Ja, és eszembe jutott, hogy a barátnőmnek meg a fokhagyma kapszula segített. na az is nagy baktériumölő

1498. zsanci79 (válaszként erre: 1493. - Kisbaris)
2011. márc. 8. 11:23

Én is bekenegettem a teafaolajjal néha kívülről is, kicsit bizserget, de az is segített. Csak 100%-os teafaolajat használjatok, én 5 cseppet tettem az irrigátorba. Ja és most jut eszembe hogy egy colop cleaner pezsgőtabit is beledobtam mellé, de legjobb a patikai higított tejsav.

ha ez nem jött volna be, akkor vettem volna teafaolajos hüvehygélt is, dr. müller termék, nagyon jók a termékeik.

A floragyn mindenféleképpen kell, nagyon fontos a visszaállítás. én is próbálkoztam joghurttal, de nem működött. a floragynban 6 féle jó baci van, mondjuk direkt erre van.

azt azért hozzáteszem, hogy én szedtem lucerna kapszulát is, protexint is. nos, hogy ezek is benne lehetnek a pakliban, azt nemtudom. mindenesetre tünetmentességem óta azokat sem szedem.

fele a fejjel, mindenki meg fogja találni a neki beváló gyógymódot. hiszek én az orvosoknak, de egy idő után feladtam......

1497. kisbaris (válaszként erre: 1496. - Csillagvirágszál:))
2011. márc. 8. 09:48
Én natur activiát vettem, ebben azért jobban bízom, hogy élőflórás, mint a tesco gazdaságos. Bár azt mondják, amire rá van írva, abban van is.. mindegy, én nem fogok 20 forinton fennakadni, legyen hát Activia!! A teafaolajból én mindenképpen a 100%-osat javaslom, én netről rendeltem mert nem volt kedvem 3 város 50 bioboltját bejárni, mert a sima van mindenhol, még a DM-ben is, de az nem olyan tömény, ez meg gyógyszerkönyvi tisztaságú, még immunerősítőként is lehet használni! Vegyél egy irrigáló készüléket (Colpo Cleaner, Lactacid Femina stb. Többféle használatról is hallottam, lehet tejsavas folyadék+langyos víz+pár csepp teafa, de valaki csak néhány kanál joghurt+langyos víz+teafa. A Pevaryl G kúpot próbáltad? Nekem az beválik, csak szeretnék én is olyan erős megelőzést alkalmazni, hogy ne jussak el soha többé a kúpig..de sajna szerintem ehhez meg kell tanulnom, hogy testem melyik módszerre reagál együttműködően :) Sok sikert, kérdezz bátran!
2011. márc. 7. 21:23

Sziasztok! Én már nem sok reményt fűzök a gyógyszeres kezelésre mert az orvos csak ír ír fel hülye gyógyszereket egyik se használt! :( Mikor először voltam ezzel a problémával az orvosnál azt mondta azért van mert idegese vagyok és idegi alapon van a folyásom, én kis hülye el is hittem hogy az a hülye gyógyszer amit fel írt használ először örömmel használtam, de be láttam semmit nem használt. Egy aztán egy darabig nem voltam. Aztán megint el mentem mert már kezdett az agyamra menni :S Sajnos nem volt sok értelme mert ugyan azt írta fel :( Mondtam neki ha nem használ mi lesz :S annyit mondott akkor ír fel másikat :S mondtam magamba nah szép megint 10000 te b...szok ki semmit érő gyógyszerekre :S a gyógyszer természetesen nem használt! :( Megint nem voltam egy darabig, de aztán lett egy kapcsolatom :) Nem valami jó a helyzet mert szegényem ő is el kapta :( Úgy hogy már 2en vagyunk :( Kénytelen voltam el menni megint orvoshoz :S Most írt fel de nem reménykedtem mert gondoltam úgy se használ :S és igazam lett :( a barátomnak is írt fel kenőcsöt de nem hiszem hogy használni fog :S Többet ilyen dologgal nem fordulok orvoshoz mert SEMMI értelme :S pénz pazarlás! És már szabályosan gyűlölöm a nő dokikat mert nem törődnek a beteggel, csak rá ütnek a hasukra és csak fel írnak egy gyógyszert de azt a ku...va pénzt nagyon szívesen el fogadják a nagy semmiért! Komolyan mondom jobban keresnek mint a politikusok! A folyásomat nem tudják elmulasztani egyik se! De ennek vége én nem hiszek nekik! Itt fogom keresni a gyógymódot! És csak természetes gyógyszert fogok használni! Minden kép ki fogom próbálni a joghurt és teafaolajat már néztem is a gyógynövény boltba :) Az lenne a kérdésem hogy milyen joghurtot vegyek melyik a leghatásosabb? És egyek grefrutot azt hányszor? Várom az ötleteket és csak azt ami természetes gyógyszer és amit recept nélkül is lehet venni! Azt nem tudom hogy hogy kell irigálni azt ha lehet le írná valaki?

Tovább szép estét!

1495. indi66 (válaszként erre: 1494. - Kisbaris)
2011. márc. 7. 19:30
az ecsetelkésen már túl vagyok:S nyáron ecseteltek. aztán visszamentem decemberben akk mondta a doki h még mindig van egy kicsi. télleg csak egy kicsi volt. de most amit láttam az éjjel kisérteni fog. képernyőn nézhettem. uhhh csodálatos volt. na mind1. szoval ezért. meg mondta és olvastam is h a seb másfajta kémhatást csinál odalent és így nehezebb felgyógyulni ebből. 3 hónapja dolgozom gőzerővel a gyógyuláson és épp h elérek valamit hopp. én is ezt most erre a tanponos dologra fogok visszaállni. .. nincs más :(
1494. kisbaris (válaszként erre: 1491. - Indi66)
2011. márc. 7. 18:58
nem akarok beleszólni, de nekem is volt pár éve méhszájsebem és nekem nem fagyasztották. A Hetényiben a kedves dokinő vérzéscsillapító gyógyszerezés után azt mondta, hogy ha nem áll el a vér szivárgás, akkor fagyasztja. Szerencsére elállt, de persze nem gyógyult be a méhszájseb, az nem olyan hogy csak úúúgy magátóól. Szóval akkor annyiban maradt, a panaszok megszűntek. Aztán más probléma miatt kerültem a Shöpf Méreibe, ott az agg doktoruram egy ecsetelést alkalmazott, néhány alkalommal mentem (hetente) ecsetelésre és szépen begyógyultam. Csak azért írtam, hátha van más mód is, én nagyon megijedtem, mikor fagyasztani akartak...
1493. kisbaris (válaszként erre: 1490. - Zsanci79)
2011. márc. 7. 18:54

szia!

Én a te tanácsod alapján fogok ezután minden hónapban eljárni és szigorúan, mert most is elkummantottam a mensi utáni néhány napos flóraregenerációt, csak egy gynophilust használtam és tessék, meg is érdemlem,hogy ilyen idióta vagyok, most tamponozhatom magam teafaolajjal és joghurttal. De ez legalább lenyugtatta a viszketést és a gyulladást. Viszont nagyon jónak tartom amit írtál és köszi, remélem hosszú távon beválik nekem is!

1492. kisbaris (válaszként erre: 1491. - Indi66)
2011. márc. 7. 18:51
én is pont így jártam már megint! egy hete múlt el a mensi, persze már tegnap káosz és viszketés. Én most a teafaolajos irrigálást csináltam, de ez már kevés volt, így ma tettem fel joghurtos tampont, egy pár csepp teafaolajjal. Egy órát volt fenn és jobb is lett tőle, egyenlőre még kísérletezem ezzel, bár nekem is van Pevaryl G mindig itthon,mert az nekem is jó.
1491. indi66
2011. márc. 7. 16:08
nem ezért voltam dokinál. hanem a méhdszájsebem miatt. olyan orbitális nagy h fagyasztani kell majd, és folyásom is van mától. írt rá egy hüvely krémet h használjam el de nem váltottam ki. a teafa mellett döntöttem. utánna fagyaszt azt mondta. és állítja ettől elmúlik mert ez nem hagyja begyógyulni. csak annyira tehetetlennek érzem magam. és már lassan kifutok az anyagiakból is. mindet a szüleim finanszírozzák mert én még tanulok. és... :(:(:( szoval így méhszájsebbel is ajánljátok a teafát és más dolgokat? jó h ha mensi után én joghurtba mártott tampont használnék? végül is élőflórás és már csináltam. :) ???????
1490. zsanci79 (válaszként erre: 1489. - Indi66)
2011. márc. 7. 14:43

Nekem is mindíg mensi előtti héten jött ki. Nem mentem már dokihoz vele, hanem Pevaryl G hüvelykúpot használtam, és elmúlt. Majd következő hónapban, mikor még nem is éreztem semmit, a mensi előtti héten minden másnap irrigáltam teafaolajos langyos vízzel, majd megjött és mensi után floragyn kúpot használtam, de csak hármat, nem mind a hatot. Ez hüvelyflóra visszaállító. Ezt csináltam 3 cikluson keresztül, és azóta, lassan egy éve semmi. pedig másfél évig minden hónapban így voltam, és volt benn még 9 hónap terhesség is!

ja és a tisztasági betétet el kell felejteni, én állandóan használtam, de mióta azt sem használok (valahogy nincs is olyan mértékű folyásom)attól is sokkal jobb. Nekem ez a jó tapasztalatom:)

1489. indi66
2011. márc. 7. 11:03
Hello mindenkinek. 2 napja semmi bajom nem volt. én folyamatosan szedem a candid plus-t nem eszek cukrosat, tömöm magam grapeval, és mindent megteszek, úgy tűnt javul a helyzet, de olvastam h a menstruáció előtt és után megint kritikus a helyzet, na ez nálam elő is jött. ma reggel kínok kínjára ébredtem fel, nem kívánom ezt senkinek. elbőgtem magam a tehetetlenségtől. ez már most mindig így fog működni? abból az egy hónapból ez a pár nap/hét ilyen szar lessz? mert ha igen én öngyi leszek :@:@:@. ma mek dokihoz, esedékes h megnézzen. valakinek valami jó tanács vagy tapasztalat etéren????? :(:(:(:(
1488. indi66 (válaszként erre: 1487. - Tsura)
2011. márc. 6. 20:28
jó neked h egy sima fogyással el tudod intézni, én am is vékony vagyok, elfogynék. :/
1487. Tsura
2011. márc. 5. 21:18

Sziasztok.

Ma kezdtem használni a canesten kombit. De nem olvad fel rendesen. Be kell picit vizezni? Az orvos megint ugyanazt mondta mint 2éve.Most megint azt tanácsolta fogyjak le. Mert megint sikerült hiznom 3hét alatt 3 kiló. Én már megőrülök!!! Komolyan amikor fogytam nem volt ilyen gondom. Ugyhogy igyekszem lefogyni, ha másért nem hát ezért.

1486. indi66 (válaszként erre: 1485. - Anina20)
2011. márc. 5. 14:17
szia. bennem fel sem merült ez a kérdés. én mellette szedem. szerintem lehet, végül is miért ne lehetne:)
1485. Anina20
2011. márc. 5. 13:48
Sziasztok!! A Protexin candid plust lehet szedni fogamzásgátló mellett is???
1484. Anda39
2011. márc. 4. 10:24
Sziasztok! Van nekem olyan, hogy Aloe Vera First spray. Mostanában olvastam utána, mire lehet használni, és ott írták a hüvelygombát. Nekem használt. :) Én sem vagyok barátja a sok kenőcsnek meg kúpnak - ráadásul nem mindegyik segít, de ez még az elején megállította a kellemetlen tüneteket.
1483. kisbaris (válaszként erre: 1482. - Anina20)
2011. márc. 4. 09:13
Az intim mosakodóknál, irrigátoroknál van (nálunk). Bár általában 2-3 db van csak kitéve.Egyébként nagyon dicsérik még a Floragyn kúpot is, ugyanúgy hüvelyflóra helyreállító, csak úgy tudom kicsit drágább. Én lehet, hogy legközelebb olyat veszek próbának..
1482. Anina20
2011. márc. 3. 20:07
Én miért nem találkozom sose a protexin ghynopilussal a Dmben??? Hol kell keresni??? a hüvelylemosóknál,vagy a gyógykészítményeknél?? :/
1481. Pipicsibe (válaszként erre: 1479. - Kisbaris)
2011. márc. 3. 15:19
Megpróbálom. Köszönöm a tippet!
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook