Hüvelygomba (beszélgetés)
megnéztem amit ígértem, dicsérik a glycerines borax-os hüvelymosdatást(Naturland Glycerinum Boraxatum), ezt úgy olvastam,hogy be kell fecskendezni a hüvelybe és pár percig fekve maradni. Hüvelygyulladásra is ajánlják. Meg ami számomra nem utolsó szempont, hogy kismamáknak is adják. Bár én még mindig bízom a teafaolajos megelőzésben.
épp most olvastam utánna. hát mindent megpróbálok így nem fogok élni, addig megyek amég ki nem gyógyulok. az tuti .. :D
olvass utána ott pintosan leírják a tudnivalókat, gyógyszertárban kapható a protexin candid plus...a teafa dr. müller intim mosakodó gél+ az elején én irrigáltam teafa olajjal.és vmilyen béltisztítás ha mégvan rá keret...én oxitarmot vettem....
okés. :D akkor veszek azt is :D ez pontosan mi is? és mit ajánlasz hogy használjam őket stb... plíííz :):)
vegyél protexin candid pluszt a teafa mellé....meglátod tuti lesz!
én csak ezt a fajtát használom+ az intim mosakodó gélt is(ezt minden nap)
ez biztos jó, bár én nem ismerem.....
viszont szerintem régóta húzódó problémára kevés!Mert az okot kell megszüntetni nem csak a tünetet.
Persze lehet hogy akinek nem dúrva még egy irrigálás is elég...
Kezdek ki akadni :( Vissza jöttek az apró viszkető pöttyök is az intim részeken elegem van az egészből :'( Ilyenkor mit tudnék már tenni??? :'( Bárcsak lennék férfi :'(
én már teljesen jól vagyok és örülök, hogy sokan írtok hogy hatékony volt a " módszerem"
Én olvastam még egy dolgot, kismamáknak írta fel a nődoki, hüvelybe kell befecskendezni. Holnap megkeresem a papírt, amire kiírtam végszükség esetére...
semicilint kellett adagolni hüvelygolyókba, de olyan mintha csak rosszabb lenne, mint volt..
hát én irrigáltam vele, kenegettem kívülről, persze hígítva steril gézzel. cseppentettem a bugyómba belőle egy cseppet, írták h azt is lehet... . hát én nem érzek semmilyen fajta javulást tőle. de az enyém nem dr müller, az nem volt a növény boltban. a nő csak nézett mikor kértem. nekem tebamol van. rákerestem jónak írták. de hát majd meglátjuk. grape fruitom is van itthon. azzal is próbáltam az még csak kiszárított. rózsamézzel is. semmit nem ért pedig több üveggel használtam el. és most tanácstalan vagyok. írjátok h ez a tuti az a tuti. amit még nem próbáltam irrigáláshoz az az ezüst kolloid. ittam már amúgy. nemtom azzal kipróbáljam e még. vagy csináljam tovább amit elkezdtem a teafával. és várjam a hatást. nemtom mennyi időre érezhető a javulás. van aki azt írja h másnap már jobb volt neki. nekem szart se ért másnap :/ vagy sokáig kell használni és úgy ér valamit? hmm :) aztán azt kezdtem el csinálni h tampon natúr joghurt+ 2-3 csepp teafa és felhelyeztem éjszakára nappal írtak 4 órát lehet fent. attól mintha kicsit változott volna de attól se sokat. nem értem. türelmetlen vagyok? naná h az. már közel kerülnék egy férfihoz és jó lenne ha rendben lennék. mert ez így nem állapot. ne legyen életem? emiatt. bassza meg :(
Szia!
Én is most rendeltem Dr. Müller teafaolajat, mert csak arról tudom biztosan, hogy 100%-os, gyógyszerkönyvi tisztaságú. Valaki írta egy hasonló fórumon, hogy az a legjobb, viszont kevesebb (1-2 csepp) kell csak az irrigáláshoz is, mint a DM-es vagy Rossmann-os teafaolajból. Én most ezt fogom kipróbálni...ha meghozza a futár :)
szia. hát én most azzal kezdtem. 4 5 napig használtam. éjjel nappal kentem vele. még mindig van 4 fölös üvegem mert semmi hatás. :'( most próbálkoztam a teafaolajjal, én nem tudom h mikorra várható a gyógyító hatás érzése, de semmi semmi soha soha és el vagyok keseredve. te mikor érezted h jó a rózsaméz? hogyan használtad? próbáljam meg még 1 x azt?
Nos! Én 6 év alatt mindet kipróbáltam már, amit itt leírtatok. Nekem volt bacis fertözésem is, gombás is. Elmondom nektek, hogy az Ökonettől rendeltem gréfruit cseppeket 8000 ftért, az se használt.Ittam is, Helyileg is használtam. semmi. A teafaolaj sem volt jó.A Rózsaméz volt az egyetlen, amitől 4 hónapja nincs baj. Addig jó, ha 3 napig tünetmentes voltam.
Miért nem próbáljátok ezt ki? Nem is antibiotikum!!Olcsó is!
Én Kb 1-2 üveggel használtam el belőle. Az ujjamra raktam és úgy kentem be mindenhol. És esténként kentem csak be lefekvés előtt közvetlenül. Néha reggelenként is, utána tettem tisztaságit. Akkor is hatott!!
Sztem próbáljátok ezt ki, ne a sok erősebbnél erősebb szert.
De ti tudjátok...Én erre esküszök!
pontosan mit írtak fel neked?
1,5 hónapja szenvedek a betegségben, négy különböző orvosnál voltam, akikből három meg sem vizsgált..:) a harmadik azt mondta, hogy felülfertőzött vagyok és felírt nekem antibiotikumot, hüvelytabletta formájában. Normális dolog antibiotikumot írni hüvelygombára vagy jogosan furcsállom?
maszatt... te már kigyógyultál? megszűntek a problémáid? 9 év :( az sok :(
hali:D Sos vettem teafaolajat. az van ráírva tebamol. ez jó? a nőci a boltban azt mondta h jó. és hogyan csináljam? ugyan ez vonatkozik a grape fruitra is:D hogyan alkalmazhatom irrigáláshoz vagy csak kenegetéshez? mindent vettem amit írtatok. valami majd csak jó lessz. persze külön külön próbálom ki őket. de már nagyon ki vagyok idegileg tőle, ráadásul gyorsan rendbe kéne hozni magam. :S köszi :)
igen úgy is kiöli. Nekem ez a tapasztalatom.
nagyon szépen köszönöm :) mindenképpen kipróbálom.
én 9 évig szenvedtem....szerintem nincs olyan szer, kapszula, praktika, diéta, amit ne próbáltam volna!
nekem dr. müller teafa olajom van....komolyan mondom csodaszer mind herpeszre mind vizes vattára téve 1 csepp olaj és kenegetni az intim részt.ja és csak ugyanennek a termékcsaládnak a teafa olajos intim mosakodó géljét használom....ez így tuti! belülről pedig protexin candid plus, ebben minden benne van 100 % a gyógyulás! neten érdemes megnézni h hol kaphatóak én gyógyszertárban veszem.
Szia :) Elmondanád h teafa olaj az pontosan milyen és hogyan kell használni? én vettem egy kis üvegcsét amire az van írva de megmondom őszintén nem merném a vizembe beletenni:d lehet h rosszat vettem :S úgyhogy minden van itthon:D csak kis segítség kéne h pontosan mit és hogyan használjak. :) kedves tőled :) köszi
aki nem akarja az okot megszüntetni, csak össze-vissza használ mindent,akkor ők használjanak teafa olajat 100% tisztaságút! Bár szerintem kevés...de hatásos felszíni kezelésnek!
komolyan dühös vagyok!!!!
miért kell szenvedni?????
nah mindegy!
az a baj azon már többé kevésbé túl vagyok. bele is fogytam mint a huzat. lógnak rajtam a gatyák. am se voltam valami hú de kövér. :S no cukor, no kenyér, stb. akkor kicsit javult a helyzet de akk se múlt el teljesen csak javult mint most. nincs folyásos problémám nem kínoz jelenleg. csak a nap bármely részében érzem h bizsereg és kicsit viszket. meg pirosas. a doki azt mondta a hüvelyem belül nagyon szép. saját szememmel láttam tv-n. hú de nagy élmény volt. :D uhh. és tényleg semmi dzsuva. csak külsőleg még viszket. és azt mi mulasztja el na. ha már diétázni is próbáltam. :S ezé használok most rózsamézet. az csak jó lessz. ha nem kipróbálok mást. várok és később visszamegyek egy tenyésztésre h akkor hogy vagyunk. mert én a legrosszabból indultam. össze tenni nem birtam a lábam. 2 doki úgy ki.aszott velem h még véreztem is. lemaratták a hámot. az után egész nyáron 2 hetenként dokiztam fizetősön. szépen rendbe jött. ráadásul a méhszájsebemet se vették észre csak a magánrendelős nézett bele. a két sztk-s lesz.arta magasról. pedig az is nagyon durva volt már. így bízzon az meber orvosban. már csak kicsit viszket. ennyi de ez is unalmas már szeretném élni a kis életemet. érted.. :( egyébként nagyon édes szájú voltam és elhagytam a rossz szokást. :)
A helyi kezelés, akár mivel történik, nem elég. gomba akkor szaporodik el, ha a szervezetben optimális feltételeket talál, pl. étkezések kapcsán gyakori magas vércukorszintet. Emiatt kell kombinált kezelés szénhidrát szegény diétával, és a bélflóra egyidejűleg történő helyreállításával.
Hát szerintem akkor én is a természetes gyógynövényeket fogom használni :) Lesz ami lesz ha az se segít akkor már nem tudom mit tegyek :( De szeretnék megszabadulni már ettől a tehertől :((
Mert nagyon rossz így :'(
a kérdőjel lemaradt az iszom után :D a pont helyére képzeld oda :)