Húsvét után fogyókúra! (beszélgetés)
Azt hiszed, hogy erre még nem jöttem rá?! :DDD
Valahogy nem tudok fókuszált maradni. Valószínűleg nagyon leviszem a ch-t és az üt vissza.
Á, nem fogyóztam én örökké. 30 fölött kezdtem a "testépítést", addig rám jött a 25-26-os farmer. Aztán történt valami és szépen felkúsztak a kilók. Egyszer már megszabadultam tőlük majdnem, de valahogy nem sikerült megtartani az eredményt. Ez olyan 3-4 éve volt. Azóta nem igazán tudtam ráhangolódni a fogyózásra.
Anno sporttal és normál étrenddel értem el eredményt (vagyis sok zöldség, valamennyi hús és relatív kevés szénhidrát). Erre kellene újra rávenni magamat, amíg van időm és energiám rá.
Nem tudom hirtelen, hogy kire gondolsz. Részemről totál totyorgás, kb. dekára annyi vagyok, mint év elején. Már lassan azt hiszem, hogy pszichés alapon lesz mindig valami bajom, ahányszor edzőterem közelébe kerülök, akár csak elhatározás szintjén is.
Tulajdonképpen akkor volt utoljára normális a súlyom, amikor egyáltalán nem foglalkoztam vele. A baj csak az, hogy 25 kiló plusszal nem tudok nem foglalkozni vele. Egyszerűen nem merem elengedni a témát. Ha bekattanok, hogy márpedig innentől kezdve fogyok, akkor átesek a ló túloldalára, aminek az eredménye, hogy gyors siker után lazítok és visszajön minden. Vagy éppen gyors siker után befékez a szervezetem, ha meg úgyse fogyok tovább, elmegy a kedvem és megint csak lazítok.
De nem adom fel. Mindig van új ötletem. Az egyik majdcsak működőképes lesz :)
Nem kell mindent elhinni amit az okosak mondanak.
Ésszel kell enni és ennyi:-)
Nem hinném, hogy az. Dolgozol, egyetemre jársz és hatszor edzőterembe. Nyilván kell menned vásárolni is, néhányszor fodrászhoz/kozmetikushoz stb. Ebből nekem az következik, hogy alig vagy otthon. Persze ez csak átmeneti, az egyetem nem tart örökké.
Neked se jut 24 óránál több egy napra, feltételezem :))
:O Ezt meg kicsit cinikus kerdesnek erzem.
Igen, gyereket nevelek es haztartast vezetek. Fogom is csinalni elhiheted.
Látom, belehúztál. Most csinálod az egyetemet, rengeted edzés, meló. Szoktál otthoni s lenni? :D
Jó, hogy rákattantál a mozgásra, így "könnyebb" tartani a súlyt és persze sokkal feszesebb, formásabb maradsz, a rendszeres mozgás egyéb jótékony hatásairól nem is beszélve.
Csináld csak tovább!
En mar 10 evesen tulsulyos voltam. Egy kulon tortenet vagyok. Soha nem gondoltam volna h en aki nem foglalkozott a sulyaval egeszen 30 eves koraig, igy bekattan. Pontosan ezert becsulom meg a munkamat amit ebbe fektettem es ha befejezem az egyetemet, szeretnem atadni masoknak is a mozgas oromet es megmutatni h bizony 180 fokos fordulatot is vehet az ember elete. Addig is tovabbi latvanyos valtozasokat akarok muvelni a testemmel..:PEzt tenyleg csak az ertheti aki annyira elvetemult fanatikus mint en. Nalam ez mar tobbrol szol.
Nektek is sok sikert kivanok!
Ha jól értem 20+ volt a súlyod az elvárt fölött. Vagyis nem 3-4 kilócska pluszt szedtél fel te sem. Az teljesen mindegy, hogy meddig tartott a felfelé ívelő szakasz.
Mivel a szervezeted nagyon jelentős súlyt veszített biztos lehetsz benne, hogy nehéz menet lesz megtartani és viharos gyorsasággal elindulsz felfelé, amennyiben nem tudod valami miatt tartani a heti 8 órányi edzést...
Azért remélem, sikerül megtartanod, legyen már igazi sikertörténet is a hoxán! (Nekem azok csak félsikertörténetek, amik a fogyásról számolnak be. Igazi siker az, amikor már legalább 4 éve tartja valaki a súlyát.)
A 2-3 kiló plusz esetén tényleg kellene korrigálni. Utólag már én is ezt mondom. De ugye utólag könnyű okosnak lenni ;-)
További ajánlott fórumok:
- Ti, akik lefogytatok! Fogyókúra után hogy érzitek magatokat lelkileg?
- Hogyan adjam le a hasam, szülés után nem szorítottam le, de fogyókúrázni sem tudok, mit tehetnék, hogy lemenjen?
- Fogyókúra után megereszkedett mell még lógósabb lesz?
- Nem baj, ha szüneteket tartok fogyókúra / diéta alatt? (szülés után vagyok)
- Fogyókúra utáni első étel
- Ha végeztek egy xy napos fogyókúrával, utána mit tesztek másnap, miket esztek? :o)