Hordozható infraszauna (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon jó ez a fórum, szinte végigolvastalak benneteket és sok jó ötlettel gazdagodtam.
Hajrá izzadók! :-))
Sziasztok!
Sok dicsérő hozzászólást olvastam az infraszaunáról. Gondolkodom azon, hogy veszek egy hordozhatót, csak nem tudom milyent. Akcióban most olvastam Beauty Spa 08-12 szaunáról 36000-ért.
Lécci segítsetek. Szívesen veszem az infókat.
Köszi, tényléeg jobb lehet. Ezzel a székkel, amit beleadtak, a hűátunkat nem éri rendesen a meleg.
Lányok, tud valaki ajánlani testtekercseléshez használatos krémet ? Próbáltam egy szalonban kinyomozni, de nem árulják el. Állítólag bekeni magát az ember, betekeri fóliával és beül. Teléjesen méregtelenít és még karcsúsít is. Ha tud valaki segítsen ! akkor már kössük össze a kellemest a hasznossal.
Előre is köszi M
sziasztok
Most láttam akcióban a tescoban kis háttámlás fa széket, amivel sokkal kényelmesebb a szauna használata és mivel nincs anyag a hátadnál, ott is sokkal jobban ér a meleg, vagyis intenzívebb a hatása, és csak 2000 Ft
én ezzel használom :)
amúgy régen ilyen székkel forgalmazták
Köszi mindnekinek a szíves fogadtatást! Már 3x használtam és nagyon meg vagyok elégedve!
A teljesen belebújásra még nem tudtam magamat rászánni, de meg fogom próbálni az biztos.
Az áráért irigyellek is, de én tényleg peches vagyok az elektromos szerkentyűkkkel, vagy valamilyen kisugárzásom van rájuk. A mosógépemet 2xkellett visszavinnem, + félév múlva csere, a maszirozó övem félév után csere, de még csomó minden. Na de! Van szunám nekem is (még ha sajnos drágábban) de működik!!!. Most jöttem ki nemrég, 2-es fokozaton kezdem, de fokozatosan felvittem 6-osig, mert jól bírtam, sőt úgy éreztem, hogy nem izzadok annyira, de végül is igen, csak vártam arra a fekvőszaunás utolsó kibírhatatlan 5 percére, de nem jött, de valószínűleg így is hat.
A 30 percre is rátettem még 10-et. Nekem is kikapcsolnak időnként, aztán újramelegszenek, akkor ez mindenkinél így van? A törülközővel kicsot bénáztam, de majd kitalálok valami új technikát. Szóval már a lényeg, hogy "köztetek vagyok" én is!!!
Sziasztok, én is új vagyok. Félig olvastalak el benneteket, na képzeljétek pénteken (csütörtöki hirtelen elhatározásra) vettem egy DDIS-07-et az OMKER-ben, 1 trolimegállóra tőlem, így kézben hazavittem, na azóta semmit sem tdok csinálni, úgy meghúzódott mindkét karom! Na de nem ez a baj, az 5,5 éves lányomnak nagyon tetszik mint kuckó, de ugye azért egy kicsit drága, így gondoltam rögtön ki is próbálom. Szék bekészítbe, fél liter víz lenyomva, levetkőzés, beülés, bakapcsolás... azaz csak lett volna, ugyanis NEM MŰKÖDÖTT!!!!! Semmi, sem a kijelző, de a két alsó gombot nem is lehet rendesen bekapcsolni. A hátsó fél topikban nem olvastam ilyen tapasztalatot, így nem tudom járt-e valaki is így, de iszonyú csalódott vagyok. Azért mert annyira rákészültem, hogy már a hétvégén is 3-szor is infrázom, de persze már annyi mindennel jártam így! Na ma felhívtam őket, csodálkoztak, de persze nincs nekik több és kártyával fizettem, de nem volt ott az üzletvezető, de hétfőn megbeszélem vele, hogy hozzanak oda át egy másikat. De ezek után szeretnék ott helyen kipróbálni, anélkül nem viszem haza, így is macerás lesz nekem visszavinni. Bocs, hog yhosszú voltam, de már úgy ki akartam önteni valakinek a bánatomat!
Egyébként fekvőbe jártam sokat, de már régen, a kabinosat 5 percig sem bírtam.
Gordonka,
milyen volt "begyulladva" beleülni? Mit éreztél? Használt?
Jól vagy már?
CSM
Megjött a szaunám, mielőbb ki fogom próbálni !
Köszönöm Nektek a segítséget !
Puszi M
sziasztok!
tudna valaki küldeni kpet nekem aszerkezetről? vagy egy honlapot ahol meg tudom nézni?
köszi!
Lázas is vagy? Ha igen, akkor inkább ne ülj be. Ha nem, akkor szerintem nyugodtan. Még jót is tesz a hőterápia.
Gyógyulj gyorsan!
Üdv.
CSM
Szia !
Alacsonyabb széket használj, hogy ne érjen oda.Nekem azért nem ér oda, mert L-es méretet vettem pont emiatt.
Sziasztok újra!
Van tapasztalat azügyben, hogy fent vállnál a forró steppelt anyag hozzáér a bőrhöz? Azaz ki tudjátok valahogy védeni? Törölközőt akartam rakni oda, de nem jó, nagyon melegít.
Sziasztok ! :)
Végre már ide ért nekem is a szauna !
29.000.- ezer forint postaköltséggel.
Alig vártam hogy végre kipróbáljam ,annyi jót hallottam tőletek róla és azt kell mondjam egyetértek veletek nagyon jóóóóóóó :-)
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek ! :)
Móni
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?