Hordozható infraszauna (beszélgetés)
Gondolkodtam az infraszaunán, szerencsére keresgélés közben rátok találtam. Annyi jót írtatok róla, hogy már meg is rendeltem egy DDIS-07 típusút a Wolftól. Karácsonyi akcióban leárazva szállítással együtt kb. 29 ezer.Holnap szállítják, mert van raktáron.
Csak van egy kis gondom. Jó lenne rögtön kipróbálni az esetleges hibák miatt, de én még nem merek beleülni, nincs még két hete, hogy műtöttek. Ha csak úgy bekapcsolom mit lehet látni, miből tudhatom, hogy ok a gép?
Ti hogyan tisztítjátok?
Az ember karja, háta hozzáérhet a panelekhez is.
Nem az alja érdekel, mert az egyértelmű.
Megjött a két panel és a széket is kicserélték. Már ki is próbáltam. Eddig OK.
Mindenkinek jó szaunázást és köszi a tippeket.
Nekem romlott el, két panel nem működik. Most jutottam oda, hogy felhívtam őket. nagyon kedves volt egy hölgy , azt modta, hogy az őköltségükre adjam fel postán a két panelt és kijavítják, vagy küldenek újat. Holnap küldöm el, majd kíváncsi vagyok mi lesz.
Nagyon kedves vagy, hogy érdeklődtél, ha valami gond lesz, kereslek segítségért.
Jó éjt és köszi:Mari
Nem, sőt már az elején sokkal könnyebb lett utána.
Nem kented be magad valamivél ? Esetleg abban lehetett olyan anyag, amit nem bírsz. Vagy egyszerűen beindult egy erőteljes méregtelenítés és ezek a tünetei.
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves! Ti tapasztaltatok olyat infraszaunázás után, hogy a meglévő betegség tünetei felerősödnek? Az én esetemben az allergia.
Sziasztok !
Engem is alért a probléma, csak a bal panel fűt. A másik kettő hideg. Mit javasoltok mit tegyek ? Bp-i vagyok , postán rendeltem. Visszaküldjem, vagy mit csináljak ?
Köszi előre is.
Mari
Hahó!!!!
Szaunáztok még? :-))
Köszi a választ, és sajna igazad van...
Már annyira vágytam a szaunázásra (egy jó ideje nem volt rá lehetőségem), hogy a térdemben lévő gyulladás ellenére beültem. Már a szaunázás közben éreztem, hogy nem igazán jó a térdemnek. Utána gyorsan hideg vizes ruhával beborogattam, ellensúlyozandó a szaunát. :-)))
A hideg borogatástól jobb lett.
Szóval valóban a jegelés a jobb megoldás...
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy valakinek van-e tapasztalata, hogy izületi gyulladás (lábban) esetén lehet-e használni?
Előre is köszi a választ...
Gabi
Örülünk, hogy sikerült a cseréd, nem mindig ilyen korrektek a cégek.
M
Javítás: Biztos,hogy nem volt teljesen jó, a szervizben is tapasztalték a hibát.
Amúgy a távirányítóban kellett kicserélni 2 gombot, azért nem melegedett minden panel.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?