Hordozható infraszauna (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm, holnap meg is rendelem.
Remélem jó lesz.
Jó éjt, és mégegyszer köszi
Mari
Szia!
Tőlem is jó a telefonszám ? :-)))
Wolf Orvosi Műszer KKT
H-9027 Győr, Csörgőfa sor 4.
Tel.:00-36-96-428-160
Fax.00-36-96-428-160
E-mail: info@wolforvosimuszer.hu
www.wolforvosimuszer.hu
34 000,- Ft - 20 % kedvezmény a 10 000 Ft feletti vásárlásra = 27 200.- Ft
A postaköltséget nem tudom, mert én személyesen vásároltam.
Szivesen, és nagyon örülök, hogy bevált!
Szék ügyben tényleg kreatív a csapat. Én a Tecsóban vettem egy háromlábú összecsukható horgász széket (ár 499 Ft). Ülőfelület kicsi, kényelmi komfort -1 és 0 között, de ahogy mondtátok, fő a méregtelenítés :-)))
Szióka !
Légyszíves már megadni a telefonszámukat és, hogy így mennyibe került .
Előre is köszönöm
Mari
Ez jó!!!!!
Uncsiöcsém kis széke sem egy relax fotel, de a lényeg a méregtelenítés! :)
Tegnap este kipróbáltam, IMÁDOM. :):):)
Gaba23 nagyon köszönöm szépen!!! És igazad van az eladókba vetett hitemet a Wolf jócskám visszahozta! :)
Ja és mivel sűrűn dörzsölgetem magam a kesztíűmmel így pont ideális nekem karfa nélkül a szék :)
De mindenkinek más a kényelmes.
Nakedbike például teljesen a földre ül be és a feje is benne van. Ő így szereti és így jó nekei.
Nekem ez pl nem jött be, az izületes térdeim 1/2 óra után kikészültek...
Próbálj ki több dolgot és ami bejön, úgy használd!
És igyál sok vizet !
Ja és én utána kicsit fekszem a kanapén, aztán lezuhanyzom és bekenem magam krémmel...Így sokkal szebb a bőröm...
Igen, ennek ellenére nekem az jött be, hogy ne legyen semmi a hátamnál. Valószínüleg jobban tudok így a közvetlen melegtől és infrától izzadni.
Karfa: hát olyan kicsi a hely, hogy nem hiszem,hogy egy karfás szék könnyen belefér-e.
De ha igen, miért is ne...
nem karosszék, hanem egy összecsukható fa szék, csak háttámlája van, nincs karfa.
csak ugye ez bírja a melegen, nem úgy mint a müanyag...
Sziasztok
VAn egy új felfedezésem:
Vettem egy összecsukható, háttámlás fa széket a baumaxban, s most abban ültem be. Szóval szuper volt, 15 perc múlva ömlött rólam a víz.
Biztos nagyon sokat számít, hogy a campingszék szövete nem fogja le a hátamra menő meleget és infrát.
Így nagyon jó, mert csak két is vízszintes "léc" a háttámla, de kényelmesen neki lehet dőlni, az ülőfelülete meg kényelmesen nagy és vízszintes.
Én is, a gyors elhatározások embere vagyok, mert különben soha nem döntök. Ohh szerintem sem! :)
Akivel beszéltem telefonon nagyon kedves volt és megadta a 10°%os kedvezményt is! :O Köszöm kelleni fog! Ha megjön beszámolok róla. :)
Na, örülök, hogy elszántad magad, remélem nem fogod megbánni. Szerintem nem... :-)))
És egy kalappal mellesleg a vizsgáidhoz!!!
Kedves Diáccska!
Azt javaslom, hogy olvasgassál vissza a fórumon, (minden kezdő így teszi), így több ember véleményét megismered, és mégis magad fogod tudni eldönteni, hogy mit érdemes venni, és hol...
Én hiába írom, hogy a DDIS-07-est vegyed, mert nekem ez van, attól még a másik fajta is lehet jó, csakhogy arról meg az tud véleményt alkotni, aki azt használja....
Az én hozzászólásaimat ezügyben a 439 ; 447; 466 szám alatt találod.
Sziasztok!
Remélem tud valaki majd vmi tanácsot hogy melyik ölöszaunát vegyem meg! :)Mert igy nem tudok dönteni. :(
Addig is akkor sajnos helyhiány miatt el kell adnom a fekvőset. 6 m2es a szobám és nincs kitartásom állandoan kibe nyitogatni. :( 50 000 Ft. Ez elég jutányos ár. :) ITT A LINK:
Pontosan ilyen. Én is az itt árusitó lánytól vettem, aki nagyon kedves! :) Dia :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?